Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 15, 15:47)
o atsakyti klausima ka as skrebinu, ....tai suku galva del sekancio konkurso. Manau jau sugalvojau tema, tad pradesiu savo interpretacija.

del stiliaus - tai taviskis tobulas thumbup.gif cia mano akimis
del konkurso temos - kaip idomu! kaip idomu! kaip idomu! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 15 rugsėjo 2010 - 14:49
QUOTE(marikana @ 2010 09 15, 15:39)
labai idomus dalykas tas art journaling... tarsi spalvotas dienorastis... kazkas panasaus i mano paauglystes uzrasu knygeles... aprasinetas, paspalvotas...  bigsmile.gif

***drinks_cheers.gif Pasakei lygiai ta pati, ka as pagalvojau biggrin.gif
Tik manosios budavo maziau aprasinetos lotuliukas.gif

Tikrai labai idomus stilius. Pavydziu, kas moka taip nevarzomai kurti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 15 rugsėjo 2010 - 15:11
Pavydziu, kas moka taip nevarzomai kurti.

Moket tai manau daug kas moka...as tokius kelis pati esu padarius, bet tai buvo grynai jausmu issiliejimas ir niekad nedrisciau tai "vedinti" interneto platybese. Zaviuosi tom kurios nevarzomai sugeba dalintis tokiais asmeniskumais.
Idomu man kad dauguma is musu skrebukiu paauglystej raseme uzrasinese smile.gif reiskia kad mum buvo nulemta atrasti skreba biggrin.gif
del konkurso temos - kaip idomu! kaip idomu! kaip idomu!         

cia bus grynai jusu teismui ar idomu lotuliukas.gif
Atsakyti
Irmute, kankini mumis su konkurso tema bigsmile.gif
Atsakyti
Skrebuke Irma 4u.gif
idomu buvo "pavartyti" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 15, 16:35)
Irmute, kankini mumis su konkurso tema  bigsmile.gif

Irma, labai grazus tavo paskutinieji darbai (nu kaip ir visi kiti zinoma biggrin.gif ), matau, isimylejai ta label forma,nes trijuose paskutiniuose darbuose ji dominuoja. Bet ji cia labai vietoje ir tikrai tinka,man ji tokia vyriska ir skrebukam priduoda jegos.

Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2010 09 15, 09:09)
Irma, labai grazus tavo paskutinieji darbai (nu kaip ir visi kiti zinoma  biggrin.gif ), matau, isimylejai ta label forma,nes trijuose paskutiniuose darbuose ji dominuoja. Bet ji cia labai vietoje ir tikrai tinka,man ji tokia vyriska ir skrebukam priduoda jegos.

Aciuks aciuks.gif
tegyvuoja Label formos popieriai biggrin.gif as kaip i ka isikandu tai ilgai nepaleidziu lotuliukas.gif
o ka lauramama siom dienom skrebina?
Laukiu pamatyti pirma skebuka su Eglutes nuotraukom smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai jūs čia šauniai skrebinat, marikana ir Lavrynka žingsnelis po žingsnelio tobulėja.

Glide, tavo receptinė superinė. Tavo braižas man jau atpažįstamas, o tas braižas, tai begalinis kruopštumas ir pedantiška tvarka darbeliuose thumbup.gif

Kristi pasakų namelis - pasakiškas. Tu pasirodo ne tik nuostabius atvirukus darai, bet dar ir labai gražius LO sumeistrauji 4u.gif

Skrebuke Irma, žavėdamasi tavo paskutiniais skrebukais vis pagalvoju, kad tavo vaikai gimė po laiminga žvaigžde (ta žvaigždė vardu Irma biggrin.gif ), jie ateity turės neįkainojamą lobį - mamos albumus su juose išlietais prisiminimais ir jausmais wub.gif

Atnešu jūsų teimui šiandien užbaigtą konkursinį. Kaip visada labai laukiu ne tik pagyrimų, bet ir kritikos bei pastabų (dabar, kai žiūriu į nufotografuotą, tai pati matau vieną trūkumą, bet pirma paklausysiu jūsų nuomonės).

user posted image

ir kviečiu į mano blogą pasiklausyti nakčiai lopšinės biggrin.gif

http://neandertaliete.blogspot.com

Atsakyti
As sol, as dabar sitos dainos nebegaliu iskrapstyti is savo smegenines doh.gif lotuliukas.gif
Labai grazu, kaip padarei fona... Cia nuotrauka, ar kaip? g.gif Tos natos lyg smely atrodo nupaisytos thumbup.gif
Tik pavadinima sunku iskaityti. Tiksliau, zodeli "saulelydzio".
Atsakyti
Žmogiuke, sutinku su tavim, mano saulėlydis "paskendo" tarp kitų dviejų raudonų žodžių biggrin.gif Kita vertus pagalvojau, gal tai galėtų būti simbolis - saulė juk irgi paskęsta jūroje lotuliukas.gif
Bet man labiau kitas dalykas kliūna - kairysis viršutinis kampas g.gif . Jis toks besvoris, per lengvas, tarsi jame kažko trūktų. Gal ten kokias žuvėdras skrendančias įtalpinti. Na man lyg ir trūksta atsvaros apatiniam dešiniajam kampui ir centrui - šitos zonos tokios sunkios atrodo palyginus su tuo viršutiniu kampu. Na nežinau, gal aš čia per daug kabinėjuosi g.gif

Tas popierius tai skrebinis, berods vokiečių gamybos, tai iš tiesų nuotrauka. O natas smėlyje pati dariau Tim Holz trafareto ir Cats eye tušo pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As sol: 15 rugsėjo 2010 - 21:42
As sol thumbup.gif dar vienas konkursinis wub.gif
Labai apgalvotas, dailus skrebukas. Ką aš būčiau darius kitaip tai pavadinimas man dabar toks apkrautas, suspaustas. Žodis 'saulėlydžio' pranykęs tarp abiejų kitų. Man netgi pavadinimo spalva raudona netinka...ji tokia ryški, sunki, apkrauna tą lengvą foną. O norėtųsi kad pavadinimas irgi būtų toks lengvas, efemerinis. Pavadinimo visas raides būčiau darius ta žalsva spalva kurią panaudojai 'saulėlydžio' žodžiui. Pavadinimą būčiau talpinus virš apvalios nuotraukos ties pagrindine foto tame kamputį (kad neliktų tarpo tarp nuotraukų ir pavadinimo). Klijuočiau pavadinimą tiesiai po eilute (3 eilutes). Su ilgesniais pavadinimais, geriau kad lengvai skaitytūsi, o jei žodžiai palenkti ar stačiai klijuoti ar dar sumesti vienas ant kito, l.l. reikia įsižiūrėti kad įskaityti. Jei sudėtinga ir sunkiai skaitoma, visad žiūrovui (-).
Man dar papildomai apkrauna raidyną tie gintaro karoliukai...kodėl būtent tas raides akcentuoja? Geriau būčiau iškirpus saulės formą ir išklojus ją tais gintariukais. Saulę pakabinčiau prie tos baltos lentos, prie pagrindinės foto kairio kampo.

šiaip, visumoj skrebukas tobulas...tobulėji nenormaliai greitu tempu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 15 rugsėjo 2010 - 23:40
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 15, 20:28)
Aciuks aciuks.gif
tegyvuoja Label formos popieriai biggrin.gif as kaip i ka isikandu tai ilgai nepaleidziu lotuliukas.gif
o ka lauramama siom dienom skrebina?
Laukiu pamatyti pirma skebuka su Eglutes nuotraukom smile.gif  mirksiukas.gif

Laura savo diedo dar palikta provincijoj sia savaite. Bet nuo pirmadienio gryztu namo yahoo.gif Lysiu i savo darbo kampeli viska vel is naujo atrasiu,tad nebus poreikio pirkt kazko naujo.As kaip mazas vaikas pamirstais zaislais pasidziaugsiu blush2.gif O fotkiu kiek turiu pasidariusi ir neigyvendinusi.... O svarbiausia-pagaliau pradesiu daryti skrebukus sau ir savo vaikams thumbup.gif
Atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Skrebuke, uh gera forma insikandai, patinka man irgi mirksiukas.gif
Atsakyti