Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

Marikana, as tai turiu klausimeli - kodel tu taip aptepliojai nuotraukas?
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 14, 20:27)
Marikana, as tai turiu klausimeli - kodel tu taip aptepliojai nuotraukas?

nuotraukos spausdintos juoda/balta ir, pagal knyga, ta fona reiketu paspalvoti, taip ir bandziau, o stai zmogiuku nesiryzau spalvoti...
labai aptepliota atrodo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 14 rugsėjo 2010 - 19:30
As nemaciau, kaip toje knygoje atrodo, bet man asmeniskai toks budas schmoll.gif Atrodo, kad zmones iskirpti... Gal realiai kitaip ziurisi. Kadangi pacios nuotraukos sviesios, tai man dabar kiek atrodo, lyg butum laikrasti paspalvinusi biggrin.gif Siaip nuotrauku isdestymas ir patys kadrai visai patiko, ir tie azuolo elementai faini. Bet nebuciau spalvinusi... (bet as ir apskritai megstu grynesnes spalvas, svaresnes, cia visur kur lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 14 rugsėjo 2010 - 19:38
Marikana
Smagu kad spejai sudalyvauti konkurse 4u.gif
O del kritikos...issakysiu savo subjektyvia nuomone, tad nepyk ant mano atvirumo. Man nelabai ax.gif
Sis skrebukas yra thumbup.gif pavyzdys "Art Journal" dienorascio/uzrasines-tipo skrebuku. Siam stiliui budingi tokie laisvi akvareles paliejimai, nuotraukos spausdintos ne ant foto popieriaus o paprasciausiai ant 'copy' popieriaus. Nuotrauku formos apvedziotos, iskirptos. Tikslas yra skrebinti per daug negalvojus tiesiog skrebinti pagal tos dienos emocijas, ir issilieti ant lapo 'journal spilling'. Toks stilius yra issilaisvinimas nuo tradicinio skrebo mirksiukas.gif
Manau sis skrebukas butu visai kitaip ivertinamas kokioj "art journl" flickr grupej. Deja cia, man rodos lyg sis LO pretenduoja i tradicini skreba...lyg jis pasimetes ir nz kuom nori buti ax.gif Jeigu dar butum visur prirasius su flomasteriu ir "isliejus" savo jausmus apie mama, tad butu 100% "art journaling" ir buciau ji pavadinus "prie meno" art journal stilius.

Pagrindine priezastis kodel man nelabai ax.gif
Perskaicius tavo aprasyma kad pavaizduoji jauna mociute, man nesutapo blankiu nuotrauku panaudojimas siam tikslui. Nuotraukos ant tiek blankios kad man asociacija su smeklom,.... lyg nostalgija bei prisiminimas apie anksciau gyvenanti zmogu. Lyg laikas paliko savo blanku pedsaka ant siu nuotrauku...man jos lyg ir "vintage".
Manau spalvotos nuotraukos labiau tiktu pavaizduoti gyvybe, jaunatviskuma, siuolaikine jauna mociute. Netgi zalia spalva siboliskai asocijuojasi su gyvybe, jaunatve, ir t.t., tai jei gamtoj sios fotos darytos tai thumbup.gif butu palikti spalvotas.

Nuotraukos atrodo kad spausdintos ant 'copy' popieriaus(?) argi?
Pratesimas medziu nuo nuotraukos man patiko thumbup.gif
Prirasiau doh.gif gal ka nors suprasi kadangi neturiu laiko paskaityti ir taisyti pati ka prirasiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 14 rugsėjo 2010 - 21:38
O, thumbup.gif nemazai naujenu suzinojau is paskutinio Skrebuke Irma komentaro!
Atsakyti
Marikana ačiū už padrąsinimus 4u.gif

Šio Tavo skrebuko pradžioje nelabai supratau , galvojau ten iškirptos nuotraukos , ta prasme tik konturai , o tik vėliau kažkas parašė kam ištepliojai nuotraukas tik tada įsižiūrėjau blush2.gif ir supratau kame esmė doh.gif Tai viskas labai gražu tik aš gal tų kontūrų ne bučiau apvedžiojus o paspalvinimas labai thumbup.gif Labai patiko dainos žodžiu įkomponavimas į skrebuką wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 14, 22:36)
O del kritikos...issakysiu savo subjektyvia nuomone, tad nepyk ant mano atvirumo. Man nelabai ax.gif

QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 14, 23:49)
Šio Tavo skrebuko pradžioje nelabai supratau , galvojau ten iškirptos nuotraukos , ta prasme tik konturai , o tik vėliau kažkas parašė kam ištepliojai nuotraukas tik tada įsižiūrėjau  blush2.gif  ir supratau kame esmė  doh.gif  Tai viskas labai gražu tik aš gal tų kontūrų ne bučiau apvedžiojus o paspalvinimas labai  thumbup.gif  Labai patiko dainos žodžiu įkomponavimas į skrebuką

Kaip aciu Jums uz komentarus 4u.gif
is tiesu, pirmakart bandziau taip daryti, ir galbut, jei buciau mokejusi nuotraukas atspausdinti ryskiau (taip, spausdinau ant paprasto popieriaus), gal butu ir geriau atrode... siaip tikrovej jos nera tokios jau labai blyskios...
Irma, mane labai sudomino ideja prirasineti ant lapo, bet ar tuomet nebutu per marga? dainos zodziai+uzrasai?
Medziu pratesimas tai ir yra ideja is knygos, ten tik buvo su jura... ten mintis tokia, kad atspausdini nuotraukas ir pora eilerasciu (as naudojau dainos posmelius), ir juos isdeliojus uzlipant vienam ant kito apvedzioti "atitrauktu" remeliu ir tada, paspalvoti ir pratesti nuotraukos fona iki remelio... pabandziau paspalvoti didziaja nuotrauka, bet tik fona, o stai paciu zmoniu spalvinti nesiryzau, bijojau, kad gausis kaip popierines leles lotuliukas.gif kadangi palikau nespalvotai, tai man netgi patiko, kaip jie abu issiskyre is bendro fono... vis del to sumasciau juos apvedzioti, kad jie butu dar ryskesni...
paskui pagalvojau, kad reik biskiuka padaryti kitaip biggrin.gif ir cia turbut padariau klaida, nes uzsimaniau skrebuka padaryti labiau tradicini ir uzdejau jam bendra ruda remeli, paskui atsirado apsiuvimas, veliau medelis ir gile, o dar veliau - sagutes... blush2.gif
labai noreciau kazkur ikisti aprasyma, bet jo nemazai... ka daryti? ar palikti uz skrebuko uzkista? ar aprasineti su "flamiku"? o gal kokia tutele ar vokeli padaryti?
Papildyta:
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 14, 20:36)
As nemaciau, kaip toje knygoje atrodo, bet man asmeniskai toks budas  schmoll.gif  Atrodo, kad zmones iskirpti... Gal realiai kitaip ziurisi. Kadangi pacios nuotraukos sviesios, tai man dabar kiek atrodo, lyg butum laikrasti paspalvinusi  biggrin.gif Siaip nuotrauku isdestymas ir patys kadrai visai patiko, ir tie azuolo elementai faini. Bet nebuciau spalvinusi... (bet as ir apskritai megstu grynesnes spalvas, svaresnes, cia visur kur  lotuliukas.gif )

4u.gif aciu uz nuomone
Atsakyti
Marikana Dėl aprašymo, flamikų tikrai nerašyčiau , nes dabar marga , bet pats tas , jei dar daugiau bus manau jau perdaug; o ir kur įdėti aprašymą nelabai yra, tik viena idėja kilo ilgai žiūrint , gal apačioje tarp nuotraukų ploną tutelę susukti ir kaspinėliu surišti blush2.gif
Atsakyti
jerguteliau, na, ir ramybe... kaip darbuojates? kas ka kuria?
Atsakyti
Marikana Man aprasymas labai tiktu tiesiogiai ant skrebuko. Jei per marga ar pjaunasi su sapusdintu tekstu tada gali ji "prigesinti" su gesso ar baltais atskiestais dazais. Kitas variantas tai rasyti kontrastinga, t.y. ne juoda spalva, pavyz. su zaliu flomasteriu. Tada skrebukas butu grynai art journal stiliaus thumbup.gif

Norejau Jum parodyti dvi geriausiai zinomas prof. "art journal" stiliaus galerijas wub.gif Atkreipkite demesi kaip skiriasi nuo tradicinio skrebo savo laisvais pripeckiojimais, aprasymais, paveiksliuku panaudojimu, ir taip, net siuzeto apvedziojimu konturais kaip Marikanos skrebuky. Man tiks stilius labai artimas kadangi tai lyg zvilgsnis i labai asmeniska zmogaus dienorasti.
Traci
Glenda
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 15, 15:34)
Marikana Man aprasymas labai tiktu tiesiogiai ant skrebuko. Jei per marga ar pjaunasi su sapusdintu tekstu tada gali ji "prigesinti" su gesso ar baltais atskiestais dazais. Kitas variantas tai rasyti kontrastinga, t.y. ne juoda spalva, pavyz. su zaliu flomasteriu. Tada skrebukas butu grynai art journal stiliaus thumbup.gif

Norejau Jum parodyti dvi geriausiai zinomas prof. "art journal" stiliaus galerijas wub.gif Atkreipkite demesi kaip skiriasi nuo tradicinio skrebo savo laisvais pripeckiojimais, aprasymais, paveiksliuku panaudojimu, ir taip, net siuzeto apvedziojimu konturais kaip Marikanos skrebuky. Man tiks stilius labai artimas kadangi tai lyg zvilgsnis i labai asmeniska zmogaus dienorasti.
Traci
Glenda

aciu labai uz vis naujai pateikiama info 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai idomus dalykas tas art journaling... tarsi spalvotas dienorastis... kazkas panasaus i mano paauglystes uzrasu knygeles... aprasinetas, paspalvotas... bigsmile.gif
pagalvojau, kad man tiktu... nors as pati esu nenuspejama... kartais man grazu tik nuotrauka ir pavadinimas, kartais taisykles, o kartais "marmaliones"... bet bent jau smagu vartyti albuma - jokio vientisumo jame lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 15 rugsėjo 2010 - 14:42
pagalvojau, kad man tiktu... nors as pati esu nenuspejama... kartais man grazu tik nuotrauka ir pavadinimas, kartais taisykles, o kartais "marmaliones"... bet bent jau smagu vartyti albuma - jokio vientisumo jame 

as iki siol bandziau atrasti sau budinga stiliu, bet man kaip ir tau: kartais patinka minimalizmas, kartais zurnalistinio stiliaus, kartais ir perkrauti shabby chick, o kartias art journalling. Manau per daug yra sureiksminama atradimas tik to vieno skrebo stiliaus. Todel mano blogas pavadintas "eklektisku" biggrin.gif ....tai manau irgi SB stilius kada viska palaikai ir viskuom domiesi biggrin.gif
o atsakyti klausima ka as skrebinu, ....tai suku galva del sekancio konkurso. Manau jau sugalvojau tema, tad pradesiu savo interpretacija.
Atsakyti