QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 14, 01:58)
Lavrynka: su siuo variantu, pazangos zingsnis matosi
*Man nelabai tie sidabriniai/balti konturai ant zalio pagrindo. Kai kur jie tikslesni, kai kur primozota ir nubege.
*Reiketu raudonos spalvos pametyti po visa skrebuka, kadangi nuotraukoj raudona gele labai pasireiskia..vz, nesubalansuota . Gal kokiu raudonu saguciu ikomponuok
*o teksto nebus? Po nuotrauka yra nemazai vietos
*Pavadinimas toks...savaime aiskus Nuotraukoj dukryte kramto geles ziedlapi, tad mano pacios pavadinimas tai atspindetu. Amerikieciai pavyz. daug turi visokiu posakiu: "saldumas kad nors suvalgyk"...atseit apibudinti vaiko grozi, ir t.t.
*Man nelabai tie sidabriniai/balti konturai ant zalio pagrindo. Kai kur jie tikslesni, kai kur primozota ir nubege.
*Reiketu raudonos spalvos pametyti po visa skrebuka, kadangi nuotraukoj raudona gele labai pasireiskia..vz, nesubalansuota . Gal kokiu raudonu saguciu ikomponuok
*o teksto nebus? Po nuotrauka yra nemazai vietos
*Pavadinimas toks...savaime aiskus Nuotraukoj dukryte kramto geles ziedlapi, tad mano pacios pavadinimas tai atspindetu. Amerikieciai pavyz. daug turi visokiu posakiu: "saldumas kad nors suvalgyk"...atseit apibudinti vaiko grozi, ir t.t.
Nu jo nevykęs truputi bandymas pagyvinti pagrindą, ten tos gėlės nėra tikslios ir popieriuje, bet aš tai ir į tas netiksles kai kur nepataikiau ))
Pasvarstysiu šš variantą , gal tas sidabrines gėles paslėpsiu, bandžiau daugiau gėlių pamėtyti, tai perdaug jau jų pasirodė o sagutes kokias ar apskritimus reik pabandyt
Kitas pavadinimo variantas buvo Žvėriukas Bet apsistojau ant švelnesnio kolkas , gal išdrąsėsiu , skrebukai patobulės tada jau ir pavadiimai bus ne savaime aiškus
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 14, 09:03)
Lavrynka, jau tikrai geresnis vaizdelis As cia gal jau kartojuosi, bet labai rekomenduoju paskaityti biski teorijos - Irmos straipsniuka, kuriame gali rasti daugybe naudingos info CIA. Viskas lietuviskai ir labai aiskiai surasyta. Tie patarimai tikrai padeda padaryti grazesnius darbelius
Ačiū ačiū stengiuos
Skaitau jau trečia kart