Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 14, 01:58)
Lavrynka: su siuo variantu, pazangos zingsnis matosi 4u.gif
*Man nelabai tie sidabriniai/balti konturai ant zalio pagrindo. Kai kur jie tikslesni, kai kur primozota ir nubege.
*Reiketu raudonos spalvos pametyti po visa skrebuka, kadangi nuotraukoj raudona gele labai pasireiskia..vz, nesubalansuota wink.gif. Gal kokiu raudonu saguciu ikomponuok mirksiukas.gif
*o teksto nebus? Po nuotrauka yra nemazai vietos ax.gif
*Pavadinimas toks...savaime aiskus ax.gif  Nuotraukoj dukryte kramto geles ziedlapi, tad mano pacios pavadinimas tai atspindetu. Amerikieciai pavyz. daug turi visokiu posakiu: "saldumas kad nors suvalgyk"...atseit apibudinti vaiko grozi, ir t.t.

Nu jo nevykęs truputi bandymas pagyvinti pagrindą, ten tos gėlės nėra tikslios ir popieriuje, bet aš tai ir į tas netiksles kai kur nepataikiau smile.gif))

Pasvarstysiu šš variantą , gal tas sidabrines gėles paslėpsiu, bandžiau daugiau gėlių pamėtyti, tai perdaug jau jų pasirodė o sagutes kokias ar apskritimus reik pabandyt drinks_cheers.gif

Kitas pavadinimo variantas buvo Žvėriukas lotuliukas.gif biggrin.gif Bet apsistojau ant švelnesnio kolkas , gal išdrąsėsiu , skrebukai patobulės tada jau ir pavadiimai bus ne savaime aiškus biggrin.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 14, 09:03)

Lavrynka, jau tikrai geresnis vaizdelis smile.gif As cia gal jau kartojuosi, bet labai rekomenduoju paskaityti biski teorijos - Irmos straipsniuka, kuriame gali rasti daugybe naudingos info CIA. Viskas lietuviskai ir labai aiskiai surasyta. Tie patarimai tikrai padeda padaryti grazesnius darbelius smile.gif

Ačiū ačiū stengiuos 4u.gif
Skaitau blush2.gif jau trečia kart blush2.gif
Atsakyti
Lavrynka
dar toks budas yra mokytis, toks visai nesunkus mirksiukas.gif , susirask panasiu (pradziai) spalvu LO internete, pasididink per visa ekrana ir atsisesk panagrineti visas detales, kodel ir prie kokiu spalvu jos yra ten sudeliotos, kodel vieni elementai papyldo, kiti "atmusa", ir t.t., na pabandyk suprasti ta autoriaus "zaidima". Reiketu gana profesionaliu (realus pavyzdys Irma) screbukiu, tiesiog sedek ir "skaityk" grozybe!

Skrebuke Irma
thumbup.gif negaliu atsiziureti! ar cia to balto pagrindo forma ir embosingo rastas, ar kas mane uzkabino g.gif bet taip viskas suderinta swoon.gif tas pilkas pagrindas, nuotraukos prie jo... viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 14 rugsėjo 2010 - 09:31
Kristi, koks fainas darbelis wub.gif ir tą stogą taip fainai padarei,o jau paukštukas koks thumbup.gif

Lavrynka, dabar žymiai geriau, bet man kaip ir Lauramamai gėlyčių apačioj norėtųsi ax.gif

Irma, na tu kiekvienąkart sugebi nustebinti thumbup.gif kiekvienas darbelis lyg kokia enciklopedija... kiekviena detalė, kiekvienas taškiukas turi savo vertę ir reikšmę wub.gif žaviuosi tavo darbeliais ir tikiuosi, kada nors irgi taip mokėti blush2.gif
Atsakyti
Atsidarau temą ir iššoka toks nuostabus vaizdas Irmos scrabukas, nuotraukos kokios negaliu iškart žvilgnis į nuotraukas, paskui viską apžiūrėjau.. Nu labai labai man patiko smile.gif
Atsakyti
Leja1 Ačiū už patarimą būtent taip aš daugiausiai ir mokausi, nes skaityti skaitau , bet ir matyti turiu thumbup.gif

Remini Ačiū 4u.gif Dariau pagal pavyzdį , tai ten gėlytės buvo viršuje ax.gif bijojau nuklysti per toli, juk tik mokausi;

http://www.pagemaps.com/nov09maps.htm

Bandžiau išsiversti su savo minimaliom priemonėm, o kai pradedi kažką daryt žiūriu jų reikia vis daugiau ir daugiau ir daugiau, bankrotas bus biggrin.gif
Atsakyti
eina sau...tiek pagyru mano skrebukui kad net skruostai blush2.gif
Aciu Jum visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Skrebuke Irma norejau pasiteirauti, tavo konkursas paskelbtasis baigiasi 15d. 24val tavo ar musu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseniki @ 2010 09 14, 08:54)
Sveikutes smile.gif Skrebuke Irma norejau pasiteirauti, tavo konkursas paskelbtasis baigiasi 15d. 24val tavo ar musu? 4u.gif

mano mirksiukas.gif
LT laiku tai bus16d. 7val. ryto wink.gif
Atsakyti
Tai ryt as dar spesiu ikelti.. ax.gif nes dabar uzsioziaves fotikas ir niekaip nesiduoda fotografavimui.. kaip naujas daiktas. tai dar neissiaiskinu kaip su juo susidraugauti.. doh.gif o skanerio neturiu... ir dar norejau pasidziaugti, kad paskutinysis tavo skrebukas labai super smile.gif taip paprastai, bet taip originaliai atvaizdavai sunelius, kad super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseniki: 14 rugsėjo 2010 - 16:19
sveikutes, aplaidau siek tiek kelias dienas savo rankdarbiukus, nerandu laiko sad.gif
gal dar ivyks stebuklas ir ka nosr padarysiu iki konkurso pabaigos, bet abejoju..
na, bet lauksiu laimetojos rezultatu smile.gif
Atsakyti
sveikutes, aplaidau siek tiek kelias dienas savo rankdarbiukus, nerandu laiko sad.gif
gal dar ivyks stebuklas ir ka nosr padarysiu iki konkurso pabaigos, bet abejoju..
na, bet lauksiu laimetojos rezultatu smile.gif
Atsakyti
sveikos, kaip as jusu pasiilgau 4u.gif si isvyka nebuvo labai sekminga, labai sirgau, gulejau ir is lovos negalejau islipti - labai pasitempiau nugara... verysad.gif taigi, skrebuka dariau pusiau gulom blush2.gif bandziau biskiuka kopijuoti is LT knygos Skrebinimas, bet teko, siek tiek pakeisti kai ka... nuotraukos blankokos gavosi, gyvai skrebukas daug ryskesnis, bet mielai ji dar kaip nors pagyvinciau...
Turiu labai ilga aprasyma - pirmakart- kuris niekur netelpa, tai as ji uzkisau tiesiog uz skrebuko...
sis darbelis apie mano mylima mamyte - Mariuko mociute - jauna, zavia, veiklia ir t.t. Todel galvoj tik ir skamba ta daina Senele musu jauna... Kadangi ja vadinam mociute, teko pakeisti zodeli pavadinime... Kadangi fotografuota azuolyne, tai dejau azuola ir gile.. Specialiai prie zodzio mociute dejau azuola, o prie jauna - gile wink.gif
Drasiai jusu teismui ir konkursui... LABAI PRASAU VISOKIU KOMENTARU

user posted image
user posted image
user posted image

Dar pamirsau pagirti, kad maciau kalna pasakisku darbeliu thumbup.gif Lavrynka, saunuole, sparciai judi i prieki mirksiukas.gif

O dabar atsisveikinu iki rytojaus, nes laaabai pavargus esu... ryt, tikiuosi, sulaukti kokiu nors patarimu ar siaip komentaru wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 14 rugsėjo 2010 - 19:28