Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

Glides grozi jau pakomentavau bloge, o cia dar parasysiu, kad Lejos albumiukas irgi baisiai grazus wub.gif Patiko man thumbup.gif
Atsakyti
Baisiai lotuliukas.gif aciu, Zmogiuke

Glide,
l.l. idomiai, isradingai bigsmile.gif O sakyk, kur tie receptukai patys bus?
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif Čia tik skirtukai, o receptukai segsis tarpuose tarp skirtukų pagal temą mirksiukas.gif
Atsakyti
Glidė Labai gražu jau blogė palinkėjau , bet pasikartosiu , daug skanių receptų knygutei 4u.gif
Atsakyti
Glide, kokia knygelė wub.gif linkiu, kad joje būtų tik patys skaniausi patiekalų receptukai - ir, žinoma, kad jais pamalonintum šeimyną thumbup.gif

o dabar kviečiu į savo blogą, kur turiu dovanų blush2.gif
Atsakyti
Lendu iš po lapų
user posted image
Atsakyti
Komentavau atvirukus, o dabar scrabuką wink.gif NU labai smagus Kristi wink.gif
Glide - užrašinė ogo smile.gif darbo kiek įdėta.. O kam dariai sau ar dovanų? Bus malonu tokioj kaupti receptus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2010 09 13, 21:52)
Lendu iš po lapų

Kristi13 Jaukus namelis wub.gif Tvora patiko labai ir stogas thumbup.gif

o iš mano gėlytės tik pavadinimas liko turinys pasikeitė;
user posted image

Nepatingėkit pakomentuokit blush2.gif

Ir popiet paėmiau pagaliau siuntinuką turėsiu šį bei tą iš priemonių thumbup.gif
Atsakyti
Lavrynka - kitas reikalas sitas darbelis. Tik jei dar nesuklijavai, tai as deciau visa sita gelyciu eilute po foto ir graziai ikomponuociau su pavadinimo skiautele. Nes dabar man truputi lyg ir slegia pacia foto ta gelyciu eilute. Cia truputi kompoziciskai man nesiziurejo
ir dar butu idealu jei raudona fono spalva butu artima gelytei fotkeje.
Atsakyti
Lavrynka: su siuo variantu, pazangos zingsnis matosi 4u.gif
*Man nelabai tie sidabriniai/balti konturai ant zalio pagrindo. Kai kur jie tikslesni, kai kur primozota ir nubege.
*Reiketu raudonos spalvos pametyti po visa skrebuka, kadangi nuotraukoj raudona gele labai pasireiskia..vz, nesubalansuota wink.gif. Gal kokiu raudonu saguciu ikomponuok mirksiukas.gif
*o teksto nebus? Po nuotrauka yra nemazai vietos ax.gif
*Pavadinimas toks...savaime aiskus ax.gif Nuotraukoj dukryte kramto geles ziedlapi, tad mano pacios pavadinimas tai atspindetu. Amerikieciai pavyz. daug turi visokiu posakiu: "saldumas kad nors suvalgyk"...atseit apibudinti vaiko grozi, ir t.t.
Atsakyti
Kristi, koks fainas skrebukas wub.gif Toks rudeniskas. Fainiai atrodo tie iskirsti lapukai ir kaip namuko foto ikomponavai i "namuka" biggrin.gif Tik stampuotas pavadinimas man truputi nesimato, gal realiai jis ryskesnis?

Lavrynka, jau tikrai geresnis vaizdelis smile.gif As cia gal jau kartojuosi, bet labai rekomenduoju paskaityti biski teorijos - Irmos straipsniuka, kuriame gali rasti daugybe naudingos info CIA. Viskas lietuviskai ir labai aiskiai surasyta. Tie patarimai tikrai padeda padaryti grazesnius darbelius smile.gif
Atsakyti
Šio vakaro rezultatas....
user posted image
Kviečiu į blogą pasižiūrėti iš arčiau mirksiukas.gif čia.
Šį kartą simbolika nuotraukų kadravime smile.gif Skrebuko blogoj pusėj, kišenukuose yra dvi kortelės ant kurių atspausdinta sūnelių l.l skirtinga charakteristika.
Ufff...pasiilgau skrebo po trumpos pertraukos cool.gif
Atsakyti