Glides grozi jau pakomentavau bloge, o cia dar parasysiu, kad Lejos albumiukas irgi baisiai grazus Patiko man
Baisiai aciu, Zmogiuke
Glide,
l.l. idomiai, isradingai O sakyk, kur tie receptukai patys bus?
Glide,
l.l. idomiai, isradingai O sakyk, kur tie receptukai patys bus?
Dėkui merginos Čia tik skirtukai, o receptukai segsis tarpuose tarp skirtukų pagal temą
Glidė Labai gražu jau blogė palinkėjau , bet pasikartosiu , daug skanių receptų knygutei
Glide, kokia knygelė linkiu, kad joje būtų tik patys skaniausi patiekalų receptukai - ir, žinoma, kad jais pamalonintum šeimyną
o dabar kviečiu į savo blogą, kur turiu dovanų
o dabar kviečiu į savo blogą, kur turiu dovanų
Lendu iš po lapų
Komentavau atvirukus, o dabar scrabuką NU labai smagus Kristi
Glide - užrašinė ogo darbo kiek įdėta.. O kam dariai sau ar dovanų? Bus malonu tokioj kaupti receptus
Glide - užrašinė ogo darbo kiek įdėta.. O kam dariai sau ar dovanų? Bus malonu tokioj kaupti receptus
QUOTE(kristi13 @ 2010 09 13, 21:52)
Kristi13 Jaukus namelis Tvora patiko labai ir stogas
o iš mano gėlytės tik pavadinimas liko turinys pasikeitė;
Nepatingėkit pakomentuokit
Ir popiet paėmiau pagaliau siuntinuką turėsiu šį bei tą iš priemonių
Lavrynka - kitas reikalas sitas darbelis. Tik jei dar nesuklijavai, tai as deciau visa sita gelyciu eilute po foto ir graziai ikomponuociau su pavadinimo skiautele. Nes dabar man truputi lyg ir slegia pacia foto ta gelyciu eilute. Cia truputi kompoziciskai man nesiziurejo
ir dar butu idealu jei raudona fono spalva butu artima gelytei fotkeje.
ir dar butu idealu jei raudona fono spalva butu artima gelytei fotkeje.
Lavrynka: su siuo variantu, pazangos zingsnis matosi
*Man nelabai tie sidabriniai/balti konturai ant zalio pagrindo. Kai kur jie tikslesni, kai kur primozota ir nubege.
*Reiketu raudonos spalvos pametyti po visa skrebuka, kadangi nuotraukoj raudona gele labai pasireiskia..vz, nesubalansuota . Gal kokiu raudonu saguciu ikomponuok
*o teksto nebus? Po nuotrauka yra nemazai vietos
*Pavadinimas toks...savaime aiskus Nuotraukoj dukryte kramto geles ziedlapi, tad mano pacios pavadinimas tai atspindetu. Amerikieciai pavyz. daug turi visokiu posakiu: "saldumas kad nors suvalgyk"...atseit apibudinti vaiko grozi, ir t.t.
*Man nelabai tie sidabriniai/balti konturai ant zalio pagrindo. Kai kur jie tikslesni, kai kur primozota ir nubege.
*Reiketu raudonos spalvos pametyti po visa skrebuka, kadangi nuotraukoj raudona gele labai pasireiskia..vz, nesubalansuota . Gal kokiu raudonu saguciu ikomponuok
*o teksto nebus? Po nuotrauka yra nemazai vietos
*Pavadinimas toks...savaime aiskus Nuotraukoj dukryte kramto geles ziedlapi, tad mano pacios pavadinimas tai atspindetu. Amerikieciai pavyz. daug turi visokiu posakiu: "saldumas kad nors suvalgyk"...atseit apibudinti vaiko grozi, ir t.t.
Kristi, koks fainas skrebukas Toks rudeniskas. Fainiai atrodo tie iskirsti lapukai ir kaip namuko foto ikomponavai i "namuka" Tik stampuotas pavadinimas man truputi nesimato, gal realiai jis ryskesnis?
Lavrynka, jau tikrai geresnis vaizdelis As cia gal jau kartojuosi, bet labai rekomenduoju paskaityti biski teorijos - Irmos straipsniuka, kuriame gali rasti daugybe naudingos info CIA. Viskas lietuviskai ir labai aiskiai surasyta. Tie patarimai tikrai padeda padaryti grazesnius darbelius
Lavrynka, jau tikrai geresnis vaizdelis As cia gal jau kartojuosi, bet labai rekomenduoju paskaityti biski teorijos - Irmos straipsniuka, kuriame gali rasti daugybe naudingos info CIA. Viskas lietuviskai ir labai aiskiai surasyta. Tie patarimai tikrai padeda padaryti grazesnius darbelius