Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

...Istustejo namai, pasibaige skubejimas ir nezinomybe... albumukas, idetas paskutine minute i rankine, jau perziuretas ir sulaukes siltu zodziu su viena-kita asarele (na, juk namiskiai blush2.gif ) ...

Nieko mandraus, knygu zurnalu neturiu, tad vadovas buvo internetas, bent atspalviams neprimaisyti, kiseneliu padarymui... na, pirmas blinas, man kazkas naujo ir idomaus! Ne be klaidu smile.gif (virselis is galo, ir kaip as pamirsau bent uzmaskuoti doh.gif )

http://img832.images...g/43981260.jpg/

dar pridursiu, kad cia yra 19 nuotrauku ir 3 laiskeliai.
Atsakyti
Leja, labai labai labai grazu wub.gif taip silta miela. O jau kiek visokiu kiseneliu, langeliu, paslapteliu. Toki albumuka vartyt reikia ne viena valanda kol viska apziuresi. super thumbup.gif o to ko neuzmaskavai tai ir nesimato.
Atsakyti
ader- saunus tavo Lo, ir aplamai sparciai tobuleji 4u.gif mirksiukas.gif
Leja- nuostabus albumas, kokios gali buti klaidos, kai miela kitiems ir tiek sirdies ideta 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif Del kiseneliu tai ir turejau sumanyma nemazai padaryti ju, juk jaunam zmogui idomu pasiknaisioti, istraukti-ikisti visokius tagiukus, rasti kokia staigmenele...
Atsakyti
Leja, koks albumas wub.gif ale ir sugalvok tu man tiek slaptaviečių padaryt thumbup.gif

ader, nejaugi negyriau g.gif žodžiu, labai labai super thumbup.gif toks fainuoliškas LO, o jau mergytė... ir ta soskė lotuliukas.gif
Atsakyti
Leja1 Nemenkas projektas thumbup.gif daug detaliu, ivairoves, kisenuku, nuotrauku wub.gif Sparciai tobuleji 4u.gif
Atsakyti
Leja albumas super 4u.gif toks šiltas , įvairovė kokia wub.gif o jau veiklos kiek yra žiūrint 4u.gif

Ader Labai gražus skrebukas, bet pavadinimas ir man nelabai matosi , reikia užeit realiai pažiūrėt 4u.gif
Atsakyti
Leja, as apakusi, fantastinis darbelis thumbup.gif Tiek visko sudeta ir suderinta, kad negaliu atsiziureti bigsmile.gif
Nezinau ar kadanors ryzciaus tokiam issukiui blush2.gif
Atsakyti
Leja, bandziau daryt ta gele is juosteles kur cia rodei. susiuvau tom klostelem o kas toliau blush2.gif kaip ja suformuot, nu nesigauna man nors tu ka. gal trumpai paaiskintum. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 09 12, 17:32)
Leja, bandziau daryt ta gele is juosteles kur cia rodei. susiuvau tom klostelem o kas toliau  blush2.gif kaip ja suformuot, nu nesigauna man nors tu ka. gal trumpai paaiskintum. 4u.gif

clap_1.gif Tai cia snd kaip sekmadieni, prie gelyciu prisedai? biggrin.gif Na gi suk l.glaustai viduriuka, o paskui aplink ji. Tepiau karstais klijais ir tiesiog istatydavau sukant i juos juosteles krasta. Kadangi klostes viena ant kitos, truputi sunkiau ir formuojasi, bet tik truputi rolleyes.gif

Aciukas visoms uz pagyrimus aciuks.gif
Atsakyti
ai tai tu klijavai is karto, o as badau susiut ir niekaip negaliu suformuot. viskas aisku, aciu smile.gif
Atsakyti
O aš pagaliau nufotografavau receptinę ax.gif
http://meadowofthesk.../receptine.html
Atsakyti