Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 10, 15:27)
nuimk tas plastikines vaikiskas geles  schmoll.gif ...jos labai pjaunasi su virsutiniu geletu rastuotu popierium. Labiau tiktu vienspalviu geliu juostele tokia spalva kaip tas virsutinis rastuotas popierius: juodos, zalios, raudonos...
Man geltonas pagrindas nesiziuri...per kontrastinis...geriau prie foto tiktu zalias.

Buvau pridėjus žalia foną turiu išpjovus bet man tada nuotrauka pasimetė bandysiu dar, ir važiuosiu ieškot gėlių biggrin.gif

o ką patartum dėl pavadinimo ? g.gif
Papildyta:
Nu va taip žaliam fone atrodo user posted image
Atsakyti
Lavrynka, o kodel butent sia foto issirinkai skrapinti? Juk tai jau ir taip "papimpinta" foto su fotosopu. Del to ir sunku siam skrebukui sugalvoti pavadinima,nes juk daug lengiau butu ji sumastyti,jei vaikas is tikruju seetu tarp geliu. Man tokios foto kai, kudikiai "ikisti " i zuikiu drabuzius a la Anne Geddes stilistikoj, ar i ziedu pupurus, visiskai nelimpa i skrebinima, Nors... su fantazja viskas imanoma ax.gif
Atsakyti
Dabar man jau niekas nesižiūri keliauja darbelis į stalčių , ryt naujom jėgom žiūrėsiu foto biggrin.gif Dingo įkvėpimas ....

Šita nuotrauka man patinka , aš tik tą vienintelę turiu pafotoshopinta , ilgai ieškojau kažkada tos gėlės , nes man mažės veidelis ten buvo toks , niu toks būtent tinkamas gėlei biggrin.gif

Atsakyti
klausimux toks, jei turiu dvi nuotraukas, viena is toliau kita is arciau, vaizdas tas pats, tai kaip jas geriau deliot. stambiu planu virsuj ar apacioj. nu niekaip nensuprendziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 10, 15:09)
Tuščia čia , o aš patarimo atėjau , kad vėl per skubėjimą kokio š... nepadaryt  biggrin.gif  blush2.gif

nono.gif Na ir kaip taip galima? Visai ne ....., o skubotas, tam ir pasirodai, kad pataisitum detales... Kaip perskaiciau, na taip miela buvo, kad tiek fragmentu suradai is praeities paskrebinti, kad sukele tiek prisiminimu... o cia baft! ir issireiskei... manau viskas einasi palaipsniui, i kalna visuomet sunkiau fitness3.gif
O tavo entuziazmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 09 10, 18:15)
nono.gif  Na ir kaip taip galima? Visai ne ....., o skubotas, tam ir pasirodai, kad pataisitum detales... Kaip perskaiciau, na taip miela buvo, kad tiek fragmentu suradai is praeities paskrebinti, kad sukele tiek prisiminimu... o cia baft! ir issireiskei... manau viskas einasi palaipsniui, i kalna visuomet sunkiau  fitness3.gif
O tavo entuziazmas  thumbup.gif

blush2.gif wub.gif Ačiū už palaikymą , lipsiu į kalną, o jūs busit mano saugos diržai;
Atsakyti
user posted image

daugiau bloge mirksiukas.gif
Atsakyti
geras ader koks fainas smile.gif jau kokia foto wub.gif tik va žiūrint foto nesimato pavadinimo.. ČIa toks tikslas? (jokiu būtų nekritikuoju smile.gif Nes iki kritikos man dar toli, tik šiaip pastebėjimas, nes pats scrabukas koks mielas tai negaliu smile.gif
Atsakyti
tai cia eilini karta, kai foto skiriasi nuo realybes. siaip tai matosi tas pavadinimas labai gerai, pakankamai ryskios raides, dar patusuotos tai puikiai atsoka, ir virsuj tos zydros, jos neturejo buti labai ryskios, bet pakankamai matomos.
aciu uz komplimenta. 4u.gif
Atsakyti
Ader, žaviuosi, darbas ištikrųjų superinis, komentarus palikau bloge. O dėl pavadinimo, tai mano pastebėjimai tokie: kai raides dedi ant margo pagrindo, tai jos turi būti vienspalvės ir kontrastingos, o kai ant vienspalvio pagrido dedi, tai tada gali būti ir margos. Visiškai sutinku su Šrekiuke - pavadinimas įžvelgiamas neiškarto mirksiukas.gif
Atsakyti
Ader: (komentuociau bloge, bet esu darbe)...Smagus skrebukas, toks "Fun". Netipiskas tavo labiau iprasto, romantisko stiliaus. Patinka rastu, popieriuku ivairumas,ypac tas teksto popieriukas. Toks jis man unisex thumbup.gif
O pavadinimas.... tai teisybe pasakius is pirmo zvilgsnio man pasirode kad ten marga suraukta/klostuota popieriaus ar audinio juostele ax.gif . Bet iskaitoma, tik gal labiau reikia iziureti.
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif

reikia visada daryt tokius skrebnukus su nematomom detalem, tai privercia sustabdyti zvilgsni ir is arciau patyrinet lotuliukas.gif
reiks gal saules palaukt ir kitaip pafotkint, nes realiai tai as labai gerai matau pavadinima g.gif nu ne esme biggrin.gif
Irma, tau atrodo , kad as turiu stiliu biggrin.gif ir dar romantiska, super, malonu, man atrodo kad as kartais jo dar ieskau, ir noriu isbandyt daug visokiu variantu. Tai cia buvo vienas is tu bandymu kazko kitokio, o gal patiks... biggrin.gif
Atsakyti