labai aciu uz nuoroda leja superine
ader: si "Designing with Vellum" knyga yra (nors visos DW serijos knygos yra nerealios ) . Ji yra viena is pirmuju "Designing with..." seriju, tad kadangi senesne ji visur ziauriai nukainuota.
Jei rasi kur uzsisakyti, tai l.l verta tureti savoj SB bibliotekoj
aciu Irma reikes paieskot, dabar laukiu dar vienos knygutes The Scrapbook Designer's Workbook
Konkursinis man nesidėlioja Buvo idėja jai įgyvendinti trūsta priemonių
Bet eilinį kartą dėliodama nuotraukas ir prisimindama įvykius užsimaniau paskrebinti, pamačiau šią nuotrauka ilgai bandžiau prisiminti kada gi tai buvo , kada kada nesvarbu kažkada Apvertus nuotrauka pamačiau užrašą ogi tai pirmosios mūsų kalėdos kartu užrašo turinį pernešiau ant lapuko dešiniajame kampe Girlianda irgi simbolinė ne nuo tos eglutes , bet nuo pirmosios mūsų kartų puoštos eglutės, žvaigždutės iškirpau iš dovanų dėžutės kurioje buvo vyro dovanotas per kalėdas vandens burbulas su besmegenių taigi visos detalės artimos širdžiai...
Nuotrauka kaip visada nelabai kokia;
Kritika , patarimai laukiami
Bet eilinį kartą dėliodama nuotraukas ir prisimindama įvykius užsimaniau paskrebinti, pamačiau šią nuotrauka ilgai bandžiau prisiminti kada gi tai buvo , kada kada nesvarbu kažkada Apvertus nuotrauka pamačiau užrašą ogi tai pirmosios mūsų kalėdos kartu užrašo turinį pernešiau ant lapuko dešiniajame kampe Girlianda irgi simbolinė ne nuo tos eglutes , bet nuo pirmosios mūsų kartų puoštos eglutės, žvaigždutės iškirpau iš dovanų dėžutės kurioje buvo vyro dovanotas per kalėdas vandens burbulas su besmegenių taigi visos detalės artimos širdžiai...
Nuotrauka kaip visada nelabai kokia;
Kritika , patarimai laukiami
Girlianda irgi simbolinė ne nuo tos eglutes , bet nuo pirmosios mūsų kartų puoštos eglutės,
kad naudojiesi simbolika...tokie skrebukai tau ateity bus mieliausi kadangi primins tam tikra momenta.
As eisiu tiesiai sviesiai ir sakysiu, kas man asmeniskai krenta i akis ir nelabai patinka. Cia grynai mano asmenine nuomone, todel bus subjekyvu
Visu pirma, elementai issibarste po visa lapa. Jeigu snaigutes isbarstytos, nes joms kaip ir priklauso skraidyti, tai cia nieko, bet tie epoksidiniai lipdukai arba tos pukuotos vielutes tai man visai nesiziuri, kad taip isbarstyti. Ir ka ta maza vienisa zalia eglute veikia ten kampe? Pavadinimo burbulus irgi buciau glaudusi prie nuotraukos, arba kitos elementu grupes. Aprasymo tagiuka taipogi. Dabar jis toks vienisas ir liudnas ten kampe...
Bet is tiesu man labiausiai uzkliuvo tai, kad labai nedailiai iskirptos detales As suprantu, kad neturint specialiu irankiu, nera labai lengva iskirpti, bet as pati labai daznai rankomis karpau/pjaustau, tad zinau, kas tai per dalykas. Jeigu nepavyksta dailiai iskirpti, galima panaudoti svitrini popieriu ir nelygumus pakoreguoti. Dabar atrodo, kad labai kazkur skubejai
Visu pirma, elementai issibarste po visa lapa. Jeigu snaigutes isbarstytos, nes joms kaip ir priklauso skraidyti, tai cia nieko, bet tie epoksidiniai lipdukai arba tos pukuotos vielutes tai man visai nesiziuri, kad taip isbarstyti. Ir ka ta maza vienisa zalia eglute veikia ten kampe? Pavadinimo burbulus irgi buciau glaudusi prie nuotraukos, arba kitos elementu grupes. Aprasymo tagiuka taipogi. Dabar jis toks vienisas ir liudnas ten kampe...
Bet is tiesu man labiausiai uzkliuvo tai, kad labai nedailiai iskirptos detales As suprantu, kad neturint specialiu irankiu, nera labai lengva iskirpti, bet as pati labai daznai rankomis karpau/pjaustau, tad zinau, kas tai per dalykas. Jeigu nepavyksta dailiai iskirpti, galima panaudoti svitrini popieriu ir nelygumus pakoreguoti. Dabar atrodo, kad labai kazkur skubejai
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 10, 12:39)
As eisiu tiesiai sviesiai ir sakysiu, kas man asmeniskai krenta i akis ir nelabai patinka. Cia grynai mano asmenine nuomone, todel bus subjekyvu
Va tokio komentaro ir laukiau Nes šis darbas tik dėl detalių man mielas , bet ne dėl kokybės ir atlikimo;
ir man tos detalės kreivai kirptos , bet kuo daugiau taisiau to jos man kreivesnes darėsi
O pavadinimas tai atsidūrė arčiau nuotraukos vėliau po fotografavimo nes ir man taip pasirodė , kad jis geriau prie nuotraukos žiūrisi;
O dėl skubėjimo tai taip ir buvo , čia jau charakterio bruožas kol mažė miegojo turėjau padaryti , nes jei nebaigčiau tai ir po to jau nesiimčiau , degtukas esu Stengsiuos pasitaisyti ir išmokti daryt darbus keliais etapais, ir nebijokit kritikuoti, tikrai dėl to nepabėgsiu , galiu pabėgti jei tik atsibuos, o kritika tik skatina mane toliau daryt
Lavrynka, na man kad ir apjuosta nuotrauka girlianda, bet vis tiek pavadinimas labiau krenta į akis kažkaip norėtųsi labiau koncentruoto vaizdo į foto gal po juostele kokį paspartuką uždėt ir ta violetinė spalva lyg iš dangaus nukritus gal dar pabandyti snaiges į tuos skrituliukus įsodinti? ir jeigu jau viskas apskritimuose, tai gal ir aprašymą kažkaip panašiai padaryti? na ne kokia iš manęs aišku patarėja, bet gal paskaičius mano sapaliojimus, kils kokių minčių
o šiaip esi didelė šaunuolė, kad naudoji būtėnt tos akimirkos detales
o šiaip esi didelė šaunuolė, kad naudoji būtėnt tos akimirkos detales
QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 10, 12:54)
Va tokio komentaro ir laukiau Nes šis darbas tik dėl detalių man mielas , bet ne dėl kokybės ir atlikimo;
ir man tos detalės kreivai kirptos , bet kuo daugiau taisiau to jos man kreivesnes darėsi
skriestuvas yra geriausias pagalbininkas siame reikale
QUOTE(OJE @ 2010 09 10, 13:51)
skriestuvas yra geriausias pagalbininkas siame reikale
tai kad žirklės čia buvo kaltos Bet jau turiu normalias, ir peiliuką pagaliau vyras rado kimbu i darb pasistengsiu neskubėt
Tuščia čia , o aš patarimo atėjau , kad vėl per skubėjimą kokio š... nepadaryt Jau šiandien ugdau kantrybe kitą diena pabaigsiu;
Taigi sudėliojau va tokį kažkokį , o dar pavadinimo reik nesugalvoju kaip ji iš ko kokios spalvos padaryt Pavadinimas turėtų būti arba Gėlytė arba mūsų gėlytė ; bijau vėl pridaryti mirgu margu itt;
Nieko dar neklijavau , gal kas patars ką ir kaip
Taigi sudėliojau va tokį kažkokį , o dar pavadinimo reik nesugalvoju kaip ji iš ko kokios spalvos padaryt Pavadinimas turėtų būti arba Gėlytė arba mūsų gėlytė ; bijau vėl pridaryti mirgu margu itt;
nuimk tas plastikines vaikiskas geles ...jos labai pjaunasi su virsutiniu geletu rastuotu popierium. Labiau tiktu vienspalviu geliu juostele tokia spalva kaip tas virsutinis rastuotas popierius: juodos, zalios, raudonos...
Man geltonas pagrindas nesiziuri...per kontrastinis...geriau prie foto tiktu zalias.