ader labai gražu ir miela Mano vyrui ir patiktų
lauramama- puikus grįžimas man išvis viskas nerealu, kas gražu
remini - jau kokia gėlė fantastinė Graži šeima
Na štai ir mano slaptos scrabukės darbelis, kadangi Relija jau gavo, galiu parodyti. Dariau pagal schemą
kelio detalės iš arčiau
QUOTE(ader @ 2010 09 07, 17:55)
mazyte dovanele jubiliejaus proga.
Ader, l.l.gražu
QUOTE(lauramama @ 2010 09 08, 00:04)
Bandau is namu seimininkes rupesciu gryzti i skrebinima ir pas Jus, pradedu nuo atviruku
Lauramama, sveika sugrįžusi
QUOTE(marikana @ 2010 09 08, 08:52)
sveikos, darbstuolytes isvaziuoju i sodyba visoms graziu dienu, gero ikvepimo ir iki pasimatymo
Marikana, gero tau poilsio ir įkvėpimo
QUOTE(shrekiuke @ 2010 09 08, 11:17)
Na štai ir mano slaptos scrabukės darbelis, kadangi Relija jau gavo, galiu parodyti. Dariau pagal schemą
Shrekiuke, gražus LO Tokie minimalistiniai man visada
Na ir as jungiuos i gausu skrebuku buri ir nesu savaji
Daugiau nuotrauku ir aprasymas bloge
Daugiau nuotrauku ir aprasymas bloge
Aptikau ir pakomentavau bloge, dar čia nematant
Bandau is namu seimininkes rupesciu gryzti i skrebinima ir pas Jus,
Kaip tik neperseniausia pasigedau tavęs...pagalvojau ar aplamai čia sugrįši, bet...pasirodo kad su dviem vaikais įmanoma skrebinti
Smagumėlis kad sugrįžai
detallės ir dizainas...bet, kas ten, ar matau ružavą kortelę "Ne"...relijos 'anti-' spalva nu bet gal mažom dozėm nieko
nuo ko cia pradet komentuot
shrekiuke, puiki schema ir ji tau pavyko. Relijos nuotrauka tokia jau netipiska, bet uztai komentairai taiklus
vasara, saunus skrebukas, detales graziai isdeliotos, man labai patiko.
Lauramama neprading laba grazus atvirukas
shrekiuke, puiki schema ir ji tau pavyko. Relijos nuotrauka tokia jau netipiska, bet uztai komentairai taiklus
vasara, saunus skrebukas, detales graziai isdeliotos, man labai patiko.
QUOTE(ader @ 2010 09 08, 15:25)
Labai stengsiuosi pasivyt Jus, isgrudo diedas mane visai vasarai i provincija is miesto, tai ir neskrebinau ligi siol. Dabar vaiku ritmai daugmaz nusistovejo, tai bus galima kibti i darba. Uch,kaip pasiilgau popieriaus
isivaizduoju as i provincija tremiama veziausi du lagaminus priemoniu kad nelikciau be skrebo.
QUOTE(lauramama @ 2010 09 08, 00:04)
Bandau is namu seimininkes rupesciu gryzti i skrebinima ir pas Jus, pradedu nuo atviruku
Laurute, pagaliau, labai grazus atvirukas
QUOTE(shrekiuke @ 2010 09 08, 11:17)
Oi kaip super Visai kitaip ziurisi kai jau esi su zmogum bendraves
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 09 08, 14:27)
Tai jau turbut kad visi grybukai pasislepe Saunus darbelis
O cia mano konkursinis
kelias dienas nesekiau temos, ziuriu, kike graziu skrebuku sukelet
o as turbut pasuoju su konkursu, ne mano nosiai dar su jumis varzytis
o as turbut pasuoju su konkursu, ne mano nosiai dar su jumis varzytis
Šiandien nuuuuuuuuuoooooooooostabi diena man Užsakiau tą Tim Holtz lagaminuką - a lia, kirtimo mašinėlę Bet tiktai laukti teks iki Lapk. mėn
Dalyvavimas konkurse juk ne varžybos Konkursai tam kad įkvėptų skrebuką tam tikra tema, siužetu, ar dar kaip...skrebuką kurio be konkurso dėkos, tikriausiai nebūtum skrebinus.
Šiaip, konkursų nugalėtojos daugmaž 'random' rinktos, tad ir naujokės turi tą pačią galimybę laimeti kaip ir labiau patyrę skrebukės. Paįvairinu rinkimą, bet iš anksto nesakau tam kad mažiau galvoj būtų minčių apie laimėjimo galimybę
Sudalyvauk
o as turbut pasuoju su konkursu, ne mano nosiai dar su jumis varzytis smile.gif
Dalyvavimas konkurse juk ne varžybos Konkursai tam kad įkvėptų skrebuką tam tikra tema, siužetu, ar dar kaip...skrebuką kurio be konkurso dėkos, tikriausiai nebūtum skrebinus.
Šiaip, konkursų nugalėtojos daugmaž 'random' rinktos, tad ir naujokės turi tą pačią galimybę laimeti kaip ir labiau patyrę skrebukės. Paįvairinu rinkimą, bet iš anksto nesakau tam kad mažiau galvoj būtų minčių apie laimėjimo galimybę
Sudalyvauk
QUOTE(ader @ 2010 09 07, 15:15)
merginosgal esate kur maciusios idomiu ideju kaip panaudoti vellum popieriu, bet ne vienspalvi o rastuota. turiu kelis lapus bet nieko nesugalvoju, ar vien teksta ant jo rasyti ir klijuot ant kokio tai sviesaus pagrindo kad persisviestu grozis, ar dar kaip galima panaudot. busiu dekinga uz nuorodas ir idejas
http://www.twopeasin...llum-technique/
Cia visi darbeliai su Vellum panauduojimu, gal ka rasi, kas tave domina Gali ir kituose super-svetainese pasijieskoti tokiu su Vellum darbu.