Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

ader labai gražu ir miela smile.gif Mano vyrui ir patiktų smile.gif
lauramama- puikus grįžimas smile.gif man išvis viskas nerealu, kas gražu smile.gif
remini - jau kokia gėlė fantastinė smile.gif Graži šeima smile.gif

Na štai ir mano slaptos scrabukės darbelis, kadangi Relija jau gavo, galiu parodyti. Dariau pagal schemą smile.gif

user posted image
kelio detalės iš arčiau smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 rugsėjo 2010 - 20:58
QUOTE(ader @ 2010 09 07, 17:55)
mazyte dovanele jubiliejaus proga.

Ader, l.l.gražu wub.gif

QUOTE(lauramama @ 2010 09 08, 00:04)
Bandau is namu seimininkes rupesciu gryzti i skrebinima ir pas Jus, pradedu nuo atviruku  ax.gif

Lauramama, sveika sugrįžusi 4u.gif 4u.gif clap.gif

QUOTE(marikana @ 2010 09 08, 08:52)
sveikos, darbstuolytes wink.gif isvaziuoju i sodyba biggrin.gif visoms graziu dienu, gero ikvepimo ir iki pasimatymo wink.gif

Marikana, gero tau poilsio ir įkvėpimo 4u.gif 4u.gif

QUOTE(shrekiuke @ 2010 09 08, 11:17)
Na štai ir mano slaptos scrabukės darbelis, kadangi Relija jau gavo, galiu parodyti. Dariau pagal schemą smile.gif

Shrekiuke, gražus LO wub.gif Tokie minimalistiniai man visada thumbup.gif
Atsakyti
Na ir as jungiuos i gausu skrebuku buri ir nesu savaji
user posted image
Daugiau nuotrauku ir aprasymas bloge 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 08 rugsėjo 2010 - 13:30

Aptikau ir pakomentavau bloge, dar čia nematant mirksiukas.gif
Bandau is namu seimininkes rupesciu gryzti i skrebinima ir pas Jus,

Kaip tik neperseniausia pasigedau tavęs...pagalvojau ar aplamai čia sugrįši, bet...pasirodo kad su dviem vaikais įmanoma skrebinti mirksiukas.gif
Smagumėlis clap.gif kad sugrįžai 4u.gif
Na štai ir mano slaptos scrabukės darbelis, kadangi Relija jau gavo, galiu parodyti. Dariau pagal schemą

thumbup.gif detallės ir dizainas...bet, kas ten, ar matau ružavą kortelę "Ne"...relijos 'anti-' spalva lotuliukas.gif nu bet gal mažom dozėm nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 08 rugsėjo 2010 - 13:57
nuo ko cia pradet komentuot g.gif biggrin.gif
shrekiuke, puiki schema ir ji tau pavyko. Relijos nuotrauka tokia jau netipiska, bet uztai komentairai taiklus thumbup.gif

vasara, saunus skrebukas, detales graziai isdeliotos, man labai patiko. thumbup.gif

Lauramama neprading 4u.gif laba grazus atvirukas
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 09 08, 15:25)
Lauramama neprading  4u.gif laba grazus atvirukas

Labai stengsiuosi pasivyt Jus, isgrudo diedas mane visai vasarai i provincija is miesto, tai ir neskrebinau ligi siol. Dabar vaiku ritmai daugmaz nusistovejo, tai bus galima kibti i darba. Uch,kaip pasiilgau popieriaus biggrin.gif
Atsakyti
isivaizduoju as i provincija tremiama veziausi du lagaminus priemoniu lotuliukas.gif kad nelikciau be skrebo.
Atsakyti
Bandau is namu seimininkes rupesciu gryzti i skrebinima ir pas Jus, pradedu nuo atviruku  ax.gif

Laurute, pagaliau, labai grazus atvirukas wub.gif

QUOTE(shrekiuke @ 2010 09 08, 11:17)

Oi kaip super thumbup.gif Visai kitaip ziurisi kai jau esi su zmogum bendraves thumbup.gif

QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 09 08, 14:27)

Tai jau turbut kad visi grybukai pasislepe lotuliukas.gif Saunus darbelis thumbup.gif

O cia mano konkursinis
user posted image
Atsakyti

sita shemute nuostabi, tavo darbelis super 4u.gif
Atsakyti
kelias dienas nesekiau temos, ziuriu, kike graziu skrebuku sukelet smile.gif
o as turbut pasuoju su konkursu, ne mano nosiai dar su jumis varzytis smile.gif
Atsakyti
Šiandien nuuuuuuuuuoooooooooostabi diena man clap.gif Užsakiau tą Tim Holtz lagaminuką - a lia, kirtimo mašinėlę cool.gif Bet tiktai laukti teks iki Lapk. mėn
o as turbut pasuoju su konkursu, ne mano nosiai dar su jumis varzytis smile.gif

Dalyvavimas konkurse juk ne varžybos ax.gif Konkursai tam kad įkvėptų skrebuką tam tikra tema, siužetu, ar dar kaip...skrebuką kurio be konkurso dėkos, tikriausiai nebūtum skrebinus.
Šiaip, konkursų nugalėtojos daugmaž 'random' rinktos, tad ir naujokės turi tą pačią galimybę laimeti kaip ir labiau patyrę skrebukės. Paįvairinu rinkimą, bet iš anksto nesakau tam kad mažiau galvoj būtų minčių apie laimėjimo galimybę 4u.gif
Sudalyvauk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 08 rugsėjo 2010 - 21:30
QUOTE(ader @ 2010 09 07, 15:15)
merginosgal esate kur maciusios idomiu ideju kaip panaudoti vellum popieriu, bet ne vienspalvi o rastuota.  g.gif turiu kelis lapus bet nieko nesugalvoju, ar vien teksta ant jo rasyti ir klijuot ant kokio tai sviesaus pagrindo kad persisviestu grozis, ar dar kaip galima panaudot. busiu dekinga uz nuorodas ir idejas  4u.gif

http://www.twopeasin...llum-technique/
Cia visi darbeliai su Vellum panauduojimu, gal ka rasi, kas tave domina mirksiukas.gif Gali ir kituose super-svetainese pasijieskoti tokiu su Vellum darbu.
Atsakyti