As irgi si bei ta isbandziau - Maya Road Ribbon, tik naminem saligomis
Cia originalas:
http://img138.images...s/i/601512.jpg/
O cia maniske, lyg ir padoriai atrodo :
http://yfrog.com/3up9060008tj
Leja nuostabiai atrodo, labai grazi gele. pasakyk, dygsniavai tik palei viena krastine ar is abieju pusiu?
Palei viena, iskarto su masinele siuvimo, tik sanaudos labai jau ... gelyte is 2 metru juosteles, na ir dar koks 10 cm liko.
nu jo nemazai suvalgo , reiks pabandyt, turiu tu juosteliu kaip sieno , perku danesoj rulona 24 metrus, tai kur tiek isnaudot vat tai aciu tau uz pavyzdeli
Leja, pasakiska gelyte gavosi
Bet parodyk ir visa skrebuka, ant kurio ta gelyte atsidure
Leja, gėlytė superinė
o aš va pagaliau išbandžiau tas gėlytes iš organzos pasigaminti ir jau atviruką padariau taip fainai gaunasi ir net stengtis nereikia
o aš va pagaliau išbandžiau tas gėlytes iš organzos pasigaminti ir jau atviruką padariau taip fainai gaunasi ir net stengtis nereikia
siandien pirkau visokias grozybes krikstynoms ir, kad nesijausciau nusikaltusi skrebinimui, nusipirkau saguciu busimiems skrebukams ko tik nepadarysi, kad siela isgelbetum ir sazine nuramintum
na, meginsiu kilograma siusti... manau, praeis, bet mazai gausis tu saldainiu
nieko sau padoriai... tiesiog tobulai labai grazi gelyte
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 06, 15:47)
aš esu priėmus šokolado siuntinius iš LT. Kiekis toks kad aiškiai matytusi kad dovana o ne komerciniui tikslui , t.y. dėžutę, dvi, bus 'no problem' siųsti...o visą didžiausią dėžę prikrauti šokoladų prisikibs muitinėj.
na, meginsiu kilograma siusti... manau, praeis, bet mazai gausis tu saldainiu
QUOTE(Leja1 @ 2010 09 06, 18:18)
nieko sau padoriai... tiesiog tobulai labai grazi gelyte
QUOTE(ader @ 2010 09 06, 19:07)
nu jo nemazai suvalgo , reiks pabandyt, turiu tu juosteliu kaip sieno , perku danesoj rulona 24 metrus, tai kur tiek isnaudot vat tai aciu tau uz pavyzdeli
tai jau tikrai, manau galima tuos pinigelius ir pasitaupyti geresnems SB daikciukams, kai pas mus tokiu siuvimo reikmenu l. daug, tai kai ka galima ir patiems pasidaryti
Leja, pasakiska gelyte gavosi
Ah tu, gudrute Cia is mano pirmo mini-albumuko, savo pauksteliui, kuris isskrenda toli-toli i mokslus, padariau "Seima", na, kad neliudetu labai
Leja, gėlytė superinė
Labai prasome, jei yra galimybe, irgi parodyti, smalsu juk
Aciu mergaites, dalinkites ir jus, jei jau ka pakopijuosite
leja1: gelyte pasakiska. Tai kaip supratau tu nedygsniavai, o iskarto su siuvimo masina siuvai? Kaip tau tos klostys taip graziai ir tiksliai iskart gavosi... kol siuvi masina klostys neisira jei jos laikinai neprisiutos?
merginosgal esate kur maciusios idomiu ideju kaip panaudoti vellum popieriu, bet ne vienspalvi o rastuota. turiu kelis lapus bet nieko nesugalvoju, ar vien teksta ant jo rasyti ir klijuot ant kokio tai sviesaus pagrindo kad persisviestu grozis, ar dar kaip galima panaudot. busiu dekinga uz nuorodas ir idejas
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 06, 22:46)
leja1: gelyte pasakiska. Tai kaip supratau tu nedygsniavai, o iskarto su siuvimo masina siuvai? Kaip tau tos klostys taip graziai ir tiksliai iskart gavosi... kol siuvi masina klostys neisira jei jos laikinai neprisiutos?
Aciu! Taip, taip nieko nedygsniavau, jau man paprasciau buvo prie masineles sedint lankstyti klostes. Aisku ne taip zaibiskai siunasi, kaip kad istisine linija, na bet tuos 2 metrus per koki 15 min ir pasiuvau. O del klosciu tikslumo tai is akies lanksciau, maniau irgi bus kokiu sunkumu, ale kad pacios lygiai gulasi pabandykite, pamatysite, kad lengva visai.
marikana
siandien pirkau visokias grozybes krikstynoms
Sia vasara ir mes pagaliau prisiruosem krikstynoms, na, ir uzsimaniau zvakute papuosti, tai gal noresi paziureti:
http://yfrog.com/5np9070001j
viskas is akvarelinio popieriaus, gelytes iskirptos figurinem zirklem ir nuspalvintos perlamutriniaias akrylo dazais. Lapeliai su punch'u daryti. Vienoje puseje tikras vaiko vardas ir gimimo data, kitoje- papuosimas toks pat, tik jau kriksto vardas ir krykstinu data. Na vis idomiau, ar ne?
Leja1, kokia gėlė gavosi