Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

buvom azuolyne, siandien grazus oras, fotkinau ir... zinot ka... ogi sumasciau ka galeciau skrebinti konkursui bigsmile.gif (butent is siandienines "fotosesijos")... tik kazin, ar spesiu...
Be to, dar viena sumasciau skrebuka... reik ir man jau tokios "papkutes" su busimu skrebuku projekteliais lotuliukas.gif zodziu, dabar mano misija - pasidaryti nuotraukas doh.gif

QUOTE(remini @ 2010 09 04, 13:08)
o aš va neturiu ką parodyti  verysad.gif  vos porą atvirukų tesugebėjau sukurpti... na nieko, pasveiksiu ir kibsiu į darbus  pioneer.gif
visoms gražios dienos  4u.gif  o aš atgal į lovytę  blush2.gif

remini, tau sveikateles balionelis 4u.gif laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 04 rugsėjo 2010 - 20:50
Labai norėjau sudalyvaut konkurse, bet taip nėra laik, ns pupos gimtadienis savaidgalį kitą  tai reikia daug darbų padaryt... na bet paskui scrabinsiu dukrytės gimtadienio foto

Jau turime vieną konkurso dalyvę čia su "pirmu" savo skrebuku...bet aš skeptiška lotuliukas.gif kaip žmonėm toki pirmi gaunasi cool.gif
Kaip tik galvojau apie gimtadienio skrebukus. Kadangi pas mane gimtadieniai x 2 vaikai, tai jau ne metai ir ne du jų prisikaupė ir foto neskrebintos...Galvoju, kadangi parko nuotraukos baigėsi, tai gal man dabar skrebinti kiekvienų metukų gimtadienius kol ir tas nuotraukas "damušiu" biggrin.gif
Bet kažkodėl užsimaniau ir savo vaikystės darželio nuotraukas iš LT skrebinti...neapsisprendus g.gif
buvom azuolyne, siandien grazus oras, fotkinau ir... zinot ka... ogi sumasciau ka galeciau skrebinti konkursui  (butent is siandienines "fotosesijos")... tik kazin, ar spesiu...

skrebink...jei užsakysi nuotraukas dabar, tai negi iki Rugsėjo 15 jas spausdins? Dar marios laiko liko mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas visoms 4u.gif as planuoju mazylio krikstynas 18d. o dar nieko neturiu doh.gif kas pas jumi geresnio?

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 05, 05:00)
*Jau turime vieną konkurso dalyvę čia su "pirmu" savo skrebuku...bet aš skeptiška lotuliukas.gif kaip žmonėm toki pirmi gaunasi  cool.gif
**Kaip tik galvojau apie gimtadienio skrebukus. Kadangi pas mane gimtadieniai x 2 vaikai, tai jau ne metai ir ne du jų prisikaupė ir foto neskrebintos...Galvoju, kadangi parko nuotraukos baigėsi, tai gal man dabar skrebinti kiekvienų metukų gimtadienius kol ir tas nuotraukas "damušiu" biggrin.gif
Bet kažkodėl užsimaniau ir savo vaikystės darželio nuotraukas iš LT skrebinti...neapsisprendus g.gif

***skrebink...jei užsakysi nuotraukas dabar, tai negi iki Rugsėjo 15 jas spausdins? Dar marios laiko liko mirksiukas.gif

*labai grazus konkursinis skrebukas... jei tai tikrai pirmas, tai super

**Irma, skrebink gimtadienius wink.gif bus nuo ko kopijuoti biggrin.gif
o gal esi dariusi krikstynu skrebukus? bigsmile.gif

***ne, tai darys greitai, gal net siandien uzsisakysiu, tai ir turesiu siandien... bet juk ne sodyboj esu, o cia namie doh.gif nebent ant palanges pasideti viska, kur mazius nepasiekia... esu minejus, kad po kol kas tik 1 kambary gyvenam doh.gif o jei ir nespesiu konkursui, vis tiek ta minti igyvendinsiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 05 rugsėjo 2010 - 07:55
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 05, 04:00)
Jau turime vieną konkurso dalyvę čia

wub.gif jau koks skrebukas thumbup.gif ir kaip žmogelėm tokie pirmieji skrebukai gaunasi g.gif

marikana, aš turiu šio to krikštunom, jei reikia parašyk į až mirksiukas.gif ir skrebuką vieną turiu darytą irgi konkursui su krikštunų foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 05, 05:00)
su "pirmu" savo skrebuku...bet aš skeptiška lotuliukas.gif kaip žmonėm toki pirmi gaunasi  cool.gif

drinks_cheers.gif aišku neatmetu minties apie įgimta talentą , pirmam skrebukui labai aukštas pilotažas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif oi kaip cia tylu... as dabar biskiuka uzsiemus ne scrapbooking'u, bet vis tiek veikla susijus biskiuka su kuryba blush2.gif
biski ne i tema: gal kas yra siunte saldainius i JAV? raso, kad nedideli kieki galima, o koks jis yra?

QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 06, 00:26)
drinks_cheers.gif  aišku neatmetu minties apie įgimta talentą , pirmam skrebukui labai aukštas pilotažas  4u.gif

paskaiciau, kad pries tai gamino atvirutes, tai stai is kur ta patirtis kurti grozi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 09 06, 08:34)
Labas rytelis 4u.gif  oi kaip cia tylu... as dabar biskiuka uzsiemus ne scrapbooking'u, bet vis tiek veikla susijus biskiuka su kuryba  blush2.gif 
biski ne i tema: gal kas yra siunte saldainius i JAV? raso, kad nedideli kieki galima, o koks jis yra?
paskaiciau, kad pries tai gamino atvirutes, tai stai is kur ta patirtis kurti grozi wink.gif

o kodėl jie ypatingi tie saldainiai, man mūsiškiai labai skanus biggrin.gif Krikštinom popieriukus darai gal smile.gif?

Jo kai perskaičiau , kad gamino atvirutes , tada bent jau supratau kodėl aparatą nupirko , nes pirmam skrebukui jau su rimtą artilerija man buvo netikėta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavrynka: 06 rugsėjo 2010 - 09:35
QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 06, 10:34)
o kodėl jie ypatingi tie saldainiai, man mūsiškiai labai skanus  biggrin.gif ?

Ne is JAV, o i JAV mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 06, 10:34)
o kodėl jie ypatingi tie saldainiai, man mūsiškiai labai skanus  biggrin.gif Krikštinom popieriukus darai gal smile.gif?

Jo kai perskaičiau , kad gamino atvirutes , tada bent jau supratau kodėl aparatą nupirko , nes pirmam skrebukui jau su rimtą artilerija man buvo netikėta smile.gif

kaip as to aparato noreciau verysad.gif

o saldainius tai draugei pazadejau, ji pasiilgus lietuvisku...
del krikstynu popieriuku dar nezinau, man sokoladuku ideja patiko... dar svarstau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 06 rugsėjo 2010 - 11:05
QUOTE(marikana @ 2010 09 06, 12:01)
kaip as to aparato noreciau  verysad.gif

o saldainius tai draugei pazadejau, ji pasiilgus lietuvisku...
del krikstynu popieriuku dar nezinau, man sokoladuku ideja patiko... dar svarstau biggrin.gif

Neblogas daikčiukas, brangokas aišku jei trumpam blush2.gif

pigiau saldainiai gaunasi , nes mes tai svečiams su savim dalinom blush2.gif o gražu ir tas ir tas svarbu simbolika
Atsakyti

aš esu priėmus šokolado siuntinius iš LT. Kiekis toks kad aiškiai matytusi kad dovana o ne komerciniui tikslui mirksiukas.gif , t.y. dėžutę, dvi, bus 'no problem' siųsti...o visą didžiausią dėžę prikrauti šokoladų prisikibs muitinėj.
o kodėl jie ypatingi tie saldainiai, man mūsiškiai labai skanus 

hihihi.gif Jei rašydama mūsiškiai turima omeny aplamai Europos šokoldadai kaip belgiški, šveicariški tai wub.gif ...o LT šokoladai ax.gif....Dar, kai kada šokoladai atkeliauja jau aptirpę. Gal priklauso nuo vasaros karščių ar kur muitinėj laiko juos g.gif

kad ne tik off-topic prirašyčiau....kas ką skrebina? Aš aptingau... ax.gif tikriausiai foto redagavimu ir užsakymu kelias dienas užsiimsiu, o jei l.l bjaurus proecesas bus, tai gimtadienio foto skrebinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 06 rugsėjo 2010 - 14:55
fuuu nu as tai po prakaitu skrebinu. vakar baigiau dekoruot albuma tiems vestuviniams pavyzdziams, o ant stalo jau kruva nuotrauku laukianciu eiles, reikia nusprest ka pirmiau skrebint. ir turiu uzsibrezus greitu laiku padaryt sunaus pirmuju metu minialbuma. biggrin.gif
Atsakyti