Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

Šio vakaro rezultatas:
user posted image
Pavadinimas: 'Woodsy kinda guys'; Miškiniai vyrukai
Bloge, čia, visas aprašymas kam įdomu ax.gif
Pasidalinsiu čia tik kad šis skrebukas jau net 4 kuriame naudojau nuotraukas iš tos pačios fotosesijos parke, ir visi 4 skrebukai labai skirtingom temom. Šiam paskutiniui, sumečiau visas likusias piniginės dydžio nuotraukytes - "atliekas" biggrin.gif ir esu be galo laiminga kad net 5 foto sutalpinau ant vieno lapo thumbup.gif
(P.S. ar man vienai taip atrodo hihihi.gif , bet rašydama 'fotosesija' pasijaučiu lyg snobiškai pretenduoju į prof. fotografes lotuliukas.gif . Šiaip, nuotraukos darytos su nauja muiline, ir atspausdinus pastebėjau kad klaikus rezultatas kadangi nekalibruotas mano monitorius buvo kada užsakiau nuotraukas doh.gif . Lygtai minėjau kad nepakenčiu redaguoti nuotraukų rolleyes.gif
ader: nuostabų popierių pagrindui parinkai vestuvių temai thumbup.gif . Įsivaizduoju koks grožis realiai. Beja, man niekad nepavyksta tinkamai nufotkinti ar netgi skenuoti būtent tokius popierius su blizgučiais.

Lavrynka: niu, jau žingsnis arčiau tobulumo palyginus su pastaruoju skrebuku 4u.gif Šiame spalvos žymiai geriau parinktos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 04 rugsėjo 2010 - 08:00
Irma thumbup.gif mano megiama forma to medinio popieriuko, super, toks parkiskas gavosi, idomiai nuotraukas isdestei, zavu wub.gif

aciu uz komplimenta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 09 04, 00:42)
Irma  thumbup.gif mano megiama forma to medinio popieriuko, super, toks parkiskas gavosi, idomiai nuotraukas isdestei, zavu  wub.gif

aciu uz komplimenta 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Laba rytą Jum visom smile.gif , o man į lovytę...labanakt 4u.gif
Atsakyti
ader smile.gif o čia pvz. vestuviniam? tai kaip suprast? (smalsauju:) Labai subtilu ir gražu smile.gif

o Irmos - tos spalvos, kažkas nerealaus smile.gif kad iš tos pačios fotosesijos pastebėjau smile.gif o dėk snobiškumo, tai tikrai ne... nes ir foto tavo nerealio.. Man labiausiai užstrigus, kur tavo mažylis sėdi su dideliu meškinu prie baltos sienos smile.gif

Labai norėjau sudalyvaut konkurse, bet taip nėra laik, ns pupos gimtadienis savaidgalį kitą smile.gif tai reikia daug darbų padaryt... na bet paskui scrabinsiu dukrytės gimtadienio foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 09 04, 06:22)
ader smile.gif o čia pvz. vestuviniam? tai kaip suprast? (smalsauju:) Labai subtilu ir gražu smile.gif

na cia prase manes fotografai pagamint pavyzdziu, kaip galetu atrodyt vestuvines foto, kad galetu pasiulyt jaunavedziams pasigamint ka nors panasaus. smile.gif
Atsakyti
labas rytas, visoms 4u.gif

QUOTE(ader @ 2010 09 03, 20:15)
pasirodau, kad netinginiauju

ader, labai grazu thumbup.gif o cia formatas nestandartinis, ane?

QUOTE(As sol @ 2010 09 03, 20:57)
Prieš imdamasi pirmo skrebuko kokį mėnesį kaupiausi jo darymui. Ir kai nusprendžiau jau pradėti, pirmas darbas, kurį padariau, tai perskaičiau šį Irmos Peredne straipsnį
  http://www.scrapmani...m/20100416-1607
Kiekvienai pradedančiai skrebintojai patariu padaryti tą patį - tai yra nerealiai geras įvadas į scrapbookingą. Žmogui neturinčiam meninio išsilavinimo, tai yra tiesiog lobis-susisteminta pagrindinė informacija, kurią tiesiog privalu žinoti (netgi išmokti atmintinai). Šį straipsnį jau perskaičiau mažiausiai tris kartus ir visada taip, lyg skaitydama pirmą kartą. Žemai lenkiuosi Irmai už grandiozinį atliktą darbą rašant jį, nes galiu tik bandyti įsivaizduoti, kokį kiekį knygų jai pačiai teko prieš tai perskaityti.
Dar turiu išsisaugojusi nemažai patyrusių užsienio skrebintojų blogų (tų, kurių stilius mano akiai artimas ir mielas) ir kiekvieną dieną stengiuosi paganyti į juos akis, kadangi dviratis, skant, jau išrastas, tai verta pasimokyti ir pasisemti idėjų iš talentingų žmonių  mirksiukas.gif
Na o žinant pradmenis ir pradėjus daryti skrebukus, patirtis ateis pamažu su kiekvienu iš jų.

aciu uz patarimus 4u.gif esu skaiciusi si straipsniuka
Tiesa sakant, savo pirmaji skrebuka padariau jau praeita vasara... ir tokiu turiu gal 5-6 blush2.gif pries pradedama, tikrai labai tuo domejausi biggrin.gif todel atejus cia, taip drasiai kreipiausi i Irma, nes jauciuosi, tarsi, ja pazinodama lotuliukas.gif visalaik sekiau jos temas ir darbus ir grozejausi... bet, kai pradedu kazka daryti, mane uzpuola mano chaotiskas ikvepimas ir tik kartais schema mane sustato i remus biggrin.gif tokia jau as esu... doh.gif esu skaicius kompoziciju ir spalvu derinimo taisykles, bet jas galima skaityti milijona kartu ir vis tiek kazka darydama, pamirstu arba tiesiog tycia nusizengiu biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 04, 00:57)
O man antras skrebukas susilipdė akimirksiu , šitas man gražus  tongue.gif  Jis tiktų praeitam konkursui  blush2.gif
Laukiu kritikos , pastabų itt

thumbup.gif mano akimis, daug geriau, o juk kitaip ir negali buti biggrin.gif
matau, kad vel pagrindo popieriukas su reljefu, tai man, gal butu grazu ka nors is to pagrindo paryskinti ir iskelti, kad matytusi... bet cia tik mano vel, kaip ziuroves nuomone mirksiukas.gif 4u.gif
ziuriu, visai sparciai darbuojies, taip ir toliau wink.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 04, 08:28)
Šio vakaro rezultatas:

kaip grazu wub.gif tikrai ziurint dvelkia misku... tokios naturalios spalvos... o ar man tik atrodo, ar is tu grybuku zonos kazkas panasaus buvo panaudota ir dvigubo gimdymo skrebuke su saulute?
Atsakyti
marikana, taip jie daryti A 4 formato, tai labai neissiplesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 09 04, 09:51)
labas rytas, visoms  4u.gif

thumbup.gif mano akimis, daug geriau, o juk kitaip ir negali buti biggrin.gif
matau, kad vel pagrindo popieriukas su reljefu, tai man, gal butu grazu ka nors is to pagrindo paryskinti ir iskelti, kad matytusi... bet cia tik mano vel, kaip ziuroves nuomone  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif aha ir aš kairei galvojau papiešt reljefą, bet kažkodėl norisi ten sidabrine spalva , o tokios neturėjau, tai kai turėsiu papiešiu;

O dėl tempo tai dabar sulėtės nes tokių kaip užsakymų nėra lauksiu įkvėpimo, kolkas konkursui nepribrendau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
žiūriu, kad nebespėju su jumis doh.gif tiek daug darbelių wub.gif vis įsijungiu - grožiuosiu, o komentuot vis nekomentuoju blush2.gif iš pradžių šiaip kažkokie nekalbadieniai buvo, paskui mažiukas sirgo, o dabar va pati su 39 temp doh.gif
atsiprašau, kad visų darbelių nepakomentuosiu - visi tikrai nuostabūs wub.gif smagu, kad turime naujų skrebukių thumbup.gif
Irma, šis tavo darbelis tai... wub.gif trūksta žodžių bigsmile.gif toks smagus, spalvingas... o jau tie grybukai thumbup.gif žiūriu į tas nuotraukas ir jau pradedu pykti, kad vasara baigės ax.gif
ader, ir nuotaka ir skrebukas labai gražūs wub.gif o netradicinius parodysi? g.gif
Lavrynka, smagu, kad prisijungei drinks_cheers.gif su kiekvienu darbeliu matosi progresas mirksiukas.gif patiko kaip juostelę pritvirtinai thumbup.gif

o aš va neturiu ką parodyti verysad.gif vos porą atvirukų tesugebėjau sukurpti... na nieko, pasveiksiu ir kibsiu į darbus pioneer.gif
visoms gražios dienos 4u.gif o aš atgal į lovytę blush2.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif 4u.gif ...tiek pagyrų prisiskaičius man galvelė iš džiaugsmo apsisuks bigsmile.gif Žiūriu kad dar ir mano seniau rašyti straipsniai turi naudos skrebukėm thumbup.gif Smagumėlis smile.gif
o ar man tik atrodo, ar is tu grybuku zonos kazkas panasaus buvo panaudota ir dvigubo gimdymo skrebuke su saulute?

Esi l. pastabi,...skrebuke "Gimdymas x 2" buvo panaudotas tos pačios firmos (Sassafras Lass) raštuotas popierius. O grybukų iškarpos iš tos pačios kortelės kurią panaudojau šiam skrebukui buvo seniau panaudotos skrebukui: "Mano vaikystės relikvija" čia.
iš pradžių šiaip kažkokie nekalbadieniai buvo, paskui mažiukas sirgo, o dabar va pati su 39 temp 

nefaina kaip verysad.gif ...linkiu sveikatos 4u.gif

o aš einu į darbą, bet taip norėčiau dar pamiegoti blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
remini sveik greiciau , 4u.gif
daiktadezes tai neparodysiu nespejau nuforkint, o visus kitus tai taip butinai.
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yrakaipyra: 04 rugsėjo 2010 - 15:24