Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 03, 13:58)
Išmoksiu ir aš , gal tiesiog įkvėpimo dar reikia, padarysiu antra kur planuoju toliau neskubėsiu lauksiu įkvėpimo minčių...

Saunuole! Juk svarbu kad turi noro, viska ir pasieksi! thumbup.gif

O as, jei reikia sumazinto formato, prasau 9x6 padaryti, tai cia i viena standartine 12x9 telpa tos 2 mazos. Viena skrebukui, kita dar lieka nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 03 rugsėjo 2010 - 13:25
QUOTE(Leja1 @ 2010 09 03, 14:23)
Saunuole! Juk svarbu kad turi noro, viska ir pasieksi! thumbup.gif

O as, jei reikia sumazinto formato, prasau 9x6  padaryti, tai cia i viena standartine 12x9 telpa tos 2 mazos. Viena skrebukui, kita dar lieka  nail.gif

Ačiū stengsiuos nenuvilti nei savęs nei jūsų ir ne mest dar nepradėjus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 03, 13:58)
Nepatinka , kad nėra jokio ryšio tarp atskirų detalių , nepatinka .... nežianau , tiesiog žiūriu ir kažkas nelimpa, kai žiūriu į kaikuriuos jūsų darbus ten nuotraukos tarsi sparnus įgauna  blush2.gif 

Išmoksiu ir aš , gal tiesiog įkvėpimo dar reikia, padarysiu antra kur planuoju toliau neskubėsiu lauksiu įkvėpimo minčių...

As ir dar tik pradedancioji su skrebukais, bet patarsiu, gal tau patiks mano schema darbo eigos:
Pasiimu nuotrauka kuria noreciau skrebinti, tuomet einu per kalna schemu ir ziuriu kuri man liptu savo dieja ir tuo ka noriu pasakyti prie pacios nuotraukos. Tada atsirinkusi is turimu medziagu, derinu spalvas prie nuotraukos, ieskau detaliu. Kol kas ir itariu ilgam dar, pati nesirisiu daryti skrebukus is savo fantazijos, tam reikia arba geru ziniu dizaino, arba siaip laabai meniskos sielos smile.gif
Tai aisku ismoksi, gi visada nuo kazko reikia pradeti ir labai smagu matyti paskui kaip tobuleji drinks_cheers.gif

O as baigiau receptine thumbup.gif Vistik vakar pasedejau, panaktinejau ir dabaigiau. Negaliu atsidziaugti ax.gif Sakiau gyvenime daugiau tokiais grand projektais neuzsiimsiu, ne man ax.gif Man rezultato reikia greciau, nei kad dabar gavosi, o padaryti bet kaip kad tik greitai - irgi negaliu blush2.gif Savaitgali jei bus geros fotografavimo salygos butinai nufotografuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 09 03, 14:40)
O as baigiau receptine thumbup.gif  Vistik vakar pasedejau, panaktinejau ir dabaigiau. Negaliu atsidziaugti ax.gif  Sakiau gyvenime daugiau tokiais grand projektais neuzsiimsiu, ne man ax.gif  Man rezultato reikia greciau, nei kad dabar gavosi, o padaryti bet kaip kad tik greitai - irgi negaliu blush2.gif Savaitgali jei bus geros fotografavimo salygos butinai nufotografuosiu.

oi, kaip idomu bigsmile.gif greiciau greiciau greiciau biggrin.gif
Atsakyti
Glide, nu nenaudele tu, pasigyre matot kad pabaige ir kankins per savaitgali saulutes laukdama lotuliukas.gif imk savo super puper aparata ir fotkink, man labai smalsu pamtyt. biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad taip apsiniaukusi, kur cia prifotkinsi, ir super duper nepades lotuliukas.gif
Niekad negalvojau kad taip smagu erzintis tongue.gif bigsmile.gif
Tai kad jau puse metu istveret tai dar pora dienu nieko nereiskia rolleyes.gif
Atsakyti
o tai ka tu puse metu ja darei. biggrin.gif kazkaip neatsimenu, kalbet pradejai tik pries kelias dienas. nu ok kenciu ir laukiu saules biggrin.gif
Atsakyti
Lavrynka drinks_cheers.gif su išsakyta merginų nuomone/patarimais. Manau beprasmiška man kartotis ax.gif Geriau imkis sekančio skrebuko, ir sekančio...priskrebinus nemažai ir gavus daugiau patirties, pati pamatysi kas ne taip tavo pirmuosiuose. Visos juk mes mokomės iš savo klaidų 4u.gif
Atsakyti
pasirodau, kad netinginiauju mirksiukas.gif
is tiesu tai siom dienom turiu nemazai visokiu netradiciniu krebuku padariusi. Sunui penala teko suskrebinte, nes senasis netiketai suplyso (pasiuvau is senu dzinsu, gavosi visai neblogai) daiktadeze i mokykla teko gaminti, nes reikiamu matmenu pirkti neradau. dar vienam swapuke dalyvauju, tai ir ten dovanele sumeistravau, slaptai skrebukei nedidelis skrebukas irgi jau issiustas.

o cia paskutinis is pavyzdziu i vestuvini albuma. ziuriu tik fotgrafuojant kazkaip nuotrauka labai pagavo sviesa, blizgus popierius daro savo smile.gif gal reikejo ir man saules palaukt. dizainas minimalus, pagrindo popierius kazkoks vokiskas su iskiliom pablizgintom rozem, svelniai rausvo atspalvio, tinkantis prie tos herberos rozines nuotraukoje, puosta krengeliais kirptais su slice ir keliom gelytem bei karoliukais. jau kai nufotografavau tai pamaciau, kad kampuose kai ko truksta, tai dar pridejau po perliuka i kiekviena kampuka. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Skrebuke Irma, tavo paskutinis darbelis pritrenkiamai gražus, tas broliškas ryšys wub.gif , spalvų derinukas labai gražus ir vasariškai nostalgiškas, niekiap neprisiruošiau jo tavo bloge pakomentuoti doh.gif Nuo to laiko, kai vėl pradėjau dirbti, labai sunku išsikirpti laiko pabendravimui su jumis, tai tik atlekiu, pasižiūriu, paskaitau naujienas ir vėl bėgu savo darbų dirbti.
Labai faina, kad mūsų gretos didėja ir virusas pagauna vis naujas skrebukes.

Lavrynka, Marikana, labai džiugu, kad pradedate su tokiu entuziazmu ir užsidegimu. Kadangi pati pradėjau irgi tik prieš kelis mėnesius skrebinti ir pažengusia dar savęs nelaikau, bet pradžią prisimenu dar gerai, tai gal ir jums pravers mano kukli patirtis ax.gif Prieš imdamasi pirmo skrebuko kokį mėnesį kaupiausi jo darymui. Ir kai nusprendžiau jau pradėti, pirmas darbas, kurį padariau, tai perskaičiau šį Irmos Peredne straipsnį
http://www.scrapmani...m/20100416-1607

Kiekvienai pradedančiai skrebintojai patariu padaryti tą patį - tai yra nerealiai geras įvadas į scrapbookingą. Žmogui neturinčiam meninio išsilavinimo, tai yra tiesiog lobis-susisteminta pagrindinė informacija, kurią tiesiog privalu žinoti (netgi išmokti atmintinai). Šį straipsnį jau perskaičiau mažiausiai tris kartus ir visada taip, lyg skaitydama pirmą kartą. Žemai lenkiuosi Irmai už grandiozinį atliktą darbą rašant jį, nes galiu tik bandyti įsivaizduoti, kokį kiekį knygų jai pačiai teko prieš tai perskaityti.

Dar turiu išsisaugojusi nemažai patyrusių užsienio skrebintojų blogų (tų, kurių stilius mano akiai artimas ir mielas) ir kiekvieną dieną stengiuosi paganyti į juos akis, kadangi dviratis, skant, jau išrastas, tai verta pasimokyti ir pasisemti idėjų iš talentingų žmonių mirksiukas.gif
Na o žinant pradmenis ir pradėjus daryti skrebukus, patirtis ateis pamažu su kiekvienu iš jų.

ader, gražu, taip skoningai romantiška ir neperkrauta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As sol: 03 rugsėjo 2010 - 20:15
Ader

labai "kvepia" vestuvem! Pavyko! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 03 rugsėjo 2010 - 20:43
Ader darbelis labai švelnus wub.gif

O man antras skrebukas susilipdė akimirksiu , šitas man gražus tongue.gif Jis tiktų praeitam konkursui blush2.gif

Laukiu kritikos , pastabų itt
user posted image

Ryt jau papasakosiu ką ir kaip dariau , jei įdomu cool.gif
Atsakyti