Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

nu va radai ir rudo popieriaus . del skonio nesigincijama kaip sakoma
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 09 03, 10:12)
nu va radai ir rudo popieriaus . del skonio nesigincijama kaip sakoma

Jis nevisai rudas , ir buvo visa laika salia ant to popieriaus rinkinio įpakavimo biggrin.gif O dėl skonio nesiginčijama tai faktas ;

Dabar turiu tokį klausimą kiek maximalaiai nuotraukų galima į vieną skrebuką sudėti? Nes norisi kuo daugiau prisiminimų puskei sukraut smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavrynka: 03 rugsėjo 2010 - 09:51
Lavrynka, o kodel raideles atvirksciai? g.gif Cia kokia minti turejai?
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 09 03, 10:50)
Lavrynka, o kodel raideles atvirksciai? g.gif Cia kokia minti turejai?

Tos popieriuje? Čia toks popireriaus reljefas paspalvintas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 03, 10:05)
Vakar pabendravom su ader, pristatau jos interpretaciją mano darbo , truputėlį aš nepaklausiau nurodymų palikau savo nemokšiškumo truputi; Ką galiu pasakyti, reikia mokytis, ir dar galiu pasakyti , kad skoniai labai asmeninis dalykas  biggrin.gif

o man patiko, kad tas fono raideles isryskinai, toks "tvirtesnis" pagrindas gaunasi, dar patiko, kaip pakeitei remeli mazesnei nuotraukai ir bendra dideli remeli padarei, o del lapeliu isdestymo, sutinku su Glide... keista forma... ir man patinka, kad pavadinima nuleidai....darbelis tikrai atrodo daug geriau... cia mano kaip ziuroves nuomone 4u.gif o siaip saunuole... dabar pirmyn sekanti daryti...
dar del maksimalaus nuotrauku skaiciaus doh.gif zinok, ieskojau schemu sau su daugiau foto, tai labai mazas pasirinkimas, bet daugiausiai gal 6 kokias radau... pvz, paziurek cia apacioj kairej schemute... man jinai patinka labai biggrin.gif
http://www.pagemaps....r10pagemaps.pdf

dar kai daug nuotrauku, tai daro merginos dvigubus skrebukus... as kazkaip nesiryztu... ir kaip jie segasi paskui, kad vientisi atrodytu... nzn blush2.gif
va sitam dvigubam Irma sutalpino net 8 nuotraukas... Tikiuosi, neuzpyks, kad dedu nuoroda i jos darbeli 4u.gif
http://1.bp.blogspot...em-panorama.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 03 rugsėjo 2010 - 12:08
o kokia konkurso tema ir iki kada jis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 09 03, 13:07)
o kokia konkurso tema ir iki kada jis? smile.gif

http://irmaperedne.b...allenge-10.html
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 09 03, 13:01)
o man patiko, kad tas fono raideles isryskinai, toks "tvirtesnis" pagrindas gaunasi, dar patiko, kaip pakeitei remeli mazesnei nuotraukai ir bendra dideli remeli padarei, o del lapeliu isdestymo, sutinku su Glide... keista forma... ir man patinka, kad pavadinima nuleidai....darbelis tikrai atrodo daug geriau... cia mano kaip ziuroves nuomone  4u.gif o siaip saunuole... dabar pirmyn sekanti daryti...
dar del maksimalaus nuotrauku skaiciaus  doh.gif zinok, ieskojau schemu sau su daugiau foto, tai labai mazas pasirinkimas, bet daugiausiai gal 6 kokias radau... pvz, paziurek cia apacioj kairej schemute... man jinai patinka labai  biggrin.gif
http://www.pagemaps....r10pagemaps.pdf

Man kolkas dar nepatinka smile.gif Bet kitas bus geresnis tongue.gif
Aš dar nedariau specialiai foto skrebukams , žaidžiu su jau turimom , o jos visos didelės, gal karpyt bandyt, taip man norisi jū ne 2 ir ne 3 įdėdėti, nes tiek smagiu akimirkų kartu turiu užfiksuotų wub.gif

Tą schemute , tai yra skrebuką pagal ją mačiau jis yra tarp mano favorite biggrin.gif

Irmos darbelis irgi fainas bet taipogi su mažytėm nuotraukom, o kokio formato tas mažas užsakot?

Dėl konkurso tai aš kolkas passs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavrynka: 03 rugsėjo 2010 - 12:18
QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 03, 10:17)
Man kolkas dar nepatinka smile.gif

o kas butent sitam tau nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 09 03, 13:09)

kaip suprtau, tai gali buti ir atvirukas?tada as noriu dalyvauti biggrin.gif

ideja kaip tik vakar sugalvojau, dar nezinodama konkurso temos, ir daina, kuri sove i galva (man labai patinkanti) kaip i desimtuka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yrakaipyra: 03 rugsėjo 2010 - 12:42
QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 03, 13:17)
Irmos darbelis irgi fainas bet taipogi su mažytėm nuotraukom, o kokio formato tas mažas užsakot?

tas mazas tai padaryti paprasta... susikeli su kompu ant vieno pagrindo, pvz., 4 nuotraukas, pasidarai ir susikarpai... ot... paaiskinau doh.gif supratai ka nors?

QUOTE(yrakaipyra @ 2010 09 03, 13:40)
kaip suprtau, tai gali buti ir atvirukas?tada as noriu dalyvauti  biggrin.gif

labai idomu mirksiukas.gif laukiam rezultato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 03 rugsėjo 2010 - 12:53
QUOTE(ader @ 2010 09 03, 13:23)
o kas butent sitam tau nepatinka?

Nepatinka , kad nėra jokio ryšio tarp atskirų detalių , nepatinka .... nežianau , tiesiog žiūriu ir kažkas nelimpa, kai žiūriu į kaikuriuos jūsų darbus ten nuotraukos tarsi sparnus įgauna blush2.gif

Išmoksiu ir aš , gal tiesiog įkvėpimo dar reikia, padarysiu antra kur planuoju toliau neskubėsiu lauksiu įkvėpimo minčių...
Papildyta:
QUOTE(marikana @ 2010 09 03, 13:52)
tas mazas tai padaryti paprasta... susikeli su kompu ant vieno pagrindo, pvz., 4 nuotraukas, pasidarai ir susikarpai... ot... paaiskinau  doh.gif  supratai ka nors?
labai idomu  mirksiukas.gif laukiam rezultato

Poto man jau dašilo , kad galima skišt į tokius rėmėlius programos būna tokios , kažkokia turiu reiks pabandyt , daug yra nedarytų nuotraukų, kuo daugiau laiko tuo daugiau visko nespėji lotuliukas.gif
Atsakyti