Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 02, 00:29)
ScrapManijoj esu paruošus l.l išsamų nuotraukų bei baigtų skrebukų rūšiavimo metodą. Kadangi skrebinu jau ne metus ir ne du, nemažai pas mane tų albumų.
Galbūt ir kitom naujokėm pravers wink.gif
čia

Esu šį straipsnį perskaičiusi jau ne vieną kartą. Vis pavarvinu seilę į tavo sukauptus prisiminimų lobynus. wub.gif Gal ir aš kada nors tokius turėsiu. Bet su mano tempais... tongue.gif

Dar esu atradusi tokį puslapį, kuriame aprašomas rūšiavimo metodas. Gal angliškai skaitančioms pravers. 4u.gif

http://meadowwalk.bl...rapbooking.html

Atsakyti
shrekiuke wub.gif receptine. Jau kaip man patinka tas Graphic 45 vyšnių popieriukas. Turiu tokį, bet sunku kur pritaikyti, o receptinei kaip tik thumbup.gif
beja, man skrebuko spalvos labiau primena LT veliava, nei Kanados  jei jau apie veliavas kalbetume

doh.gif uf prisidirbau paminėdama tą vėliavą. Juk nesakau kad bendrai skrebuko/LO spalvos, o Kanados vėliava pavaizduota tik vienu klevo lapu ir vienu balto atspalvio kvadratėliu. Tik vieną tokią detalę naudoti neaišku ar vėliavą pavaizduoja ar rudenį, todėl patariau kad daug tų lapukų prikarpytų. Galbūt net tokią vėjo raitytą juostelę iš tų lapų sumestų. Vž, daugiau lapelių o ne tik vieną mirksiukas.gif

o ideja padaryti laukeli su stikline, tiesiog superine  tik mastau, kaip cia deti, kad ant nuotraukos neuzvarvolinciau, teks, pridengti kamputi kazkaip 

arba pridenk arba nuvalyk dažus nuo vieno kampučio. Smagu kad patiko idėja.
O dėl pavadinimo, tai kaip tau geriau žiūrisi mirksiukas.gif
Rašau aš juk kaip pašalinė ir išdėstau savo pirmus įspudžius. Pavadinimai man tokia asmeniška teritorija, kad daugel ir mano pavadinimų galbūt keistai skamba kitiem ar nieko nereiškia, bet man simbolika ar dar kaip sugalvoju turi prasmę.
Esu šį straipsnį perskaičiusi jau ne vieną kartą. Vis pavarvinu seilę į tavo sukauptus prisiminimų lobynus.  Gal ir aš kada nors tokius turėsiu. Bet su mano tempais... 

Dar esu atradusi tokį puslapį, kuriame aprašomas rūšiavimo metodas. Gal angliškai skaitančioms pravers. 

http://meadowwalk.bl...rapbooking.html

Smagu kad kažkas skaito tą straipsniuką. Nemažai ten padirbėjau ir dar su redaktorės pagalba kuriai atskira padėka 4u.gif
O ta nuoroda, tai ta pati sistema, tos pačios autorės ir tos pačios knygos. Bėja, Stacy Julian mokina tas LOM (Library of Memories) metodo klases.
Mano metodas adaptuotas šiek tiek, bet visumoj yra grynas LOM.
Iki šiol pas mane su nuotraukom ir skrebukų rūšiavimu thumbup.gif tvarka.
Tik va betvarkė su nuotraukų užsakymu. Pataria kas mėnesį užsakyti naujas nuotraukas, o pas mane susikaupę nuo visos vasaros. L.l. nemėgstu to foto redagavimo proceso doh.gif
Atsakyti
shrekiuke, receptine labai grazi wub.gif ... net norisi paciai pabandyti

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 02, 15:01)
uf prisidirbau paminėdama tą vėliavą. Juk nesakau kad bendrai skrebuko/LO spalvos, o Kanados vėliava pavaizduota tik vienu klevo lapu ir vienu balto atspalvio kvadratėliu. Tik vieną tokią detalę naudoti neaišku ar vėliavą pavaizduoja ar rudenį, todėl patariau kad daug tų lapukų prikarpytų.

nekreipk demesio biggrin.gif as cia tik siaip pasakiau, nes kai paminejai veliava, tai pagalvojau, kad man labiausiai Lietuvos primena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 02, 15:01)
Pataria kas mėnesį užsakyti naujas nuotraukas, o pas mane susikaupę nuo visos vasaros. L.l. nemėgstu to foto redagavimo proceso doh.gif

O koks tavo nuotraukų redagavimo principas? Ar tu tik atrenki netikusias, susiliejusias ir pan., ar dar photoshopini kiekvieną iš tų gerųjų atrinktųjų?

Papildyta:
Shrekiuke, pamiršau pagirti - l.graži užrašinė. Tokią turėčiau, tai rašyčiau ir rašyčiau receptus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Prijuostė ir arbatinukas neralūs thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O koks tavo nuotraukų redagavimo principas? Ar tu tik atrenki netikusias, susiliejusias ir pan., ar dar photoshopini kiekvieną iš tų gerųjų atrinktųjų?

Atrenku, netikusias ištrinu...Bandau iš anksto numatyti kokius skrebukus su jomis skrebinsiu. O kada atspausdinu, tai prireikia būtent tos kurios neturiu doh.gif .
Nuo vieno įvykio/išeigos/šventės bandau išsirinkti maximum 2 pagrindines 'focal' nuotraukas, o visas kitas 'detail' papildomas nuotraukas mažinu ir darau piniginės dydžio nuotraukytes, t.y. nuotraukyčių koliaža ant vienos standartines nuotraukos (4x6) kurią vėliau sukarpau.
Dar seniau buvau prisirašius Jessica Sprague Photoshop klasėm tai buvo labai naudinga, bet...įklimpau naudoti visokių skaitmenos PS gudrybių: remelių, 'overlays, brushes', tekstūrų. Tai prie tų pagrindinių atrinktų foto vis sustoju, pagalvoju gal tą ar aną užmesti...ilgas procesas...užsiknisu. Man Ali Edwards patarimas patiko--ji neredaguoja foto per daug o tik atspausdina tokios kokios jai gavosi. Bet aš nesusilaikau...vis nagus niešti pašviesint, ar kokį efektą uždėti...pati sau komplikuoju procesą doh.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės smile.gif
Man taip pat tas popieriukas fantastinis smile.gif Labai norėjau padaryti receptinė, tik nesidėliojo, bet kai gavau tą popieriuką, ji susimontavo staigiai smile.gif
Atsakyti
Sauniai merginos pasidarbavot thumbup.gif
Srekiuke, labai grazi receptine wub.gif O as darau gi kiekvienai temai po titulini, jau visai nedaug liko, reikia kazkokios aplikacijos prie uzkandziu ir sriubu, ir nesugalvoju nieko, o taip siandien jau norejau pabaigti doh.gif
Atsakyti
Mat kaip tu mandrai smile.gif Man ir buvo tokia mintis... smile.gif bet pagalvojau, kad su savo laiku darysiu amžinai smile.gif Laukiam laukiam smile.gif
Atsakyti
smagiai darbuojates 4u.gif
as laukiu, kol nuotrauku prisidirbsiu, o tada jau skrebinsiu!!! biggrin.gif noriu speti dar konkursui padaryti darbeli, jau turiu ideja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 02 rugsėjo 2010 - 23:08
labas rytas 4u.gif kaip sekasi darbuotis?
siandien mano tecio gimtadienis, eisiu voka papuosti biggrin.gif
dar apmasciau ta skrebuku rusiavimo sistema... pas mane gautusi, ko gero, tik dvi kategorijos: Viskas apie mus ir Marius lotuliukas.gif i pirmaja tinka viskas, kas netinka i antraja biggrin.gif

QUOTE(efauto @ 2010 09 03, 00:08)
smagiai darbuojates 4u.gif
as laukiu, kol nuotrauku prisidirbsiu, o tada jau skrebinsiu!!! biggrin.gif noriu speti dar konkursui padaryti darbeli, jau turiu ideja smile.gif

as ir vis mastau, ka cia tam konkursui sumeistrauti... vis bandau dainas ir nuotraukas galvoj perkratyti... bet po kol kas labai konkretaus varianto nesumasciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 03 rugsėjo 2010 - 07:34
Vakar pabendravom su ader, pristatau jos interpretaciją mano darbo , truputėlį aš nepaklausiau nurodymų palikau savo nemokšiškumo truputi; Ačiū už pagalba 4u.gif
user posted image

Ką galiu pasakyti, reikia mokytis, ir dar galiu pasakyti , kad skoniai labai asmeninis dalykas biggrin.gif
Atsakyti
LAvrynka, sakunuole kad pasitarineji ir mokaisi, patikek, kuo toliau tuo bus geriau wink.gif
Kai pkausei patarimo nepasisakiau, bet dabar turiu ikvepimo tai pasisakysiu kas man kliuva:
1. Klevo lapukai kabo ore, prie nieko neprisirise ir nieko nekalbantys. Na gerai, tarkim - ruduo. Tai jei butu kaip kad krentantys lapai sudare fona, butu iskalbingesni, arba kaip- nors kitaip susibure, man jie taip isdelioti visai nesiziuri.
2. Spalvos man visos per daug rekiancios, kazkuria is ju reikejo pasirinkti niautralia.

Lauksim daugiau darbeliu 4u.gif

As irgi konkursiniui rezgiu minti, bet nezinau ar suregsiu, tiosiog zinau zmogu, zinau daina, bet dar reikia rasti tinkama nuotrauka, otada ilgai pasedeti kad sudelioti viska, bet sita ideja igyvendinsiu nesvarbu ar spesiu iki konkurso ar ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 03 rugsėjo 2010 - 09:12