shrekiuke receptine. Jau kaip man patinka tas Graphic 45 vyšnių popieriukas. Turiu tokį, bet sunku kur pritaikyti, o receptinei kaip tik
beja, man skrebuko spalvos labiau primena LT veliava, nei Kanados jei jau apie veliavas kalbetume
uf prisidirbau paminėdama tą vėliavą. Juk nesakau kad bendrai skrebuko/LO spalvos, o Kanados vėliava pavaizduota tik vienu klevo lapu ir vienu balto atspalvio kvadratėliu. Tik vieną tokią detalę naudoti neaišku ar vėliavą pavaizduoja ar rudenį, todėl patariau kad daug tų lapukų prikarpytų. Galbūt net tokią vėjo raitytą juostelę iš tų lapų sumestų. Vž, daugiau lapelių o ne tik vieną
o ideja padaryti laukeli su stikline, tiesiog superine tik mastau, kaip cia deti, kad ant nuotraukos neuzvarvolinciau, teks, pridengti kamputi kazkaip
arba pridenk arba nuvalyk dažus nuo vieno kampučio. Smagu kad patiko idėja.
O dėl pavadinimo, tai kaip tau geriau žiūrisi
Rašau aš juk kaip pašalinė ir išdėstau savo pirmus įspudžius. Pavadinimai man tokia asmeniška teritorija, kad daugel ir mano pavadinimų galbūt keistai skamba kitiem ar nieko nereiškia, bet man simbolika ar dar kaip sugalvoju turi prasmę.
Esu šį straipsnį perskaičiusi jau ne vieną kartą. Vis pavarvinu seilę į tavo sukauptus prisiminimų lobynus. Gal ir aš kada nors tokius turėsiu. Bet su mano tempais...
Dar esu atradusi tokį puslapį, kuriame aprašomas rūšiavimo metodas. Gal angliškai skaitančioms pravers.
http://meadowwalk.bl...rapbooking.htmlSmagu kad kažkas skaito tą straipsniuką. Nemažai ten padirbėjau ir dar su redaktorės pagalba kuriai atskira padėka
O ta nuoroda, tai ta pati sistema, tos pačios autorės ir tos pačios knygos. Bėja, Stacy Julian mokina tas LOM (Library of Memories) metodo klases.
Mano metodas adaptuotas šiek tiek, bet visumoj yra grynas LOM.
Iki šiol pas mane su nuotraukom ir skrebukų rūšiavimu
tvarka.
Tik va betvarkė su nuotraukų užsakymu. Pataria kas mėnesį užsakyti naujas nuotraukas, o pas mane susikaupę nuo visos vasaros. L.l. nemėgstu to foto redagavimo proceso