Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

QUOTE(marikana @ 2010 09 01, 17:12)
taigi, Jusu teismui pateikiu skrebuka "2 mazi padauzos" apie mano Mariu ir drauges suneli... ziuriu ziuriu as i ji ir pradeda galva skaudeti... vadinasi, tiksla pasiekiau, nes bunant su sitais dviem stebuklais, galva irgi pradeda skaudeti biggrin.gif norejau panaudoti blizgia ta plevele biggrin.gif o masinyciu ratai is saldainiu popieriuku padaryti biggrin.gif nuo schemos gerokai nukrypau, bet nuotraukas isdeliojau pagal ja... man paciai sitas skrebukas mirgu margu  lotuliukas.gif 
prasau, komentuoti, patarti ir kritikuoti wink.gif

Man skrebukas šitas labai labai , tik dvejetą ne iš kart pastebėjau ax.gif , tik vat kas man biški užkliuvo nuotraukos blush2.gif Aš suprantu , kad Tau jos kitokios kai Tu ten buvai biggrin.gif ir aš tokių turiu kurios man sukelia daug emocijų o kiti nesuprastu; Te ratai raudoni čiotkai atrodo; Aš čia tik žmogiškai aptariu neprofesionalo akimi tai glai tik šiap paskaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 01, 17:19)
Man skrebukas šitas labai labai , tik dvejetą ne iš kart pastebėjau  ax.gif , tik vat kas man biški užkliuvo nuotraukos  blush2.gif  Aš suprantu , kad Tau jos kitokios kai Tu ten buvai  biggrin.gif  ir aš tokių turiu kurios man sukelia daug emocijų o kiti nesuprastu; Te ratai raudoni čiotkai atrodo; Aš čia tik žmogiškai aptariu neprofesionalo akimi tai glai tik šiap paskaityti  biggrin.gif

labai aciu uz nuomone 4u.gif o dvejeta, zinok, specialiai taip dejau, nes neradau kur ikist, o ten jis tarsi isilieja ir tuo paciu isiziurejus pastebimas tampa biggrin.gif ai, nuotraukos mano, kaip visad, nelabai profiskai fotkintos, o dar ir labai sunku uzfiksuoti situ velniuksciu judesius... ir pagauti juos kartu vienam kadre (pati supranti, kaip su tais pypliais)... doh.gif tai taip ir gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 09 01, 17:23)
labai aciu uz nuomone  4u.gif o dvejeta, zinok, specialiai taip dejau, nes neradau kur ikist, o ten jis tarsi isilieja ir tuo paciu isiziurejus pastebimas tampa biggrin.gif ai, nuotraukos mano, kaip visad, nelabai profiskai fotkintos, o dar ir labai sunku uzfiksuoti situ velniuksciu judesius... ir pagauti juos kartu vienam kadre (pati supranti, kaip su tais pypliais)...  doh.gif tai taip ir gavosi  blush2.gif

Tai jo aš suprantu jos emociškai yra svarbios ....

Ok netrukdau ir neteršiu temos o tai žiūriu mes čia su Marika naujai atėjusios ir išplepėsim biggrin.gif

Labai laukiu komentarų ir pasiūlymų blush2.gif

Labai gera pas jūs užsukt iki nakties arba rytojaus ( tą padauža apie kurias mes čia šnekam pabudo smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 01, 17:29)
Ok netrukdau ir neteršiu temos o tai žiūriu mes čia su Marika naujai atėjusios ir išplepėsim  biggrin.gif 

Labai laukiu komentarų ir pasiūlymų  blush2.gif

Labai gera pas jūs užsukt iki nakties arba rytojaus ( tą padauža apie kurias mes čia šnekam pabudo smile.gif)

blush2.gif nors ne viena varysiu monologa lotuliukas.gif
tavo padauza atsibudo, o mano net nemiegojo doh.gif

nu, gerai, parodysiu ir antraji savo skrebuka, ji bandziau kopijuoti nuo sito (su savo variacijom, zinoma)
http://www.scrapinst...mp;user_id=4373
bet man, aisku, taip graziai nesigavo... labai kliuna pavadinimas doh.gif ne pats, koks jis yra, o is ko padarytas... bandziau raudonos ir melynos atkartoti spalvos, o gavosi per tamsi... vadinasi Pirmoji, nes tai yra pirmoji mazylio diena ir pirmoji musu bendra nuotrauka, kuria dare mano tetis su mobiliaku biggrin.gif tiesa, bandziau pirmakart su dantu sepetuku pataskyti, nezinau, kaip cia man gavosi blush2.gif man, tiesa sakant, per daug spalvu... turbut mano gyvenime ju truksta... pirmasis toks spalvingas ir sitam daugiau nei trys spalvos doh.gif
taigi, jusu teismui, laukiu visokiu komentaru ir kritikos wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 01 rugsėjo 2010 - 17:05
Sveikutes.
niekaip nespeju pasivyti su Jumis...pasigrozejau visu darbeliais, sveikinu atsiradusias naujokes 4u.gif 4u.gif .Patyrinejau skrebukus...patarimu galbut ir rasciau ax.gif , bet...turinti reputacija 'ta kuri ryja naujokes' essen.gif ...pirma einu papietauti kad nebuciau tokia alkana lotuliukas.gif
o jei rimtai tai vaikus i mokykla ruosiu, tad komentavima turesiu atideti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 01 rugsėjo 2010 - 16:52
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 01, 17:51)
patarimu galbut ir rasciau  ax.gif , bet...turinti reputacija 'ta kuri ryja naujokes' essen.gif ...pirma einu papietauti kad nebuciau tokia alkana  lotuliukas.gif

nu jau nu jau tik nereikia... as esu be proto dekinga uz tavo patarimus, o as jau ir nesu visai tokia naujoke, tikiuosi.. jau 11 skrebuku, o dar tobulet ir tobulet biggrin.gif wink.gif mokytis ir mokytis biggrin.gif
skanaus mirksiukas.gif ir labai laukiu sotaus eksperto komentaru biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 01 rugsėjo 2010 - 17:02
Saunuoles, kad rodotes! Grazus darbeliai thumbup.gif Ir toliau taip. Deja, pakomentuot detaliau labai ner kada - veluoju i svecius jau smile.gif
Ai, tik vienas dalykas, taip ant greicio sugalvojau apie Marikanos Pirmoji tai man noretusi kazkokios vienos ryskesnes spalvos ar detales, nes dbr viska labai pasteliska ir siek tiek marga. Gal but pataskymas galejo buti sodresnes melynos spalvos.
Lavrynka, pavadinimo raideles leisciau i apacia, nes dabar labai prilipusios prie virsutines krastines. Ir.. man nelabai skiriasi tas "suspaustas" ir "isplestas" variantai biggrin.gif
Ciau, visom gero vakaro!
Papildyta:
QUOTE(marikana @ 2010 09 01, 18:01)
nu jau nu jau tik nereikia... as esu be proto dekinga uz tavo patarimus, o as jau ir nesu visai tokia naujoke, tikiuosi.. jau 11 skrebuku, o dar tobulet ir tobulet biggrin.gif wink.gif mokytis ir mokytis biggrin.gif

As visiskai pritariu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 01, 18:39)
Ai, tik vienas dalykas, taip ant greicio sugalvojau apie Marikanos Pirmoji tai man noretusi kazkokios vienos ryskesnes spalvos ar detales, nes dbr viska labai pasteliska ir siek tiek marga. Gal but pataskymas galejo buti sodresnes melynos spalvos.

Ciau, visom gero vakaro!

aciu uz nuomone 4u.gif gero ir tau vakarelio mirksiukas.gif
Atsakyti
marikana, jau 11 skrebuku bigsmile.gif saunuole

apie pirmaji tai negaliu nieko pasakyt, labai man margas, net nezinau kur ziuret smile.gif
o antrasis man labai patiko, ir tos pastelines spalvos ir schemute tokia vykusi, labai grazu pavyzdi pasirinkai, tik nesupratau kas pirmoji? rasai kad pirmoji nuotrauka kartu, tai gal kazkaip ta ir uzrasyt g.gif nu labai noretusi aprasymo.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 09 01, 19:58)
marikana, jau 11 skrebuku  bigsmile.gif saunuole

apie pirmaji tai negaliu nieko pasakyt, labai man margas, net nezinau kur ziuret smile.gif
o antrasis man labai patiko, ir tos pastelines spalvos ir schemute tokia vykusi, labai grazu pavyzdi pasirinkai, tik nesupratau kas pirmoji? rasai kad pirmoji nuotrauka kartu, tai gal kazkaip ta ir uzrasyt  g.gif nu labai noretusi aprasymo.

sakau, man nuo pirmo paciai galva skauda biggrin.gif lotuliukas.gif bet tikrovej jis toks smagus... toks padauziskas bardakelis biggrin.gif
o del pavadinimo Pirmoji... gal aprasymas gelbetu, bet kur ji rasyti? g.gif
Atsakyti
galetum po apacia per visa ploti kiek uzima tas melynas nuplestas popieriukas, paimt koki svelniai languota popieriu, ar melsva, balta, irgi taip nuplest ir ant jo uzrasyt nors kelis zodelius apie nuotraukos istorija.

beje dar pirmam skrebuke man visiskai nesimato aprasymo, o jo ten lyg ir nemazai, nenoretum pamegint arba baltai uzrasyt, arba atspausdint ir uzklijuot koki lapuka , kad ir ant velum popieriuko jei spausdintum, tai ir fonas matytusi ir tekstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 09 01, 20:13)
galetum po apacia per visa ploti kiek uzima tas melynas nuplestas popieriukas, paimt koki svelniai languota popieriu, ar melsva, balta, irgi taip nuplest ir ant jo uzrasyt nors kelis zodelius apie nuotraukos istorija.

beje dar pirmam skrebuke man visiskai nesimato aprasymo, o jo ten lyg ir nemazai, nenoretum pamegint arba baltai uzrasyt, arba atspausdint ir uzklijuot koki lapuka , kad ir ant velum popieriuko jei spausdintum, tai ir fonas matytusi ir tekstas  smile.gif

labai aciu uz patarimus 4u.gif ... bandysiu gal ka pritaikyti wink.gif
Atsakyti