Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mašioto pradinė mokykla

QUOTE(Nikolia @ 2013 01 30, 01:17)
yra ivairiu vadovu..gaila, kad Jums neteko dirbti su tokiais, kurie ir paprasto darbo, reikalui esant, nesibodi..
labai lengva kalbeti is pavaldinio pozicijos..lengva kita nagrineti po kauleli..ypac jei tam kvaileliui dar kas nors ne taip sekasi..
kazkaip mokytoju moteriskuose kolektyvuose..tokiu negatyviu atsiliepimu daugiau, nei teigiamu..o juk dirbat ta pati darba visos..mokot..kokios jus koleges..jei nesat vieningos ir kaip kumstis pacios...o to is vaiku tikites...
kODEL, jei ta mokytoja tokia jau netikusi..niekas jai kolegiskai, draugiskai neduoda pastabu, neissako savo nuomones i akis ir blogiausiu atveju nemeta per borta issake savo kritika mokyklos vadovui, jei taip su vaikais nesusitvarko?

siaubingiausia ir zemiausias lygis visai nepuosiantis mokytojo yra varymas uz akiu...

Labai gražu vadinti kvaileliais visus kurie su jumis nesutinka. Kažkodėl su kitų mokytojų ruoštais vaikais tokių problemų nebuvo. Ir pasakyta jai buvo, dėl vieno bendro reikalo, tie vaikai buvo laimėję konkursą ir kadangi būtent jų mokytoja buvo ta kuri kaip ir vadovavo tada klasei tai gražiai buvo pakviesta sudalyvauti kartu su savo vaikais, pasidžiaugti. Tada iki paskutinės minutės žadėjo kad bus bus o prieš pat renginį kai jau klasės vadovė paskambino jai ta pasakė kad pati tvarkykis ne mano reikalas blink.gif pedagogiška ane. Ką dar tokiai sakyt? Nesmagiausia tai prieš vaikus buvo nes jie tikėjosi ir laukė. Pasidžiaugi kad su tokia dirbt nereikia. Belieka palinkėt nesusidurt ir kitiems. Beje pasidomėkit kaip lengva netikusį mokytoją atleist ar permokint kad gerai dirbtų. Pakeis tai klasei, duos kitai kuri nesiskundžia. Dabartinėj mokykloj mano klasės vaikai buvo paprasti, dauguma neturtingi, daug remtinų. Ir tai kai kuriems kolegoms buvo pretekstas laikyt juos asilo paklodėm. Va taip va. Maždaug ai tie tavo... tai ką jie prastesni? o ir kas iš to kad pas direktorę nuėjau? NIEKO. Sukeitė tvarkaraščius kitais metais. Kažkurie kiti vaikai tapo AI TIE.Kai kam atrodo kad labai blogai darau jei įvardiju bėdą garsiai. Bet o ką daryt? tylėt kaip madinga dar nuo anų laikų? Nekelti problemų? Manau kaip tik turi visi sužinot. Ir labai būtų ačiū tiems kas mane perspėja-kolege, ne taip darai, ne taip dirbi. O jei per 12 metų esami ir buvę mokiniai susiranda parašo kokią žinutę, geru žodžiu pamini, tai ko gero drįstu šiek tiek tikėtis kad Gal gerai dirbu... nors nesu tobula, man dar mokytis ir mokytis, laimei turiu iš ko savam darbe. Bet man tie pasakymai kad va tas ar tas turi už kolektyvą ir tt tai kvepia nekaip. Ir taip jau visi visur užsidarę kaip dievukai...
O dėl vadovų-nedirbau Mašiote, nepasakysiu, bet Šilainių vid tai nieko gero išvis, o dabartinėj mokykloj direktorė nors ir labai jau sena bet SUPER. Jaučiamės žmonėmis, vertinamos ir gerbiamos. Taip pat ir kalbų mokyklose, privačiose, kur dirbau, visos vadovės buvo ir tebėra fantastiškos, inovatyvios, motyvuojančios. Kai MB išėjo iš vieno darbo pusė buvusių pavaldinių išėjo su juo. Taip kad ŽINAU koks turi būti vadovas. Ir ką reiškia būti įvairių vadovų pavaldiniu-taip pat. O tamsta komentuojat delfio lygmeniu. Iš mano pusės šita diskusija baigta, jei bent vienam žmogui padėjau susidaryt kažkokią nuomonę-puiku. Čia ne visuma o konkretus atvejis, aš SAVO vaikui tokios mokytojos tikrai nenorėčiau. Bet-visokių yra ir visokių reikia, gal ji kažkam ir patinka... plius čia yra forumas kuriame prašoma atsiliepimų, tai ir parašo kiekvienas pagal tai ką žino ir su kuo susidūrė.
Atsakyti
pagyvensim pamatysim..
kadangi ta mokykla tiesiog salia..ne problema nueiti ir savomis akimis pamatyti kas ten per tokia ''kvailele'' vadove- mokytoja realybei yra ir kaip ji bendrauja su klase, kolegomis ir tt.
o jus..ok pasidalinot savo ilgomis izvalgomis..tik bukit miela ir tokia, kuri lygiuojasi i TIKRUS PEDAGOGUS- bent jau kitu tekstus neiskraipinekit..delfio ''zinove'':)
buvo rasyta:
''labai lengva kalbeti is pavaldinio pozicijos..lengva kita nagrineti po kauleli..ypac jei tam kvaileliui dar kas nors ne taip sekasi..''

o jus ka i tai..Labai gražu vadinti kvaileliais visus kurie su jumis nesutinka...kurie tie VISI..ir dar kodel nesutinka, paaiskinkit ka turejot minty..?
Juolab pats zodis ''kvailelis'' buvo naudotas vienaskaitoj..o ne daugiskaitoj, kaip jus cia paminejot...
kalbant apie kolektyviskuma.. ...Mes visi turim buti individualistai atsakomybes, savarankiskumo ir kompetencijos prasme..bet tuo paciu. jei dirbam kolektyve gebeti bendradarbiauti, jausti atsakomybe ne tik uz savo, bet ir kolegu darba..nes visuma to darbo - vaikai, ne vien tik ta konkreti gauta klase...Abejoju ar koks tikras, rimtas Mokytojas is pasaukimo ims dejuoti, kad va kokie ''nepriziureti'' vaikai..jis tiesiog stengis jiems padeti jaustis kitaip..tai yra esme..
o mokytis deja net Zmogum buti tenka visa Gyvenima...nepakanka tobuleti tik profesijoj..

QUOTE(RSTT @ 2013 01 30, 16:51)
Labai gražu vadinti kvaileliais visus kurie su jumis nesutinka. Kažkodėl su kitų mokytojų ruoštais vaikais tokių problemų nebuvo. Ir pasakyta jai buvo, dėl vieno bendro reikalo, tie vaikai buvo laimėję konkursą ir kadangi būtent jų mokytoja buvo ta kuri kaip ir vadovavo tada klasei tai gražiai buvo pakviesta sudalyvauti kartu su savo vaikais, pasidžiaugti. Tada iki paskutinės minutės žadėjo kad bus bus o prieš pat renginį kai jau klasės vadovė paskambino jai ta pasakė kad pati tvarkykis ne mano reikalas  blink.gif pedagogiška ane. Ką dar tokiai sakyt? Nesmagiausia tai prieš vaikus buvo nes jie tikėjosi ir laukė. Pasidžiaugi kad su tokia dirbt nereikia. Belieka palinkėt nesusidurt ir kitiems. Beje pasidomėkit kaip lengva netikusį mokytoją atleist ar permokint kad gerai dirbtų. Pakeis tai klasei, duos kitai kuri nesiskundžia. Dabartinėj mokykloj mano klasės vaikai buvo paprasti, dauguma neturtingi, daug remtinų. Ir tai kai kuriems kolegoms buvo pretekstas laikyt juos asilo paklodėm. Va taip va. Maždaug ai tie tavo... tai ką jie prastesni? o ir kas iš to kad pas direktorę nuėjau? NIEKO. Sukeitė tvarkaraščius kitais metais. Kažkurie kiti vaikai tapo AI TIE.Kai kam atrodo kad labai blogai darau jei įvardiju bėdą garsiai. Bet o ką daryt? tylėt kaip madinga dar nuo anų laikų? Nekelti problemų? Manau kaip tik turi visi sužinot. Ir labai būtų ačiū tiems kas mane perspėja-kolege, ne taip darai, ne taip dirbi. O jei per 12 metų esami ir buvę mokiniai susiranda parašo kokią žinutę, geru žodžiu pamini, tai ko gero drįstu šiek tiek tikėtis kad Gal gerai dirbu... nors nesu tobula, man dar mokytis ir mokytis, laimei turiu iš ko savam darbe. Bet man tie pasakymai kad va tas ar tas turi už kolektyvą ir tt tai kvepia nekaip. Ir taip jau visi visur užsidarę kaip dievukai...
O dėl vadovų-nedirbau Mašiote, nepasakysiu, bet Šilainių vid tai nieko gero išvis, o dabartinėj mokykloj direktorė nors ir labai jau sena bet SUPER. Jaučiamės žmonėmis, vertinamos ir gerbiamos. Taip pat ir kalbų mokyklose, privačiose, kur dirbau, visos vadovės buvo ir tebėra fantastiškos, inovatyvios, motyvuojančios. Kai MB išėjo iš vieno darbo pusė buvusių pavaldinių išėjo su juo. Taip kad ŽINAU koks turi būti vadovas. Ir ką reiškia būti įvairių vadovų pavaldiniu-taip pat. O tamsta komentuojat delfio lygmeniu. Iš mano pusės šita diskusija baigta, jei bent vienam žmogui padėjau susidaryt kažkokią nuomonę-puiku. Čia ne visuma o konkretus atvejis, aš SAVO vaikui tokios mokytojos tikrai nenorėčiau. Bet-visokių yra ir visokių reikia, gal ji kažkam ir patinka... plius čia yra forumas kuriame prašoma atsiliepimų, tai ir parašo kiekvienas pagal tai ką žino ir su kuo susidūrė.

Atsakyti
Nesutinku, del issakytu minciu del Mazeikaites. Mano dukra mokosi pas ja, as labai patenkinta, mokytoja tikrai pakankamai griezta, jokio balagano nemaciau, kad kada butu, vaikai labai jos klauso, gerbia mokytoja.
Del isejusiu mergaiciu, kiek girdejau isejo del kitu jos priezasciu, o ne del vadinamo balagano 4u.gif
Atsakyti
Gal kas girdejote kada bus atviru duru diena sioje mokykloje?
Atsakyti
Šią informaciją radau mokyklos tinklalapyje:

Dokumentai ( gimimo liudijimo kopija, 2 dokumentinės nuotraukos, sveikatos pažyma Nr.027-1a, pažyma apie šeimos sudėtį ir mokyklinės brandos įvertinimas priešmokyklinio ugdymo grupę kitoje įstaigoje lankiusiems vaikams )dėl mokinių priėmimo į priešmokyklinio ugdymo grupes (rytinę ir popietinę) bei pirmas klases 2013-2014 m.m. bus primami nuo balandžio 2 d.mokyklos raštinėje. užsiėmimai būsimiems mokiniams vyks birželio 17-20 dienomis nuo 9.00 val. iki 12.00 val.

Galvoju į kurią mokyklą savo priešmokyklinuką leisti.Nes pusmetį JAV mokėsi priešmokyklinėje klasėje, tad tas grįžimas į darželį-tarsi žingsnis atgal, todėl galvoju, kad daugiau mokytųsi vaikas, būdamas pradinėje mokykloje nei darželio priešmokyklinėje grupėje.
Būtų įdomu išgirsti nuomonę apie priešmokyklinukų mokytoja šioje mokykloje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziber: 25 vasario 2013 - 18:17
Niekas jums šios informacijos nesuteiks, nes priešmokyklinuku mokytoja šiemet dirba paskutinius metus. Mokytoja nuostabi, gerai parengia vaikus, per pirma pusmeti vaikai išmoksta jau gerai skaityti, rašo jau tekstukus, skaičiuoja.
Atsakyti
Sakykite o kodel daug kas kalba kad sioje mokykloje brangu leisti vaika? Kazkokios rinkliavos - klases remontui. Kalba kad nera sales fiziniam lavinimui, tai veza vaikus i akropoli i ledo arena ir uz tai moka tevai.

Sukasi galva, nezinau kur savo pirmokeli uzrasyti? doh.gif
Atsakyti
Taip klase remontavom, negi norit vaika leist mokyt 4 metus klasėje su prakiurusiu stogu, nubėgusiom sienom ir pan. Dėl Akropolio tikrai negaliu nieko pasakyt per 4 metus to nebuvo, veža vaikus i baseina, baseinas nemokamas mokamas tik autobusas, kuri samdo. Salė yra , bet kaip darželio, joje vyksta ir šokiu repeticijos ir sportas. Dėl to brangumo sunku kažka ir pasakyt, tik legendu apie mokykla daugiau, nei yra iš tikro ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(virgulencija @ 2013 03 13, 21:12)
Sakykite o kodel daug kas kalba kad sioje mokykloje brangu leisti vaika? Kazkokios rinkliavos - klases remontui. Kalba kad nera sales fiziniam lavinimui, tai veza vaikus i akropoli i ledo arena ir uz tai moka tevai.

Sukasi galva, nezinau kur savo pirmokeli uzrasyti? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 01 28, 16:51)
biggrin.gif Todėl, kad nevaldomoje klasėje būna balaganas. Manau suprantate, kad "valdyti" nėra tas pats kas "šaukti, rėkti" ir pan.

Narasinekit nesamoniu apie mokytoja Zuzana. Tikrai ten nera balaganas ar nevaldoma klase, mano vaikas papasakoja, tai kaip tik labai griezta ir reikli mokytoja lyginant su kitomis. O perbego turbut tie, kuriems netiko griezta, reikli ir teisinga mokytoja.

Papildyta:
QUOTE(ziber @ 2013 02 25, 19:14)
Šią informaciją radau mokyklos tinklalapyje:
Dokumentai ( gimimo liudijimo kopija, 2 dokumentinės nuotraukos, sveikatos pažyma Nr.027-1a, pažyma apie šeimos sudėtį ir mokyklinės brandos įvertinimas priešmokyklinio ugdymo grupę kitoje įstaigoje lankiusiems vaikams )dėl mokinių priėmimo į priešmokyklinio ugdymo grupes (rytinę ir popietinę) bei pirmas klases 2013-2014 m.m. bus primami nuo balandžio 2 d.mokyklos raštinėje. užsiėmimai būsimiems mokiniams vyks birželio 17-20 dienomis nuo 9.00 val. iki 12.00 val.

Galvoju į kurią mokyklą savo priešmokyklinuką leisti.Nes pusmetį JAV mokėsi priešmokyklinėje klasėje, tad tas grįžimas į darželį-tarsi žingsnis atgal, todėl galvoju, kad daugiau mokytųsi vaikas, būdamas pradinėje mokykloje nei darželio priešmokyklinėje grupėje.
Būtų įdomu išgirsti nuomonę apie priešmokyklinukų mokytoja šioje mokykloje.

Labai nuostabi priesmokilinuku mokytoja Irena. Griezta, reiktili, teisinga. Kiekviena diena yra griztamasis rysys su tevais. Super!!! gaila, kad tik vienus metus ir reikia keisti. Su dideliu gailesciu iseinam is Mokytojos Irenos. Ir vaikai Ja labai myli. Ir gerai ismokina, bet tevai gauna ir kritikos, ne tik pagyrimu. Ne vieno blogo zodelio negaliu pasakyti. Tikrai SUPER!!!
Atsakyti
QUOTE(Sigute S @ 2013 03 22, 10:15)
Narasinekit nesamoniu apie mokytoja Zuzana. Tikrai ten nera balaganas ar nevaldoma klase, mano vaikas papasakoja, tai kaip tik labai griezta ir reikli mokytoja lyginant su kitomis. O perbego turbut tie, kuriems netiko griezta, reikli ir teisinga mokytoja.

Papildyta:

Labai nuostabi priesmokilinuku mokytoja Irena. Griezta, reiktili, teisinga. Kiekviena diena yra griztamasis rysys su tevais. Super!!! gaila, kad tik vienus metus ir reikia keisti. Su dideliu gailesciu iseinam is Mokytojos Irenos. Ir vaikai Ja labai myli. Ir gerai ismokina, bet tevai gauna ir kritikos, ne tik pagyrimu. Ne vieno blogo zodelio negaliu pasakyti. Tikrai SUPER!!!

Pats blogiausis prisiminimas apie sia mokytoja. Griezta, reikli, tas tiesa. Bet, kad teisinga blink.gif vaikai jos nemyli visai ( bent jau musu klaseje buvo tokios tendencijos). Tevams i akis sypsosi, o vaikus paskui menkina ( zinoma ner taip su kiekvienu vaiku, bet jei zmogus teisingas, nesielgs taip nei su vienu vaiku. O ne is vieno ir ne is keleto tevu apie tai girdejau). Zinau, kad buvau galimybe vienai klasei pries keleta metu pas ja mokytis ir toliau 1 klaseje. Bet is visos klases nora pareiske tik viena seima. Absoliuti tarybine mokytoja ( blogaja sio zodzio prasme).
Atsakyti
Labai ačiū visoms mamytėms už nuomones, bendras išvadas tikrai galima pasidaryti. Mes tuoj būsim naujokai šiame mikrorajone ir taip pat renkamės mokyklą. Tik nežinau kaip mums pavyks su testais, nes paskutinius metus nelankėme paruošiamosios klasės sad.gif tik kiek ruošiamės patys.
Atsakyti