QUOTE(Nikolia @ 2013 01 30, 01:17)
yra ivairiu vadovu..gaila, kad Jums neteko dirbti su tokiais, kurie ir paprasto darbo, reikalui esant, nesibodi..
labai lengva kalbeti is pavaldinio pozicijos..lengva kita nagrineti po kauleli..ypac jei tam kvaileliui dar kas nors ne taip sekasi..
kazkaip mokytoju moteriskuose kolektyvuose..tokiu negatyviu atsiliepimu daugiau, nei teigiamu..o juk dirbat ta pati darba visos..mokot..kokios jus koleges..jei nesat vieningos ir kaip kumstis pacios...o to is vaiku tikites...
kODEL, jei ta mokytoja tokia jau netikusi..niekas jai kolegiskai, draugiskai neduoda pastabu, neissako savo nuomones i akis ir blogiausiu atveju nemeta per borta issake savo kritika mokyklos vadovui, jei taip su vaikais nesusitvarko?
siaubingiausia ir zemiausias lygis visai nepuosiantis mokytojo yra varymas uz akiu...
labai lengva kalbeti is pavaldinio pozicijos..lengva kita nagrineti po kauleli..ypac jei tam kvaileliui dar kas nors ne taip sekasi..
kazkaip mokytoju moteriskuose kolektyvuose..tokiu negatyviu atsiliepimu daugiau, nei teigiamu..o juk dirbat ta pati darba visos..mokot..kokios jus koleges..jei nesat vieningos ir kaip kumstis pacios...o to is vaiku tikites...
kODEL, jei ta mokytoja tokia jau netikusi..niekas jai kolegiskai, draugiskai neduoda pastabu, neissako savo nuomones i akis ir blogiausiu atveju nemeta per borta issake savo kritika mokyklos vadovui, jei taip su vaikais nesusitvarko?
siaubingiausia ir zemiausias lygis visai nepuosiantis mokytojo yra varymas uz akiu...
Labai gražu vadinti kvaileliais visus kurie su jumis nesutinka. Kažkodėl su kitų mokytojų ruoštais vaikais tokių problemų nebuvo. Ir pasakyta jai buvo, dėl vieno bendro reikalo, tie vaikai buvo laimėję konkursą ir kadangi būtent jų mokytoja buvo ta kuri kaip ir vadovavo tada klasei tai gražiai buvo pakviesta sudalyvauti kartu su savo vaikais, pasidžiaugti. Tada iki paskutinės minutės žadėjo kad bus bus o prieš pat renginį kai jau klasės vadovė paskambino jai ta pasakė kad pati tvarkykis ne mano reikalas pedagogiška ane. Ką dar tokiai sakyt? Nesmagiausia tai prieš vaikus buvo nes jie tikėjosi ir laukė. Pasidžiaugi kad su tokia dirbt nereikia. Belieka palinkėt nesusidurt ir kitiems. Beje pasidomėkit kaip lengva netikusį mokytoją atleist ar permokint kad gerai dirbtų. Pakeis tai klasei, duos kitai kuri nesiskundžia. Dabartinėj mokykloj mano klasės vaikai buvo paprasti, dauguma neturtingi, daug remtinų. Ir tai kai kuriems kolegoms buvo pretekstas laikyt juos asilo paklodėm. Va taip va. Maždaug ai tie tavo... tai ką jie prastesni? o ir kas iš to kad pas direktorę nuėjau? NIEKO. Sukeitė tvarkaraščius kitais metais. Kažkurie kiti vaikai tapo AI TIE.Kai kam atrodo kad labai blogai darau jei įvardiju bėdą garsiai. Bet o ką daryt? tylėt kaip madinga dar nuo anų laikų? Nekelti problemų? Manau kaip tik turi visi sužinot. Ir labai būtų ačiū tiems kas mane perspėja-kolege, ne taip darai, ne taip dirbi. O jei per 12 metų esami ir buvę mokiniai susiranda parašo kokią žinutę, geru žodžiu pamini, tai ko gero drįstu šiek tiek tikėtis kad Gal gerai dirbu... nors nesu tobula, man dar mokytis ir mokytis, laimei turiu iš ko savam darbe. Bet man tie pasakymai kad va tas ar tas turi už kolektyvą ir tt tai kvepia nekaip. Ir taip jau visi visur užsidarę kaip dievukai...
O dėl vadovų-nedirbau Mašiote, nepasakysiu, bet Šilainių vid tai nieko gero išvis, o dabartinėj mokykloj direktorė nors ir labai jau sena bet SUPER. Jaučiamės žmonėmis, vertinamos ir gerbiamos. Taip pat ir kalbų mokyklose, privačiose, kur dirbau, visos vadovės buvo ir tebėra fantastiškos, inovatyvios, motyvuojančios. Kai MB išėjo iš vieno darbo pusė buvusių pavaldinių išėjo su juo. Taip kad ŽINAU koks turi būti vadovas. Ir ką reiškia būti įvairių vadovų pavaldiniu-taip pat. O tamsta komentuojat delfio lygmeniu. Iš mano pusės šita diskusija baigta, jei bent vienam žmogui padėjau susidaryt kažkokią nuomonę-puiku. Čia ne visuma o konkretus atvejis, aš SAVO vaikui tokios mokytojos tikrai nenorėčiau. Bet-visokių yra ir visokių reikia, gal ji kažkam ir patinka... plius čia yra forumas kuriame prašoma atsiliepimų, tai ir parašo kiekvienas pagal tai ką žino ir su kuo susidūrė.