Įkraunama...
Įkraunama...

Steetstyle from ower the world

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2010 10 01, 15:51)
man tai gaila, kad musu klimatas neleidzia daugumos deriniu igyvendinti. tiksliau leidzia kelias savaites per metus

Man irgi dėl to labai nesmagu, kai šalta dažnai ir ūpo puoštis nėra... Prisižiūriu derinukų, bet dauguma jų jau netinka mūsų rudeniui, taip dar norėtųsi lakstyt be paltų, striukių ir batai ne visi per balas šokinėt tinkami verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anelle @ 2010 10 02, 11:50)
Man irgi dėl to labai nesmagu, kai šalta dažnai ir ūpo puoštis nėra... Prisižiūriu derinukų, bet dauguma jų jau netinka mūsų rudeniui, taip dar norėtųsi lakstyt be paltų, striukių ir batai ne visi per balas šokinėt tinkami verysad.gif

tai tas upas gal butu, bet juk turi zmogus kokius kailinius ,pora striukiu ar paltu , ka is tu paciu isvarijuosi. o ir batai prakirptom nosytem ar ant kilometrinio kulno per pelkes ir plikledi ne kas. va ir neidomu del to sad.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 10 02, 10:38)

nuostabus pakabukas
Atsakyti
Vis užmetu čia akį, bet niekad kažkaip nepastebėjau derinukų su raudona odine striuke. Jei kas kur užmatėt, įmeskit.. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
žvaigždžių strytas:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 10 03, 16:19)
žvaigždžių strytas:

As i Alex'os Chung suknele jau zurnale seile varvinau wub.gif labai patiko wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
smile.gif+2010 10 04, 20:40-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 10 04, 20:40)

paskutines foto megztinis koks wub.gif
Atsakyti