Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(zibute77 @ 2010 08 26, 18:41)
Supratau. Dekui

Man pastilazas dengimui geriausia... ir nedregsta, ir elastinga thumbup.gif
Atsakyti
Na tikrai reikia isbandyti paciam visas. Man patiko saldainiu mase, o pastiliazas - nepatiko del dvieju priezasciu: 1. jis man gavosi pilksvos spalvos, ne grynai baltas. 2. jis gavosi labai minkstas, elestingas, toks tystantis, kai perkelinejau ant torto, jis tyso ir keliose vietose iplyso.
Velgi, kaip kam pasiseka ji padaryti, matyt ax.gif

Dabar sekanti karta meginsiu MMG daryti ir palyginsiu su saldainiu mase.
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie jūsų grožybių.Tortas darytas krikštynoms. Puoštas beze ir cukrinėm gėlytėm.Mano lėliukas pirktinis, nes dar nemoku tokių grožių kaip jūs darot. user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Tortas "Snickers", 3 kg, dengta pastilazu dengimui, papuosimai pastilazas. Elektriko tema, ideja is interneto platybiu. Tikiuosi ten rasydama nenusisnekejau rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=rugiagele26,2010 08 26, 17:47]
Tortas "Snickers", 3 kg, dengta pastilazu dengimui, papuosimai pastilazas. Elektriko tema, ideja is interneto platybiu. Tikiuosi ten rasydama nenusisnekejau rolleyes.gif

na toks grozis, lygut lygutelis 4u.gif 4u.gif
gal galetum pasakyti, siam tortui darei vienos normos pastilaza dengimui ar daugiau? ir ar ji reik laikyti kol subres?
is anksto dekoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 26, 17:17)
Tortu nebebera? Itariu, kad tema boikotuojama 

nugis pats darbymetis dabar bigsmile.gif

QUOTE(zibute77 @ 2010 08 26, 18:11)
noriu dengti staciakampi gana nemaza torta ir bijau, kad nepradetu plysineti.

a koks skirtumas ką dengti... svarbu gerai paimti smile.gif tokios formos tai geriausiai ant kočėlo susivyniot ir viskas biggrin.gif

QUOTE(Kerolina @ 2010 08 26, 19:28)
Jungiuosi ir aš prie jūsų grožybių.Tortas darytas krikštynoms.

wooow blink.gif čia kelintas jūsų torčikas bigsmile.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 26, 19:47)
Tortas "Snickers", 3 kg, dengta pastilazu dengimui, papuosimai pastilazas. Elektriko tema, ideja is interneto platybiu. Tikiuosi ten rasydama nenusisnekejau  rolleyes.gif

super į temą thumbup.gif man labiausiai tie laidai apačioj patiko bigsmile.gif thumbup.gif

ir formulė mokyklą priminė: ignas ūsa raito lotuliukas.gif

draugė paprašė mamos 60mečiui padaryt unsure.gif nu negalvojau kad taip sunku papuošimą sugalvot wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 26, 19:17)
Man patiko saldainiu mase,

nu va kaip skirtingai biggrin.gif man ji nepatiko rolleyes.gif kolkas mmg.. dar kada pastiliaza isbandysiu.

o lipdymui tai tik pastiliaza bandziau... tai faina biggrin.gif sustingsta greit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 26, 19:17)

Dabar sekanti karta meginsiu MMG daryti ir palyginsiu su saldainiu mase.

Man pati geriausia MMG...drasiai bandyk.....

QUOTE(Kerolina @ 2010 08 26, 19:28)
Jungiuosi ir aš prie jūsų grožybių.Tortas darytas krikštynoms. Puoštas beze ir cukrinėm gėlytėm.Mano lėliukas pirktinis, nes dar nemoku tokių grožių kaip jūs darot.

labai maža foto...nieko neyžlibinu....... doh.gif

Rugiagele,tiesiog puiku....... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 26, 17:47)
Tortas "Snickers", 3 kg, dengta pastilazu dengimui, papuosimai pastilazas. Elektriko tema, ideja is interneto platybiu. Tikiuosi ten rasydama nenusisnekejau  rolleyes.gif

na toks grozis, lygut lygutelis 4u.gif  4u.gif
gal galetum pasakyti, siam tortui darei vienos normos pastilaza dengimui ar daugiau? ir ar ji reik laikyti kol subres?
is anksto dekoju wub.gif

Is vienos normos dengiau, ir dar likucio nuo praeito torto idejau, bet labai mazai. Cia pagal matmens gaunasi kazkur 24 x 24 cm tortas. Iskart pasidarau ir dengiu, na pabuna gal pusvalandi koki, kol sarlot atvesta ir viska susiruosiu smile.gif

Aciu visoms uz ivertinima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 26 rugpjūčio 2010 - 19:26
rugelele26, santechnikas net nesapnavo tokio dailaus, lygaus torto ir dar su visais irankiais thumbup.gif , tik viena svarbiausia santechniko iranki, manyciau, pamirsai - degtineles buteliuka ar bent jau cerkiuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kerolina - puikus beze puostas tortikas drinks_cheers.gif , tinklelis dailutis, rastai laikosi - nuostabu bigsmile.gif

kirbe, ismeginsiu MMG, tikiuosi, kad ji man irgi patiks smile.gif , aciukas uz rekomendacijas.

akvilyte, kai ismeginsiu MMG gal irgi kitaip kalbesiu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na manasis tortas bus kaip jau rasiau 30*28*8 tai daryti reiks manau is pusantros porcijos pastilaza. tik kad neturu dirbtinio medaus, o skystos gliukozes tik, tai manau ji tiks. g.gif
siaip keleta kartu esu dengus tortus tai jau paruosta pirktine mase, bet ji man nelabai patiko schmoll.gif , tai noriu isbandyti namuose daryta.
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 26, 20:16)
labai maža foto...nieko neyžlibinu....... doh.gif

paspaudus ant fotkės ji pasididina mirksiukas.gif

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 26, 20:30)
rugelele26, santechnikas net nesapnavo tokio dailaus, lygaus torto ir dar su visais irankiais  thumbup.gif , tik viena svarbiausia santechniko iranki, manyciau, pamirsai - degtineles buteliuka ar bent jau cerkiuka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

elektrikas mieloji.. elektrikas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 26, 20:44)
na manasis tortas bus kaip jau rasiau 30*28*8 tai daryti reiks manau is pusantros porcijos pastilaza. tik kad neturu dirbtinio medaus, o skystos gliukozes tik, tai manau ji tiks.  g.gif
siaip keleta kartu esu dengus tortus tai jau paruosta pirktine mase, bet ji man nelabai patiko schmoll.gif , tai noriu isbandyti namuose daryta.

Man irgi reiks dengti sestadieni 30 x 23, tai imsiu jauciu irgi is pusantros, na pilna norma pasidarysiu, ir like bus nuo rytdienos tortuku dar.. nors patarciau tau pasidaryt is dvigubos normos. Geriau tegu lieka, nei pritruks.
Atsakyti