Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Asseni @ 2010 08 24, 20:28)
Cia kalbi apie ta pirmosios komunijos? Alia knyga?
Zinok, nelabai pamenu kaip dariau, senokai buvo, pamenu, kad is cipciuko mases gelem dariua, nes dar nebuvau tada kitu masiu tvirtu isbandzius.

Daba daryciau is pastilazo, daryciau sasiska reikalingo storio ir dydzio , padeciau ta sasiska ant tvirti pagrindo ir siek tiek paspausciau, kad viena puse liktu tiesi, kaip stalo pagrindas, o virsus butu pusapvalis. Kazi ar supratai ka norejau pasakyt?

taip ,apie ta pacia,vnzodz,vakar susilipdziau pastilazo,si kart man jis pavyko puikiai,bet ir as isirasau i ta 3 saukstu vandens ,,bendrija,,pastilazo gamybai biggrin.gif nes is 6 saukstu man jis nepavyko kazkada,kociojau kaip tu sakai,,sasiska,,tik paspausti labai bijojau,na,tiek to tegu bus 3 D vaizdo,tik va,galejau gal kiek lygiau iskocioti,o dabar nezinau ar bus gerai,sedziu ir ,,stradalinu,,gal perdaryti vistik ta zvake unsure.gif ar galeciau jums imesti tik zvakes foto,patartumet ar perdaryti ar ne?
Olesta grazus tavo ,,krikstynukai,, tikrai labai puosnu man tie voleliai , ,,krimperiai,,
Kirbe grazios spalvytes tortuko,elegantiskas toks,o jau tokiu plikytu lapeliu ir roziu tubut iki mirties neismoksiu doh.gif
Asseni kaip visad-tobula,kaip is paveiksliuko tas tavo klauzada,o gal neklauzada biggrin.gif
Mergytes nesipykit,a?kritika yra kritika,ir nesvarbu sau kepi ar ne sau,bet ir sau kepdama tortuka,jei jau domiesi sia tema,jei jau mokaisi ,as manau,turi stengtis siekti estetisko vaizdo ir tinkamu detaliu,na ,as nedeciau ant torto lavono galvos vien tik todel ,kad torta darau ,,paskubomis ir sau,, gal ta lavono galva labai tiktu helovynui,bet kitu atveju tai.....atleiskite uz ,,kosmini,,palyginima,bet man tie melyni leliukai kaip lavoniukai ,sorry 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 25 rugpjūčio 2010 - 14:55
nu mergos ir vėl ginčai, nu tikrai pradeda atsibosti. aš tai iš viso mažiau kuomentuoju ir geriau, nes irgi daug pykčių sukelčiau. tai nesikartosiu komentuodama apie leliuką. o jei nebūtų leliuko, man jis būtų gražus valgomas namie tortas. aš sau jei darau iš viso nepuošiu... tiesiog neturiu kada smile.gif va ir savaitgalį darysiu sau, bet tikrai nepuosiu, nes jau darbo ir taip sočiai. bet kritiką priimti būtina, aš ir ankščiau daugiau pylos gaudavau, atrodo nervina, bet teisybę sako
asseni labai gražus tas tavo klaužada
Atsakyti
kritika as priimu, bet pasakymas sau su leliuku daryti, tai zinot toks jausmas susidaro, kad jus visas tas formeles perkat, bet tik pardavimui papuosimus darot doh.gif

O as jeigu ir sau darau visad puosiu, nes daryti kazkam net neisbandzius formeles ka as zinau as nesiryzciau mirksiukas.gif Juk isimti is formeles leliuka nesugadinus nera taip paprasta, bent jau man ne is pirmo sykio pavyko wink.gif
Atsakyti
visai cia gal ne i tema paklausti noreciau blush2.gif
Jei as sviesta desiu vietoje margarino i biskvita 'Juodajam miske' tai gal jo maziau truputeli deti nei priklauso, ar butinai ten margarinas turi buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 25, 12:30)
zibute77, visos kaspino detales daromos atskirai. Man rodos virsuje esancioje papuosimu temoje net gi buvo ideta nuoroda

ten yra kaspinas bet ne tokios formos ,ten toks apvalus,ne kaip ,,varlyte,,
Man tai neaisku,ar padarius kiekviena detale atskirai padziovini jas?Nes jei nedziovinti,tai susiplos tas kaspinas,o jei padziovinti pastacius kokia para,tai kada deti vidurine juostele,juk per para mase apdzius,ar nepadzius ji maiselyje per nakti?na va,kiek klausimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 08 25, 16:41)
ten yra kaspinas bet ne tokios formos ,ten toks apvalus,ne kaip ,,varlyte,,
Man tai neaisku,ar padarius kiekviena detale atskirai  padziovini jas?Nes jei nedziovinti,tai susiplos tas kaspinas,o jei padziovinti pastacius kokia para,tai kada deti vidurine juostele,juk per para mase apdzius,ar nepadzius ji maiselyje per nakti?na va,kiek klausimu  ax.gif

Darau kiekviena detale atskirai ir is kart sujungiu i visuma. RAz dva ir laiko forma.

Tikrai ten yra kaspinas, t.y. virsuje, butent toks
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 25, 16:43)
Darau kiekviena detale atskirai ir is kart sujungiu i visuma. RAz dva ir laiko forma.

Tikrai ten yra kaspinas, t.y. virsuje, butent toks

niu nerandu blush2.gif arba ne visi diena mato,radau tik sita
user posted image
Atsakyti
Nele-noriu jusu paklausti, kaip tik savaitgaliui kepsiu
napoleona, jusu labai grazus, labai, ir turiu kelis klausymelius-sakykit virsutinis sluoksnis kuo apteptas-tuo paciu kremu kaip ir pertepimas ar kuo, ant ko trupiniai uzbarstyti ir dar-ar is sarlot kremo ir ta zolyte padaryta .. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 08 25, 16:50)
niu nerandu  blush2.gif arba ne visi diena mato,radau tik sita

na ir as neradau. Gal pasivaideno g.gif O gal panaikintas tas postas? nesuprantu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 25 rugpjūčio 2010 - 16:39
Kad gal tik nuorodą kažkas buvo davęs rolleyes.gif Pintike, čia žvilgterk mirksiukas.gif

o kuno spalvos as neisgaunu nesigauna man

nu dažai pigiau kainuoja nei leliuko formelė laugh.gif kartą paimk ir nusipirk Sugarflair "Paprika Flesh" dažus - nedaug dedant tai pati natūraliausia kūno spalva gaunas ir nebus problemos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 25 rugpjūčio 2010 - 17:18
QUOTE(RiMami @ 2010 08 25, 17:53)
Kad gal tik nuorodą kažkas buvo davęs  rolleyes.gif Pintike, čia žvilgterk mirksiukas.gif

ačiukas 4u.gif gal vertėtų idėti šitą nuorodėlę į papuošimų temą ax.gif

mergytes ar gerai bus tokia zvake,ar bandyti perdaryti,aisku,cia dar detales nesuklijuotos,dar galvoju kokia gelyte bantuka papuosti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 25 rugpjūčio 2010 - 17:08
ot ir vėl košė, aš kaip medikė paaiškinsiu, leliukui hipoksija, užtai jis mėlynas, ir dar ant grindinio, nu šalta vaikui, baigiam, išbandė mergaitė formytę ir tiek 4u.gif susitaikom, gyvenam draugiškai... 4u.gif

Asseni, jau tas Klaužada thumbup.gif tai super duper, liuks personažas, labai dailiai pagamintas.... wub.gif

kažką dar norėjau pakomentuoti, bet oprkaitė gyvatė rėkia, kad biskvitas iškepė, bėguuuu....
Atsakyti