QUOTE(Asseni @ 2010 08 24, 20:28)
Cia kalbi apie ta pirmosios komunijos? Alia knyga?
Zinok, nelabai pamenu kaip dariau, senokai buvo, pamenu, kad is cipciuko mases gelem dariua, nes dar nebuvau tada kitu masiu tvirtu isbandzius.
Daba daryciau is pastilazo, daryciau sasiska reikalingo storio ir dydzio , padeciau ta sasiska ant tvirti pagrindo ir siek tiek paspausciau, kad viena puse liktu tiesi, kaip stalo pagrindas, o virsus butu pusapvalis. Kazi ar supratai ka norejau pasakyt?
Zinok, nelabai pamenu kaip dariau, senokai buvo, pamenu, kad is cipciuko mases gelem dariua, nes dar nebuvau tada kitu masiu tvirtu isbandzius.
Daba daryciau is pastilazo, daryciau sasiska reikalingo storio ir dydzio , padeciau ta sasiska ant tvirti pagrindo ir siek tiek paspausciau, kad viena puse liktu tiesi, kaip stalo pagrindas, o virsus butu pusapvalis. Kazi ar supratai ka norejau pasakyt?
taip ,apie ta pacia,vnzodz,vakar susilipdziau pastilazo,si kart man jis pavyko puikiai,bet ir as isirasau i ta 3 saukstu vandens ,,bendrija,,pastilazo gamybai nes is 6 saukstu man jis nepavyko kazkada,kociojau kaip tu sakai,,sasiska,,tik paspausti labai bijojau,na,tiek to tegu bus 3 D vaizdo,tik va,galejau gal kiek lygiau iskocioti,o dabar nezinau ar bus gerai,sedziu ir ,,stradalinu,,gal perdaryti vistik ta zvake ar galeciau jums imesti tik zvakes foto,patartumet ar perdaryti ar ne?
Olesta grazus tavo ,,krikstynukai,, tikrai labai puosnu man tie voleliai , ,,krimperiai,,
Kirbe grazios spalvytes tortuko,elegantiskas toks,o jau tokiu plikytu lapeliu ir roziu tubut iki mirties neismoksiu
Asseni kaip visad-tobula,kaip is paveiksliuko tas tavo klauzada,o gal neklauzada
Mergytes nesipykit,a?kritika yra kritika,ir nesvarbu sau kepi ar ne sau,bet ir sau kepdama tortuka,jei jau domiesi sia tema,jei jau mokaisi ,as manau,turi stengtis siekti estetisko vaizdo ir tinkamu detaliu,na ,as nedeciau ant torto lavono galvos vien tik todel ,kad torta darau ,,paskubomis ir sau,, gal ta lavono galva labai tiktu helovynui,bet kitu atveju tai.....atleiskite uz ,,kosmini,,palyginima,bet man tie melyni leliukai kaip lavoniukai ,sorry