Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(mmergyte @ 2010 08 25, 14:38)
sau ir su leliuku? blink.gif

As tai supratau, kad atejo leliuko lankyti smile.gif nes kur antras vaikas, tai parasyta, kad kudikelis wub.gif beje man irgi buvo, kad netiketai sveciai ateina leliuko lankyti doh.gif
ir man atrodo, kad jei gali pati pasidaryti, tai tikrai neverta lekti i parde 4u.gif
Aisku prisidedu prie tu, kurioms melynas leliukas nelabai grazu.. kaip kazkas rase - atrodo, kad is salcio pamelynavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 25, 13:38)

na aisku galima nusipirkti formele ir ja laikyti stalciuje lotuliukas.gif Bet as taip nedarau tuo labiau kad daug kas i palankynas ateina mirksiukas.gif

Supratau kad geriau tortu pradedancioms nedeti, nes tokie komentarai sau ir su leliuku dar daryti tai yra nenormalu... Leliukas taip iseina tik pardavimui tortus daryt reikia lotuliukas.gif

Pirkti as nenusiteikusi, nes zinau kaip jie yra gaminami, o kaip gali pati pasigaminti tai kam tada pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 25 rugpjūčio 2010 - 14:05
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 25, 12:38)

Nieko keisto, matyt norejo formele isbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 25, 14:38)
Asseni, o kur Klauzados trys plaukai? Tik ju pasigedau  lotuliukas.gif  Tortas puikus  drinks_cheers.gif

Netilpo i saldytuva, rupuze lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 08 25, 15:04)
na aisku galima nusipirkti formele ir ja laikyti stalciuje  lotuliukas.gif  Bet as taip nedarau tuo labiau kad daug kas i palankynas ateina  mirksiukas.gif

Supratau kad geriau tortu pradedancioms nedeti, nes tokie komentarai sau ir su leliuku dar daryti tai yra nenormalu... Leliukas taip iseina tik pardavimui tortus daryt reikia  lotuliukas.gif

Pirkti as nenusiteikusi, nes zinau kaip jie yra gaminami, o kaip gali pati pasigaminti tai kam tada pirkti  mirksiukas.gif

na prie ko cia nedeti dabar doh.gif nu jei man negrazus tas melynas leliukas turiu meluoti? doh.gif nepykit bet dedamos viesai turit suprasti kad komentaru bus visokiu rolleyes.gif
Atsakyti
nu tik nu tik.. vel prasideda.. negalima visokiu komentaru rasyti..
nebedarys daugiau zmogus melyno leliuko, nebedarys.. pasakem pora kartu- uzteks.. biggrin.gif
man tie valgomi leliukai aplamai makabriskai atrodo, bet jei kitiems patinka - kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 25, 14:08)
na prie ko cia nedeti dabar doh.gif  nu jei man negrazus tas melynas leliukas turiu meluoti? doh.gif  nepykit bet dedamos viesai turit suprasti kad komentaru bus visokiu rolleyes.gif

del grazumo tai nesiginciju, bet is tavo komentaro supratau sau su leliuku daryti tai yra nenormalu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes su leliuku galima tik kitiems daryt doh.gif

Na nusipirkau forma ir bandau visaip padarius apdaziau melynai valgomais dazais, antra bandziau iminkius valgomus dazus kaip atrodys, turiu ir baltu leliuku pasidariusi wink.gif

o kuno spalvos as neisgaunu nesigauna man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 08 25, 15:12)
del grazumo tai nesiginciju, bet is tavo komentaro supratau sau su leliuku daryti tai yra nenormalu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nes su leliuku galima tik kitiems daryt  doh.gif

Na nusipirkau forma ir bandau visaip padarius apdaziau melynai valgomais dazais, antra bandziau iminkius valgomus dazus kaip atrodys, turiu ir baltu leliuku pasidariusi wink.gif

o kuno spalvos as neisgaunu nesigauna man  doh.gif

bet tu pasakyk atvirai tau tas leliukas tame torte dera? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 25, 14:16)
bet tu pasakyk atvirai tau tas leliukas tame torte dera? blush2.gif

kadangi torta dariau namuose valgyti, ir tokius papuosimai jau buvo pasmanbe isseniau padarytio uzsilike tai man grazu is to tarujau ta ir padariau mirksiukas.gif

Parodyciau paty pirmaji savaji torta dengta mase tai jus speju cia ir akmenim mane uzmetytumet lotuliukas.gif Vat ten tai is tiesu baisus rolleyes.gif

O kaip tu isivaizduoji leliuka viena ant viso torto ir viskas?... Man pavyzdziui tarp geliu jis grazus arba ant geles padetas irgi grazu..

Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 08 25, 15:22)
kadangi  torta dariau namuose valgyti, ir tokius papuosimai jau buvo pasmanbe isseniau padarytio uzsilike tai man grazu is to tarujau ta ir padariau  mirksiukas.gif

Parodyciau paty pirmaji savaji torta dengta mase tai jus speju cia ir akmenim mane uzmetytumet  lotuliukas.gif Vat ten tai is tiesu baisus rolleyes.gif

O kaip tu isivaizduoji leliuka viena ant viso torto ir viskas?... Man pavyzdziui tarp geliu jis grazus arba ant geles padetas irgi grazu..

man tie leliukai be proto grazus wub.gif bet ir graziai ikomponuoti..o siaip uzdeti kad isbandyti nu tai kazkaip man nesueina ir vsio blush2.gif nu ku as galiu padaryt kad esu tokia priekabi blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 08 25, 14:37)
na as juos darau sau ir tikrai ne pardavimui  mirksiukas.gif  Turejo ateiti sveciu tad reikejo skubiai kazka mastyti arba lekti i parduotuve  ax.gif

na ir puiku...ištikruju labai gerai,kad praktikuojates,mokotes sau gamindamos...o paskui ,kai išmoksit gausis vis gražiau ir gražiau..... 4u.gif

QUOTE(Atize @ 2010 08 25, 15:04)

Supratau kad geriau tortu pradedancioms nedeti, nes tokie komentarai sau ir su leliuku dar daryti tai yra nenormalu... Leliukas taip iseina tik pardavimui tortus daryt reikia  lotuliukas.gif

dekit ,rodykit ir mokykites......vieniem patiks,kitiems nelabai-na ir kas...svarbu kažka daryti,o tuo labiau gi kaip rašot sau....
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 25, 15:24)
man tie leliukai be proto grazus wub.gif  bet ir graziai ikomponuoti..o siaip uzdeti kad isbandyti nu tai kazkaip man nesueina ir vsio blush2.gif  nu ku as galiu padaryt kad esu tokia priekabi blush2.gif  4u.gif

o vat žinokit aš irgi taip darau,jeigu tortas namie valgymui ,tai buna praktiškai nepuoštas,na nebent švente kokia ar gimtadienis.....o išbandyti formeles tai ir geriausia ant sau keptu tortu,kad kai kažkam kitam gaminsit,žinotumet kas ir kaip.....

Aseeni,nu tas KLAUŽADA,koks fainas......iš pradžiu nesupratau kas čia per vienas,nes nei mačius nei girdejus buvau.....bet padarytas tai labai fainai
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 25, 14:24)
man tie leliukai be proto grazus wub.gif  bet ir graziai ikomponuoti..o siaip uzdeti kad isbandyti nu tai kazkaip man nesueina ir vsio blush2.gif  nu ku as galiu padaryt kad esu tokia priekabi blush2.gif  4u.gif

Na man ir batukai tarp geliu nelabai ziurisi lotuliukas.gif bet kai kurios daro biggrin.gif
Ideciau savo darytus batukus netgi vyras nesuprato kas ten tokio biggrin.gif vyrui pasirode kaip purvinos kojines lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne visos gi ispirmo karto daro ideliai ax.gif Su laiku ir patirtim visa tai ir ateina...

Mano viena gera pazystama vis sakydavo, jos paklausus kaip ji taip sugeba graziai ir skaniai iskepti pyraga. Receptas paprastas reikia: cukraus, miltu, kiausiniu, kepimo milteliu, truputi meiles ir pagrindinis ingridientas 20 metu prastoveti prie virykles lotuliukas.gif lotuliukas.gif As dar tiek neatstovejau tad ir tortai ne tokie grazus mirksiukas.gif
Atsakyti