QUOTE(EDCKA @ 2010 09 06, 18:47)
O i jusiski negalima deti zeles?Ir dar ar nieko jei gaminsiu su naturaliu medum?
galima mieloji, galima ir labai skanu, va praeitam puslapy pjūvį įmečiau pažiūrėk kaip fainiai atrodo, dėjau konservuotų persikų, trijų rūšių želė gabaliukų tarkuotų, pasaka ne tortas, ir šį kartą dėjau 50x50 grietinėlę su grietine, nors ir su grietine laaaabai skanus tortas, aš jau tris kartus kepiau, visą laiką dedu natūralų medų 450 g miltų.... tik va kiaušinius reikia paplakti iki purumo, tada fantastiškai iškyla gražiai ir daug, aš tą gigantą kur kepiau tai kepiau 28 skardoj man po keturis biskvitus gavosi didelius ir ne per ploniausius, 5 sudėjau į tortą, kitus pasilikau viršunytes trupinukams, čia toks fantastinis receptėlis, kad oj ir vien su grietine skanu be priedų ir dabar artimiausiu metu kada bandysiu dėti kapotų riešutų, man panašų tortą yra tekę ragauti tai abaldiet kaip skanu buvo, ten buvo naminis iš Kauno, tik nežinau kurios kepėjos buvo tinka ir margarinas ir sviestas