Kad tema nebutu tuscia idedu viena torta.
Cia KLAUŽADA
O cia jo dydis aiskiau matosi. Man atsiunte nuotrauka
Viduje du tortai. Aguoninis ir vanilinis. Su persikais, kriausemis ir braskemis.
pastilazas. Pedos - tortas, rankos tik pastilazas
Kad butu aiskiau, kas du do daikats. Va CIA
Tik akiu nepadariau tokiu dideliu
Atize- o kdel lėliukas mėlynas? jus nesupykit, bet melyni vaikai
beje man taip sitie lėliukai grazus, o formytes negaunu
[quote=Asseni,2010 08 25, 09:29]
Cia KLAUŽADA
Labai zaismingas torciukas ir spalva zalia labai gera. kaip visuomet kruopsciai , be jokiu priekaistu nudailintas
Norejau paklausti kaip taip graziai uzrisate kaspina, na man niekaip nesigauna ?
Cia KLAUŽADA
Labai zaismingas torciukas ir spalva zalia labai gera. kaip visuomet kruopsciai , be jokiu priekaistu nudailintas
Norejau paklausti kaip taip graziai uzrisate kaspina, na man niekaip nesigauna ?
zibute77, visos kaspino detales daromos atskirai. Man rodos virsuje esancioje papuosimu temoje net gi buvo ideta nuoroda
QUOTE(wingaile @ 2010 08 25, 11:22)
Atize- o kdel lėliukas mėlynas? jus nesupykit, bet melyni vaikai
sis tortas darytas su leliuku pirmas, antrasis buvo jau i vidu teslos dazus iminkiau (ji parodziau anksciau)..
Isbandziausu dazais ant virsaus dazyti ir kaip isminkius su dazais atrodo.. Tuo labiau kad is tos formeles nera taip paprasta isimti, issima labai gerai tik tada kai gerai mase padaryta o jeigu nelabai vykusiai tai tada nuskyla taio ausis tai lupos tai dar kokios smulkios detales...
Beje kur jus perkat dekoravimo antgalius, mane domina (233 ir 134)
o formele gi per e-bay'ju nusipirk ir gausi tik ji nepigiai kainuoja...
QUOTE(Asseni @ 2010 08 25, 10:30)
zibute77, visos kaspino detales daromos atskirai. Man rodos virsuje esancioje papuosimu temoje net gi buvo ideta nuoroda
aciu, butinai pasiieskosiu.
QUOTE(Atize @ 2010 08 24, 22:25)
izeisti as nenoriu,bet tikiu kad taip bus man siaip idomu,kam daryti torta bet kaip,bet skubiai..koks gali but skubiai bet kaip pati sakai nelabai bet darai,nu kam,nespeji is viso nedarai ir geriausia..man atvirai sakant negrazu..o leliukas melsvas ir blizgantis taip kaip is paminklinio akmens prasom nesupykti tik
[quote=mmergyte,2010 08 25, 14:04]
izeisti as nenoriu,bet tikiu kad taip bus man siaip idomu,kam daryti torta bet kaip,bet skubiai..
man tai normalus tortas , tiksliau tortas kaip tortas skubiai , tik lėliuko nebučiau tokio dėjus
izeisti as nenoriu,bet tikiu kad taip bus man siaip idomu,kam daryti torta bet kaip,bet skubiai..
man tai normalus tortas , tiksliau tortas kaip tortas skubiai , tik lėliuko nebučiau tokio dėjus
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 25, 13:04)
izeisti as nenoriu,bet tikiu kad taip bus man siaip idomu,kam daryti torta bet kaip,bet skubiai..koks gali but skubiai bet kaip pati sakai nelabai bet darai,nu kam,nespeji is viso nedarai ir geriausia..man atvirai sakant negrazu..o leliukas melsvas ir blizgantis taip kaip is paminklinio akmens prasom nesupykti tik
na as juos darau sau ir tikrai ne pardavimui Turejo ateiti sveciu tad reikejo skubiai kazka mastyti arba lekti i parduotuve
QUOTE(Atize @ 2010 08 25, 14:37)
na as juos darau sau ir tikrai ne pardavimui Turejo ateiti sveciu tad reikejo skubiai kazka mastyti arba lekti i parduotuve
sau ir su leliuku?
Asseni, o kur Klauzados trys plaukai? Tik ju pasigedau Tortas puikus
Tikrai nedazykit leliuko melynai,labai kraupiai atrodo Reikejo geriau balta palikt,o siaip pats tortas atrodo valgomas,tik tas melynas leliukas...