Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Olesta @ 2010 09 06, 14:37)
jei dėjai 60 ml vandens, tai pudros dar ten gerokai įsidėsi, bent jau aš jo nemoku pagal proporcijas duotas padaryti, aš dedu tik 40 ml vandens tada gaunasi, matyt mano vanduo per skystas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

galvojau išturėsiu nepaspaminus.. bet negaliu.. vanduo jai per skystas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2010 09 06, 13:23)


Dabar klausimas- kai tortas dviejų aukštų, o apdengtas MMG, tai kokia turėtų būti darbo eiga- ar apdengiat kiekieną aukštą atskirai ir tada sulipdot vieną ant kito, ar kaip nors gudriau g.gif
Lauksiu komentarų, ačiū ax.gif


taip,darant dvieju ar daugiau aukštu torta,kiekviena tortta reikia apdengti atskirai....
aš pirma aukšta dadu ant padeklo,ant kurio jau ir liks tortas,apdengiu ir padedu y šaly.....tada apsitepu antra auksta kremuku,apdengiu mase ir dedu ant pirmojo.....o tada jau puošiu kaip noriu....
Atsakyti
ačiū, kad taip šiltai priėmėt 4u.gif tikiuos, kad ta šiltuma ne tik nuo įjungtų orkaičių hihihi.gif

Kirbe, kas per grožis... mano mintis dviaukščio yra labai panaši su ta "užuolaida" ax.gif sakyk, kiek lakštų medučio išėjo pirmam aukštui? kiek cm jis gavosi? g.gif

aš prisikepiau 17 lakštų. 12-26 сm, 5- ~10 cm. ir iš jų planuoju sulipdyti vieną dviaukštį ir vieną paprastą. Ar šešių lakštų užtenka apačiai, ar
reikia dėti daugiau? ir dar vienas klausimas dėl grietinėlės. jei lakšto storis apie tris mm, kokio storio reikia grietinėlės jam sudrėkinti? g.gif

nu ir dar vienas blush2.gif ko galima įdėti į grietinėlę, kad nesusipjautų ir nesureaguotų mmg? g.gif tortui teks atlaikyti kelionę į Kauną ax.gif

dar dėl torto antro aukšto.. ar apačia neturi būti pilnai uždėta mmg? nesušlampa pirmas aukštas?


QUOTE(Olesta @ 2010 09 06, 09:57)
Etina, darau išvadą - dekretas ir tortų kepimai, neatsiejami dalykai, sveika prisijungusi su mažyle į mūsų gretas, junkis drąsiai  thumbup.gif iš kurio krašto būsi??? vielučių būna pirkti pas floristus  mirksiukas.gif ir junk savo močiutę į pokalbius, patarimų dalinimus, laukiam  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif



aš iš Mžk. ax.gif tai, kad mano močiutė net nenori prisiminti to laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etina: 06 rugsėjo 2010 - 14:18
aišku per skystas, nesigauna man ir viskas nail.gif nail.gif nail.gif sakau maž Panevėžio vanduo ne toks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 06, 15:47)
aišku per skystas, nesigauna man ir viskas  nail.gif  nail.gif  nail.gif sakau maž Panevėžio vanduo ne toks  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif


Ir Druskininku per skystas lotuliukas.gif

Kazin kodel dauguma mociuciu nenori prisimint laiku, kai kepdavo tortus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etina @ 2010 09 06, 15:16)




ačiu.....aš meduty kepu pagal savo receptuka....ne lakštus,o medaus biskvita......perpjaunu y 5 dalis ir tada tepu grietines kremu.....nors iš lakšteliu manau 6 tikrai užteks.....
y grietinele gali deti žele gabaliuku,ar persiku konservuotu...dar su konservuotais ananasais žinau merginos daro....
del torto antro aukšto...apačios nereikia uždengti..tiesiog apdengi viršu,šonus...gražiai nupjauni palei apačia tortuko ir dedi ant pirmo aukšto.....nieko neatsitiks tam pirmam aukštui....
Atsakyti
olesta, Zemaitijoj irgi vanduo per skystas cool.gif
Atsakyti
Olesta, padanga buvo laaabai skani, bet asmeniskai as niekada tu visu masiu nevalgau, tad mano dantys isliko balti. Paziurejau i tuos, kurie valga - lyg nepajuodavo lotuliukas.gif I tortu tema imesiu receptuka valandos begyje, nes dar ji reikia srasyti is atminties, nes dariau kaip ir mixa keliu tortu smile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus dėl dviaaukščio 4u.gif

Einu gaminti dengimo masių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 09 06, 16:54)
ačiu.....aš meduty kepu pagal savo receptuka....ne lakštus,o medaus biskvita......perpjaunu y 5 dalis ir tada tepu grietines kremu.....nors iš lakšteliu manau 6 tikrai užteks.....

o galima receptuka 4u.gif ax.gif ?
ir taip gerai išsipučia, kad net galima į 5 lakštus perpjauti bigsmile.gif
Atsakyti
štai čiareceptukas...miltu deti apie 450 gr....ir kepti 24 cm formoje.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 09 06, 17:54)
ačiu.....aš meduty kepu pagal savo receptuka....ne lakštus,o medaus biskvita......
y grietinele gali deti žele gabaliuku,ar persiku konservuotu...dar su konservuotais ananasais žinau merginos daro....




O i jusiski negalima deti zeles?Ir dar ar nieko jei gaminsiu su naturaliu medum?
Atsakyti