Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(zibute77 @ 2010 09 06, 00:49)
wavin[B] torciukui puikusi tik uzraso esme siek tiek nuvertino 40- metes. cia toks mano nekuklus pastebejimas. soriux blush2.gif

Nieko tokio, laisvai priimu bet kokią kritiką, juk kiti viską geriau mato ir pasako... tuomet kitą kartą jau tų klaidų nekartoji.... ax.gif
O dėl užrašo... lotuliukas.gif tai pati net nesugalvočiau taip...čia pati jubilijatė pageidavo būtent tokio...kažkur pamatė.. patiko... sako ir man parašyk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2010 09 06, 07:41)
sviestiniu kremuku su ysijotais  ir išmaišytais trupinukais....labai gerai išlygina toks jremukas torta,ydedam y šaldytuva,kai sustingsta,tada išimama ir plonai aptepam tik sviestiniu kremuku ir iš karto dengiam mase......

Aišku, bandysim kitą kartą taip.... o aš gi nežinodama aptepiau iš karto sviestiniu ir nedaug laiko praėjus bandžiau dengti... tai man kur ploniau iškočiota ten sudrėkdavo ir plyšdavo ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 09 06, 00:49)

wavin[B] torciukui puikusi tik uzraso esme siek tiek nuvertino 40- metes. cia toks mano nekuklus pastebejimas. soriux blush2.gif

visokių tų 40-mečių būna wink.gif

fainas man torčiukas bigsmile.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 09 06, 07:41)
ir plonai aptepam tik sviestiniu kremuku ir iš karto dengiam mase......

o geras g.gif aš ir sviestu užtepus kišdavau sustingt g.gif

spygly, nu jau koks subtilumas wub.gif

mokslai prasidėjo, darbai niekur nedingo.. tai tortam laiko tiek ribotai sad.gif aną savaitę dariau vieną, bet nu laiko nerasta, tai net gėda kad sugebėjau taip susimaut sad.gif turbūt lauksim geresnių laikų cool.gif
Atsakyti
Na aš turbūt viską darau atbulai nei Jūs visos lotuliukas.gif labai retais, išimtiniais atvejais, šaldau apteptą tortą sviestiniu kremu, aptepu ir iš karto dengiu, tas nesąlygoja masės plyšimų, trūkimų, rasojimo.

Asseni, aš turbūt susirgčiau depresija, jei man neišeitų suderinti kepimo ir vaikų priežiūros blush2.gif o Tavo tortas-puokštė, man iki šiol stovi akyse wub.gif spalvos, suderinamumas, žiedai, mmmm, pasaka, laukiu ir aš tokios progos

Wingaile, dar šiek tiek įdirbio su gėlių darymu ir jau galėsim sveikinti Tave pažengusią smarkiai thumbup.gif

Zuliaska, gražus sprendimas su kaspinais, o va drugelių rudai galėjai gal ir nebespalvinti g.gif bet kas ten žino kaip būtų buvę, jei būtų buvę tik auksiniai g.gif vis tiek malačius žodžiu ...

Jolka999, vo benski koks biustas,ką tos mergos nežinau pas chirurgus lekia, pas Tave reikia varyti thumbup.gif

Eiwile, labai šauniai padirbėjai, servetėlė po batukais turi tokio „paglamžymo“ efekto, bet nekliūna

Meškute, pirma mintis pamačius tortą, citata iš Coliukės filmuko, kai kirmėlė sakė vabalui: „koks laiiiiibas jos liemuoooooo“ lotuliukas.gif biustas ohoho, tokiai skiedrai masyvus, bet čia gi kožnosios svajonė

Anber, duosiu aš tau žabuko, prastesnis matai naminio naudojimo, krepšio iki šiol nepyniau masėmis, o Tu va ėmei ir padarei, malačius be žodžių

Agniuk@s, labai labai mielas tortukas, man labai gražus sprendimas su smulkiomis gėlytėmis, tik kaspinuko banto tai melsvo norėjosi ax.gif , meškiukams uždėti po vyzduką, iš karto gyvesni, meilesni pataptų ir nepriplok taip šnobeliukų 4u.gif padaryk iškilesnę nosytę, akis kai statai, tai ne ant galvytės klijuok tiesiai, o padaryk duobutes joms, atrodys natūraliau, bet šiaip tortukas visumoj man labai labai mielas

Likta, rankos tai tikrai ne kairės, o su žole tokio gražaus kailiuko ir nelabai gal išgautum, vienas klausimas, kaip valgyti tiekkkk kremo blush2.gif papasakok prašau daugiau, sunku buvo formuoti gyvūną, vis tik iš torto reikia suformuoti unsure.gif bet Tu šaunuolė eina sau, šuniukas tikrų tikriausias thumbup.gif

Edita.dita, torto idėja graži, o kaip sekėsi valgyti padangą??? bigsmile.gif nenusidažėt dantukų bigsmile.gif

Wavin, skaniai atrodo trupiniukinis tortukas thumbup.gif

Meduolyte, koks fainas lovyčių gaminimo sprendimas thumbup.gif

Kirbe , malačius thumbup.gif

Spyglis2, Tu nepaliauji stebinti thumbup.gif

Wavin, nelabai matau kas Tau nepavyko, ir kokios kritikos čia dabar lauki, negausi, nematau reikalo, gal kokia rožele viena galėjo būti daugiau, bet šiaip jis man žiūrisi puikiai rolleyes.gif

Atsakyti
Olesta- aciu uz lovikes komplimenta ax.gif , blyn kol is masciau kur ir kaip tuos kudikius suguldyt lotuliukas.gif
Ar dar meducio gabalelis saldytuve dar yra? wub.gif

Zuliaska- man labai grazus netradicinis tortas. Saunuole, grazi ideja, sorry, bet kopinu i idejas.

Kirbe- radikulis tai jo majo...... ir man tokio reikia bigsmile.gif . A jau kriksto batukai kokie mmmmmmmm.

Spyglis2- labai labai dailus tortukas, grazus isdestymas. Rasau desimt.
Atsakyti
Juokauji gal????? gabalėlio, šaldytuve??? nei su žiburiu nerasi, vos išsaugojau Neramuolei gabaliuką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
oi , brangioji, verksiu tadom. taip apetitiskai atrodo, o tu, mane dar erzini blush2.gif
Atsakyti
Acui, mergaites uz gerus zodzius mano tortukui puokstei. 4u.gif

Kirbe, nuostabus krikstynu tortas, nuostabus

Spyglis2, jau toks tyras tas tavo tortas

Denisute, o man visai grazu, spalvos labai grazios

wavin, na kad man atrodo, kad viskas ten gerai

Olesta, baik erzint is pacio ryto

Dar vienas tortukas

Pagal filmuka ratai.
Tortas su varskes kremu, pastilazas, masinkos marcipanas

user posted image

Atsakyti
Jus gal konvejeriu gaminate tortus? smile.gif
Nepaprasto grozio thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Olesta, baik erzintis doh.gif
Papildyta:
Asseni, mašinytės wub.gif
Atsakyti
Asseni, aš nesuprantu, kaip tau tos figūrytės tokios gaunasi, nu MEISTRAS esi thumbup.gif
Atsakyti
man tai ir asseni, kaip nulipdys, kaip skulptorė smile.gif man niekada taip nesigauna... smile.gif šaunuolės jūs visos.
va tas vestuvinis kuklus tai man nuostabus smile.gif
Atsakyti
Sveikos stebuklų darytojos.. bigsmile.gif

Vis seku temas bei tendencijas hihihi.gif laikas išlįsti ir man į dienos šviesą blush2.gif mokausi puošti biggrin.gif man lengviau iškepti sudėtingesnį tortą, nei užsiimti puošybą blush2.gif Čia matyt, genai biggrin.gif iš močiutės konditerės paveldėjimas biggrin.gif

Labai sudomino Asseni puokštė wub.gif be proto žavu wub.gif bandysiu kopijuoti blush2.gif dabar beliko tik dažų sulaukti. Turiu klausimėlį, Asseni, gėlytės darytos ant vielutės? ar galima pakeisti kuom nors vielutę? nes mūsų kaime net neįsivaizduoju kur gauti doh.gif

savaitgaliui man reikalingi du tortai. Vieną bandysiu daryti dviejų aukštų, kitą- vieno. planuoju dengti mmg, nesu nė karto dar dengusi.. vis žaisdavau su grietinėle, ganašu, glaistu, vaisiais. ai dar kartą įkvėpta Cipsiuko puošiau trupinukais ir piešiau šokoladu bigsmile.gif
prašau priimti į savo gretas ir tikiuosi pasidalinsit patarimais blush2.gif 4u.gif
Atsakyti