Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(mmergyte @ 2010 09 05, 18:17)
o kas negerai jei trispalve? g.gif

Viskas gerai ,tiesiog pastebejimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 09 05, 11:16)

eda.dita padanga labai idomi,o kaip ja padarete,dazete ant virsaus kad tokia ryski juoda spalva?

eiwile, as is pradziu dejau juoda spalva i mse, bet kai isminkiau, ji pasidare labiau tamsiai pilka nei juoda. Tada padariau 'protektorius' ir sugalvojau, kad reiktu pajuodinti dazant juoda spalva dar ant virsaus. Ir nesigailejau, nes tas rastelis liko toks kaip ir tamsiai pilkas, o pati padanga - juodut juodutele, tai visai gerai gavos smile.gif
Atsakyti
Negaliu nepasidalinti nuoroda. Labai daug ideju torto puosybai smile.gif

http://www.cakepicturegallery.com
Atsakyti
Denisute, man labai graži barbė thumbup.gif o apie trispalvę, net nepagalvojau, gi ne tokios spalvos visai unsure.gif

kirbe, krikštynų man labai labai wub.gif

aš savo vieną parodysiu: vestuvėms skirtas, norėjau kažko kuklaus, tai va kas gavosi...
rafaelas, MMG ir aisingas
user posted image
Atsakyti
A JO MAJO.... blink.gif blink.gif blink.gif Spyglis,kaip gražu......bent man tai labai labai...... wub.gif
Atsakyti
sakyciau prabangus tas tortukas.. ir toks subtilus.. smile.gif
Atsakyti
Spygli man irgi labai labai grazu ,kuklu bet labai miela balta
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 09 05, 21:12)
aš savo vieną parodysiu: vestuvėms skirtas, norėjau kažko kuklaus, tai va kas gavosi...

nu jo .. lens.gif kuklokas toks hihihi.gif nuostabus tortas. Konkursinis tiesiog gali būti wub.gif
Atsakyti
Labas mergiotės, a Jūs pamišot, šitiek tortų nuo penktadienio prikelt blink.gif šiandien man infakrtas nuo Žemaitijos grybų, o dabar su tortais pribaigėt, fantastiniai, FANTASTINIAI wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Denisute graži barbė thumbup.gif , aš tai seniai jau norėčiau išbandyti gaminti, tačiau dukryčiu neturiu ax.gif , ir giminaičių nėra..... doh.gif
Spyglį kuo tolyn, tuo gražyn tortukai wub.gif kažkada mačiau nuotrauką tavo tortuko kur su žuviuku nemo ir astunkojais. ir t.t..... iki šiol stovi akyse wub.gif

Atnešu aš dar vieną tortuką.... nelabai man sekasi dengti mase...nors tik 2 kartą dengiau hihihi.gif gal kai koki -nioliktąjį dengsiu viskas bus ok. Beje turiu klausymėlį pradedančiosios: ar masę dengti reikia jau ant susingusio, apstingusio sviestinio kremo ar galima ir ant ka tik užtepto?

Pirmas aukštas "Snikersas" , antras cipsiuko medutis, gėlytės pestilažas , MMG ir aisingas
user posted image
Atsakyti
tortukai toki nuostabus. vienos uz kitas graziau darote.
Labai mielas ir grazus spyglis2 vestuvinis torciukas, toks labai labai tvarkingas, super 4u.gif
Asseni geliu puokste tai aukstasis pilotazas, labai labai tiesiog super grazu, net zodziu pritrukau ax.gif wub.gif wub.gif
wavin[B] torciukui puikusi tik uzraso esme siek tiek nuvertino 40- metes. cia toks mano nekuklus pastebejimas. soriux blush2.gif
Papildyta:
soriux, su klaidom truputi, nes vaikis ranka patrauke ir nepamaciau kai pasispaude klavisai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 09 05, 23:17)

Atnešu aš dar vieną tortuką.... nelabai man sekasi dengti mase...nors tik 2 kartą dengiau  hihihi.gif gal kai koki -nioliktąjį dengsiu viskas bus ok. Beje turiu klausymėlį pradedančiosios: ar masę dengti reikia jau ant susingusio, apstingusio sviestinio kremo ar galima ir ant ka tik užtepto?

nagi tikrai gražu......mase čia musu dauguma dengia taip...torta aptepam sviestiniu kremuku su ysijotais ir išmaišytais trupinukais....labai gerai išlygina toks jremukas torta,ydedam y šaldytuva,kai sustingsta,tada išimama ir plonai aptepam tik sviestiniu kremuku ir iš karto dengiam mase......
Atsakyti