Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Rutele81 @ 2010 09 04, 22:09)
O ar tiktu cia tas vadinamas ganashas? Ar jis issiteptu daugmaz lygiai, jeigu pvz ir ant virsaus nedeciau jokios mases, o tik sokoladines rozytes? Ar gerai atrodytu?

jeigu gerai islyginta manau kad grazu butu ,o po tvorele aisku tinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes....
Asseni, niu jau puokštes groooožis..... blink.gif blink.gif blink.gif ir spalvos ir geles kaip gyvos......o lapeliai iš ko?labai panašu y plikytus......gražus........ thumbup.gif
Zuliaska ,gražus šokoladinis tortas...pati ideja šauni labai.....mase gal truputy nepavykus šokoladine,bet šiaip dailu.....reiks išsisaugoti.....
Agniukas, gražus tortas su meškiukais...tobuleji greitai...šaunuole.....
Jolkos krutine,kaip visada...super..... lotuliukas.gif
kieno dar ta figura buvo gerule...nepamenu...bet super vaizdas...... thumbup.gif ai Meškutes ...šaunu......
Eiwile batukai puikus....ir pats tortas gražus..... thumbup.gif
na gal nieko nepamiršau.....einu gulti...labanakt...rytas už vakara sako protingesnis.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 04 rugsėjo 2010 - 21:21
QUOTE(zuliaska @ 2010 09 04, 12:39)

mano snikersas ir ricotos su vyšniom,saldainių masė, pastiliažas, aisingas. nu nemažas 8,5kg, nu taip nesisekė deng tą šokoladinę saldainių masę,kol uždėjau ant torto bandžiau 8 kartus sakiau nuprotėsiu...

koooooks groooožis wub.gif

QUOTE(Pintikė @ 2010 09 04, 12:59)
nugis pasidairyk netoli namu

laugh.gif pro ten važiavau gal prieš kokius 3 metus laugh.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 09 04, 13:12)
Geliu puokste su rozemis ir flangipani

nieko nebus,, dėsiu šitą foto ant desktopo wub.gif

QUOTE(likta @ 2010 09 04, 20:06)
Trapios tešlos lakštai, kremas grietinė, grietinėlė, sviestas, džiovintos slyvos, kailiukas plikytas sviestinis

jetau.. tiek daug kremo.. ar ten biskvito yra? ar yra ką valgyt lens.gif
Bet šiaip tai dailus cucas wub.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 09 04, 23:19)
Asseni, niu jau puokštes groooožis..... blink.gif  blink.gif  blink.gif ir spalvos ir geles kaip gyvos......o lapeliai iš ko?labai panašu y plikytus......gražus........ thumbup.gif

aš jau pasiciekavinau. Lapeliai ten pastilažiniai.
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 09 04, 21:11)
jeigu gerai islyginta manau kad grazu butu ,o po tvorele aisku tinka  4u.gif

Heh, nezinau ar pavyks gerai islygint.....na....bandysiu...galu gale taigi cia tik pirmas bandymas, dar viskas ateity smile.gif
Atsakyti
Asseni, jau puokstes grozis - abstulbau. Nuostabu 4u.gif

zuliaska - fantastiskas tortas, issisaugojau sau kada ateiciai, nes tikrai nuostabiai suderintos spalvos - turtingas tortas thumbup.gif

papuliai - super!!! Tiek su liemeniu, tiek be liemens lotuliukas.gif Meskute, kazi ar cia rasis bent viena tokiomis proporcijomis lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Imetu savo torciuka. Drauge nusipirko nauja automobili, tai ryt 'laistysim', iskepiau Ferrero Rocher torta, papuosiau kaip masinos rata. Idomu, kaip bus valgyti padanga lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 09 04, 23:24)
lotuliukas.gif Imetu savo torciuka. Drauge nusipirko nauja automobili, tai ryt 'laistysim', iskepiau Ferrero Rocher torta, papuosiau kaip masinos rata. Idomu, kaip bus valgyti padanga  lotuliukas.gif

Labai originalus tortukas smile.gif Gal galetum receptuka imest arba duoti nuooda, arba i AZ atsiust. Man Ferrero Rocher saldainiai mylimiausi is mylimiausiu wub.gif Tikiu, kad ir tortas mmmmmmm.......
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 09 04, 23:42)
Labai originalus tortukas smile.gif Gal galetum receptuka imest arba duoti nuooda, arba i AZ atsiust. Man Ferrero Rocher saldainiai mylimiausi is mylimiausiu  wub.gif  Tikiu, kad ir tortas mmmmmmm.......

Tortuko recepta imesiu i Tortu tema pirmadieni smile.gif
Atsakyti
sveikos,kadangi buvau palikta "ant ledo" paskutine sventes diena, tai nespejau nieko, ka kalbeti apie papuosma, tai paprasciausiai apibarsciau cukraus pudra blush2.gif
bet visi vaikai buvo suzaveti, beja tortukas buvo labai skanus: aguoninis/citrininis biskvitas-sokolado pertepimas-jogurtas su citrina/graikiskais riesutais ir avietem/varskinis pertepimas/sokolado putesiai/sokoladinis biskvitas/virsuje naudojau rududu, sviesto ir kavos pertepima
Atsakyti
[quote=naitas,2010 09 04, 22:42]
jetau.. tiek daug kremo.. ar ten biskvito yra? ar yra ką valgyt lens.gif
Yra ir biskvito, kremas labai tiko, kad ir sviestinis, bet neriebesnis negu grietinėlės
user posted image
Atsakyti
Seniai čia bepasireiškiau...kadangi progų nebuvo tai ir negaminau ax.gif .Tačiau ištikimai seku šią temą wub.gif

Zuliaska gražus torčiukas...gražiai pagamintas...ir drugeliai tokie gražučiai išsisaugojau blush2.gif (o kokia forma juos darai?)
JOLKA999 krūtinėlė labai dailutė...
eiwile batukai tikrai gražiai papuošti.. ir pats tortukas wub.gif
Asseni, jau tavo tortukai štie labai profesionaliai papuošti... o puokštė.. tai jau be žodžių wub.gif
Meškutes figurėlė thumbup.gif
anber gražiai nupyniai krepšelį, aš tik vieną kartą bandžiau, bet nevykusiai doh.gif šaunuolė
Agniukas, labai labai gražūs meškučiai, tikriausiai.. man niekad nepavyks taip gražiai lipdyti blush2.gif
Likta šuniukas puikus....man dar iki tokių toli...
Laurencija2 tavo kempiniukas kap pirmam kartui tai thumbup.gif

Atnešu savo tortuką... sūneliui rugsėjo 1-osios proga
Cipsiuko medutis su grietinėlėe-grietinės kremu, figūrėlės pestilažas (beje pirmą kartą lipdžiau figūrėles, todėl mašiniukai nekokie doh.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wavin: 05 rugsėjo 2010 - 07:49
drugeliai tai mano ten iš šokoladinės saldainių masės ir aukso blizgiklis smile.gif ir viskas tie drugeliai taip paprasta tik reikia laiko žaist su jais smile.gif
ačiū už palaikymą dėl torto smile.gif jaunąjai nelabai patiko smile.gif
Atsakyti
ASSENI - kokia puokstele. Super, jega wub.gif thumbup.gif

Na, gal po penkiu man metu, taip iseis puoksteles sudelioti g.gif

EIWILE- labai labai dailus kriksto tortukas . Saunuole 4u.gif

JOLKA- super papuliai.

Dabar idedu savo krikstynu tortuka . Snikeris ir medutis

user posted image
Papildyta:
dar vienas mazytems dvynukems

user posted image
Atsakyti