Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

mano tai krūtinė kaip to kūno, bet kūnas tai be komentarų... dar iš 10 padaugint smile.gif))
Atsakyti
zuliaska, brach, koks grazus rudas tortas. Kaip as ji taip praziurejau
Atsakyti
O mamamia kokie tortai!!!! thumbup.gif
maniskis kiek prastesnis, bet kaip naminiam naudojimui sueis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anber: 04 rugsėjo 2010 - 14:59
QUOTE(eiwile @ 2010 09 04, 12:26)
Meskute idomi torto forma,tikrai man apie toki liemeni ir tooookia krutine tik pasvajot  biggrin.gif

Jolka Tavo krutine tai ispudinga  thumbup.gif kokioj kepimo formoj kepei,kad gaunasi tokie dailus ir apvalus  ?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zuliaska nu grazus rudas tortukas labai ,sitam tortukui ieskojai auksiniu juosteliu? kad man ir su sitom lb grazuu thumbup.gif

asseni nu groziiiiiss neispasakytas,kaip visada tobulai tvarkinga ir grazu wub.gif

O stai manasis tortulis . kirbes medutis ir aisku istikima pastiliazui smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,
Labai gražūs visų tortai
Parodysiu savąjį
Trapios tešlos lakštai, kremas grietinė, grietinėlė, sviestas, džiovintos slyvos, kailiukas plikytas sviestinis
Reikia skubiai įsigyti normalų žolės antgalį, o gal rankos „kairiarankės”
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 09 04, 11:12)
Laba diena, mergaites.  4u.gif

Grazi labai diena, tai atnesu siek tiek geliu. Vis mokausi daryti rozes  smile.gif .

Geliu puokste su rozemis ir flangipani

user posted image

Geles is arciau

user posted image

labai man jau grazios musu auksarankes Cipciukelio puokstes, tai va kaip tik buvo proga pabandyt kaz ka panasaus padaryt.

Viduje jogurtinis tortas su braskemis, persikais ir kriausemis.

Turejo buti tik alyvines rozes ir flangipani, bet dedant puokste pritrukau geliu, teko greitai lipdyti baltas rozes, nes alyvines mases jau neturejau.

Danga pastilazas dengimui, geles, zole pastilazas lipdymui.

OJEJ, koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif O ten viduj dar ir tortas yra???? Tiesiog truksta zodziu blink.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli mergytes. Planuoju savo tortini debiuta. Galvoju gal sokoladine tvorele pabandysiu padaryt... Kokia mase man padengt visa torta (noriu irgi sokoladines), kad paskui ta tvorele dar galeciau uzdet?
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 09 04, 19:37)
Turiu klausimeli mergytes. Planuoju savo tortini debiuta. Galvoju gal sokoladine tvorele pabandysiu padaryt... Kokia mase man padengt visa torta (noriu irgi sokoladines), kad paskui ta tvorele dar galeciau uzdet?

o kam mase jeigu nori tvoreles? g.gif virsu gali dengt mase,uzdet toki ispjauta blyna o aplik apjuosk tvorele pries tai sonus aptepus pvz sviestiniu,nes jei dengsi mase torto virsu tai visvien sviestiniu tepsi tai ir sonus aptepk ir tuomet juosk tvorele
Atsakyti
Sveikutes,

Na as jau senokai, irgi vis paskaitau, ir vis bandau prisiruoshti ka nors grazhaus pagaminti:)

Na, kadangi pati ne lt gyvenu, tad labai noretusi torta puoshti, tokia skania, balta/saldziarugschia mase, kaip seniau budavo puoshiami tortai, ten lyg ish baltymu...... tad norejau paklausti ar ta mase, ir yra ta jusu vadinama beze???smile.gif

masem dengti jauchiu dar nepribrendau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhawute @ 2010 09 04, 20:49)
Sveikutes,

Na as jau senokai, irgi vis paskaitau, ir vis bandau prisiruoshti ka nors grazhaus pagaminti:)

Na, kadangi pati ne lt gyvenu, tad labai noretusi torta puoshti, tokia skania, balta/saldziarugschia mase, kaip seniau budavo puoshiami tortai, ten lyg ish baltymu...... tad norejau paklausti ar ta mase, ir yra ta jusu vadinama beze???smile.gif

masem dengti jauchiu dar nepribrendau blush2.gif

Na taip beze mirksiukas.gif ir manau mase lengviau uz beze biggrin.gif nors gal kaip kam ...
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 09 04, 19:05)
o kam mase jeigu nori tvoreles?  g.gif  virsu gali dengt mase,uzdet toki ispjauta blyna o aplik apjuosk tvorele pries tai sonus aptepus pvz sviestiniu,nes jei dengsi mase torto virsu tai visvien sviestiniu tepsi tai ir sonus aptepk  ir tuomet juosk tvorele

O ar tiktu cia tas vadinamas ganashas? Ar jis issiteptu daugmaz lygiai, jeigu pvz ir ant virsaus nedeciau jokios mases, o tik sokoladines rozytes? Ar gerai atrodytu?
Atsakyti