Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

medziotojas jau aiskiai girtas.. biggrin.gif Uz tai batukai - ispudingi.. Labai dailus, kruopstus ir rastuoti.. smile.gif
Atsakyti
wingaile, man tas pirmas labai gražus, o kiti tai nepasakyčiau kad negražūs, man gražu, bet tobulėti kur yra. tad nenusimink, ne viskas gerai gaunasi iš karto!
mano snikersas ir ricotos su vyšniom,saldainių masė, pastiliažas, aisingas. nu nemažas 8,5kg, nu taip nesisekė deng tą šokoladinę saldainių masę,kol uždėjau ant torto bandžiau 8 kartus sakiau nuprotėsiu...
o ir fotkint, tiek kadrų nei vieno normalaus nes labai skubėjau...
user posted image
Atsakyti
[quote=zuliaska,2010 09 04, 11:39]

Teisingai vienas žmogus pasakė : Mokytis , mokytis ir dar kartą mokytis ... mirksiukas.gif gyvenu ir mokausi,aš iš vis su tortukais tik pusė metų kaip draugauju taip kad man dar daug mokytis blush2.gif va su figurėlėm ne kas lotuliukas.gif o tiksliau žiauru doh.gif reiks su didžiaja i paruošiamąją šoliuot, gal plestilinu pamokis kaip lipdyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 04 rugsėjo 2010 - 10:59
QUOTE(naitas @ 2010 09 03, 23:39)
šiaip įdomu.. ar yra dar kur LT atlasinių kaspinų pasirinkimas? Su ilgesiu prisimenu tarybinius laikus... pagal spalvą, pagal plotį.. marios šito gėrio..
che che.. aš jau nebegadinu Sugarflair ar Americolor ant bezo  cool.gif . Arba baltas bezas, arba milteliniais dažais dažau. Norint padaryt gerą spalvą iš Sugarflair, tai ko gero viso to buteliuko reiktų  doh.gif

nugis pasidairyk netoli namu cool.gif prie Rėdos yra tokia galanterija,sena ,jau daug metu,tai ten visokio ,,gerio,, buna ,kaspinu atlasiniu tikrai yra tik neatkreipiau dėmesio koks pasirinkimas,o ne atlasiniu visokiu spalvu visokiu dydziu tai PC ,,Savas,, priesais sulciu spaudykla,dovanu kazkoks skyrelis ax.gif
Atsakyti
user posted image

taip sakant temos paivairinimui biggrin.gif medaus tortas,saldainiu mase ir beze smile.gif

zuliaska,nu man pati ideja labai patinka,jei pirmo auksto mase butu lygi,tai butu tobula :wub:tie kaspinai tai zavesio priduoda wub.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles,visu neisvardinsiu,bet visos saunuoles,as daznai ateinu paziuret ir pasisemti is Jusu ideju 4u.gif

Turbut jau paskutines siemet krykstynos,nusizengiau visiems prasymams ir padariau batukus pagal save blush2.gif pirma kart dariau tai laukiu patarimu ir kritikos ax.gif

user posted image

Kirbes medutis su zele
user posted image

O cia liko biskvitas tai sutepiau prie kavos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 09 04, 12:03)
taip sakant temos paivairinimui biggrin.gif medaus tortas,saldainiu mase ir beze smile.gif
zuliaska,nu man pati ideja labai patinka,jei pirmo auksto mase butu lygi,tai butu tobula :wub:tie kaspinai tai zavesio priduoda wub.gif saunuole thumbup.gif

nu tavo papuliai tai jėginiai smile.gif) net akį rėžia smile.gif
o masė tai geriau realybėj atrodo nei fotkėj. bet kad neidealu aš matau, bet taip nesisekė nu kad juodai...
Atsakyti
Laba diena, mergaites. 4u.gif

Grazi labai diena, tai atnesu siek tiek geliu. Vis mokausi daryti rozes smile.gif .

Geliu puokste su rozemis ir flangipani

user posted image

Geles is arciau

user posted image

labai man jau grazios musu auksarankes Cipciukelio puokstes, tai va kaip tik buvo proga pabandyt kaz ka panasaus padaryt.

Viduje jogurtinis tortas su braskemis, persikais ir kriausemis.

Turejo buti tik alyvines rozes ir flangipani, bet dedant puokste pritrukau geliu, teko greitai lipdyti baltas rozes, nes alyvines mases jau neturejau.

Danga pastilazas dengimui, geles, zole pastilazas lipdymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 04 rugsėjo 2010 - 11:13
Labai grazi Asseni puokste wub.gif

Su kokiais dazais gaunate tokia grazia alyvine spalva ir lapeliai tokie zali kaip tikri?
Atsakyti
Kunas su vysniom ,krutine su braskem ...aisingas,Pastiliazas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 09 04, 12:17)
Labai grazi Asseni puokste  wub.gif

Su kokiais dazais gaunate tokia grazia alyvine spalva ir lapeliai tokie zali kaip tikri?

eiwile, as maisau spalvas. Cia melyna, raudona. Dedu po truputi ir ziuriu kol isgaunu reikiama spalva. Lapeliai tai paprasta zalia spalva. Jau kaip 3 normas plikytos teslos pagal kirbe ismeciau i siuksliadeze, tai jau kol kas apsiraminau, gaila produktu gadint

JOLKA999
, na tavo apuliai biggrin.gif . Jau greitai niko nereikes matyt laugh.gif , pagal braiza atpazinsim

***Meskute***, koks dailus kunas. Pasvajokim, vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 04 rugsėjo 2010 - 11:26
Meskute idomi torto forma,tikrai man apie toki liemeni ir tooookia krutine tik pasvajot biggrin.gif

Jolka Tavo krutine tai ispudinga thumbup.gif kokioj kepimo formoj kepei,kad gaunasi tokie dailus ir apvalus ?

Atsakyti