Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(linette @ 2010 09 03, 19:32)
galvoju  biggrin.gif , išvis ir skaniau valgyt grietinėlę ir beze, nei tas mases o dar ir bartas toks superinis , tik tas drugelis tokiam parazitui gal nelabai   lotuliukas.gif wub.gif
[

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 03 rugsėjo 2010 - 19:08
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 03, 17:30)
Olesta, viskas ten gerai, o spalva realiai tikiu, kad grazesne wink.gif

O man kai gaunasi beze, tai norisi rekt visam pasauliui biggrin.gif

Tortukas mamai gimimo dienos proga smile.gif jis visai mazytis. Snikersas, puosta beze, drugeliai, gelytes -pastilazas. Po laiko kilo ideja, kad galima buvo po pynimu pagrinda nudazyt zalsvai  bigsmile.gif
Ir fotografuot visaip kitaip bandziau biggrin.gif bet galutinis variantas vistiek man graziau virtuvej ant stalo biggrin.gif

user posted image

o as noriu beze pabandyti.. pribrendo toks noras smile.gif Sau koki tortuka pabandyti papuosti.. Tas beze toks lengvas, grazus.. ir skanus.. smile.gif
Atsakyti
Oj, mergos, kaip graziai beze puosiat. pavydziu. wub.gif As apart zoles is beze nieko daryt nemoku doh.gif

Kirbe, superine spalva. Tas padeklas, rupuze, tikrai atrodo kad juosta susigarbanavus.

Rugiagele, Olestuk na Jus man pasakykit. Kaip sugebat su 2 kleckais tokius tortus padaryt ax.gif

Merginos per ka ikraunat foto. Daba ikroviau per radikal, net nepatikejau savo akim, visa nuotrauka tokia isplaukta
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 09 03, 21:01)

Rugiagele, Olestuk na Jus man pasakykit. Kaip sugebat su 2 kleckais tokius tortus padaryt ax.gif

Tenka viska suderint, kai megstamas uzsiemimas... nesvarbu, kad paakiais pajuodusiais vaikstau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 09 03, 13:24)
žinok ten viskas tvarkoj su tuo apatiniu kaspinu,o nuotraukoj atrodo ,kad susiraukšlejes,nes ten atsispindi nuo padeklo.......

ne visi žlibi mato lotuliukas.gif , čia aš apie save , atsiprašau 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 09 03, 13:01)
ačiu už nuomone....
realiai tas kaspinas normaliai žiurisi...na gal šiek tiek siauresnis butu geriau,bet neradau pirkti......

šiaip įdomu.. ar yra dar kur LT atlasinių kaspinų pasirinkimas? Su ilgesiu prisimenu tarybinius laikus... pagal spalvą, pagal plotį.. marios šito gėrio..

QUOTE(Olesta @ 2010 09 03, 17:05)
prašom prašom, bile mačija, o aš tai bliauti noriu, prisijaukinau bezė, nu bet sutuokti ją su spalvomis tai kažkokia koma

che che.. aš jau nebegadinu Sugarflair ar Americolor ant bezo cool.gif . Arba baltas bezas, arba milteliniais dažais dažau. Norint padaryt gerą spalvą iš Sugarflair, tai ko gero viso to buteliuko reiktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 03, 23:39)
šiaip įdomu.. ar yra dar kur LT atlasinių kaspinų pasirinkimas? Su ilgesiu prisimenu tarybinius laikus... pagal spalvą, pagal plotį.. marios šito gėrio..

Siaip tikrai nemazas pasirinkimas visokiu juosteliu yra Madoj 4u.gif Bet cia jau vilnietems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olga25: 03 rugsėjo 2010 - 22:49
QUOTE(olga25 @ 2010 09 03, 22:48)
Siaip tikrai nemazas pasirinkimas visokiu juosteliu yra Madoj 4u.gif Bet cia jau vilnietems

Dar Vilniuje yra tokia parduotuve Naugarduko gatveje priesais Submarina, ten beveik tik juostelem ir prekiauja, as ten visada perku. Kainos beje irgi maziausios, tik reikia ne metrais pirkt, o visa ritineli, tada zymiai pigiau.
Atsakyti
che che.. aš jau nebegadinu Sugarflair ar Americolor ant bezo  cool.gif . Arba baltas bezas, arba milteliniais dažais dažau. Norint padaryt gerą spalvą iš Sugarflair, tai ko gero viso to buteliuko reiktų  doh.gif

o aš tai univermage pas save perku juosteles, yra 3 pločių, ir visada gaunu spalvų kokių noriu, tik kažkada auksinės negavau. kaina normali, vidutinio storumo 75centai metras. tai vat, o spalvų gama tikrai pusę velnio.

tortukai panelės visų lahbai gražūs.
einu ir aš padaryti. kaži kas gausis.
Atsakyti
šiaip įdomu.. ar yra dar kur LT atlasinių kaspinų pasirinkimas?

vilniuj tai zinau vieną pardę i kurią nuėjus man net silpna pasidaro wacko.gif prie pirmo vilniaus žiedo ten.. adreso nzn, tik žinau kaip nuvažiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 04, 09:00)
vilniuj tai zinau vieną pardę i kurią nuėjus man net silpna pasidaro wacko.gif prie pirmo vilniaus žiedo ten.. adreso nzn, tik žinau kaip  nuvažiuot  lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif

tai va.. Miestas didvyris Vilnius tiktai ir turi šito gėrio.. o aš Vilniuj seniai buvau.. į Vilnių nuvažiuoju tada, kai pasimiroja koks nors uošvienės giminaitis biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

temos paivairinimui smile.gif medutis su zele gabaliukais, puosta mmg ir aisingu. tortas be temos smile.gif
Papildyta:
user posted image

tortas medziotojo 50 meciui, medutis , puosta saldainiu mase, truputis mmg ir aisingo smile.gif del figureliu tai kaip karvei iki menulio man gun_bandana.gif cray.gif
Papildyta:
user posted image
jogurtinis, puosta mmg, ne tuo kampu fotagrafuota, bet turim ka turim ax.gif
Atsakyti