Olesta, viskas ten gerai, o spalva realiai tikiu, kad grazesne
O man kai gaunasi beze, tai norisi rekt visam pasauliui
Tortukas mamai gimimo dienos proga jis visai mazytis. Snikersas, puosta beze, drugeliai, gelytes -pastilazas. Po laiko kilo ideja, kad galima buvo po pynimu pagrinda nudazyt zalsvai
Ir fotografuot visaip kitaip bandziau bet galutinis variantas vistiek man graziau virtuvej ant stalo
QUOTE(linette @ 2010 09 02, 20:07)
lonette, visi trys fantstiskai grazus tortai
kirbe, asmeniskai man labai grazus, kruopstus tortas ir geles gyvos graziai ziurisi
Olesta, labai grazus pynimas ir ramunes tokios gyvos
rugiagele26, dailiai apipintas tortukas ir spalvytes grazios
O Rugiagėle, koks fantastinis pynimas, liuks
va kur gražiausia spalva, tobulas skonis ir gražus papuošimas, parodau iš viršaus , nors jis visas aplipdytas tuom pačiu, Kirbės medutis su biskvito trupinukais ir kelios pastiliažinės kvietkelės, kvapas nerealus, dėjau į vidų dar persikų ir želė gabaliukų, tortas gigantas, važiuoju į bulviakasį pas mamą, jei Neramuolė su Jolka prisijungiat, gaunat po gabalą jis čia foto nežinau kodėl toks mažiukas atrodo, bet jo skersmuo 28 cm, 5 biskvitų, svoris 4,226 kg jei reikėtų tokį trijų aukštų daryt nzn kiek svertų, pavydžiu toms, kurios moka daugiaaukščius lengvus formuoti
va kur gražiausia spalva, tobulas skonis ir gražus papuošimas, parodau iš viršaus , nors jis visas aplipdytas tuom pačiu, Kirbės medutis su biskvito trupinukais ir kelios pastiliažinės kvietkelės, kvapas nerealus, dėjau į vidų dar persikų ir želė gabaliukų, tortas gigantas, važiuoju į bulviakasį pas mamą, jei Neramuolė su Jolka prisijungiat, gaunat po gabalą jis čia foto nežinau kodėl toks mažiukas atrodo, bet jo skersmuo 28 cm, 5 biskvitų, svoris 4,226 kg jei reikėtų tokį trijų aukštų daryt nzn kiek svertų, pavydžiu toms, kurios moka daugiaaukščius lengvus formuoti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 03, 18:43)
Jei dar sokolado butu paslakstyta, tai susilydyciau pati... ryt as snikeriuka valgysiu, jau net jauciu jo skoni burnoj
nėr čia ko prie bulvių šokolado bus gerai ir trupinukų, jie tokie skanūūūūūssssss ir rudiiiiiii
QUOTE(Olesta @ 2010 09 03, 18:52)
nėr čia ko prie bulvių šokolado bus gerai ir trupinukų, jie tokie skanūūūūūssssss ir rudiiiiiii
Neminek bulviu...noriu cepelinu...
QUOTE(Olesta @ 2010 09 03, 18:43)
gundai,ane kas zino,gal vakare atleksiu
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 09 03, 19:10)
gundai,ane kas zino,gal vakare atleksiu
Koks vakare, tu ryte atlek bulviu kast
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 03, 19:13)
Koks vakare, tu ryte atlek bulviu kast
as tik ant nubaigu
Ačiū merginos už pagyras, ale aš motera , kuriai senai virš 30 , tai jau sugebu matyt , kad iki tokių grožių kurių čia prisižiūriu man dar oi kaip toli , nu nebent dar po 30
Laurencija2 pamatytum tu mano pirmą , vaizdas tai griuk negyvas , o didžiavaus kaip didžiausia kepėja , kempiniuko nesu kepus , tai įtariu daug prastesnis gautus , šaunuolė
Anber žiūrėjau žiūrėjau ir niekaip neapsisprendžiau , gražu ar ne , kad įdomus tai tikrai , svarbiausia , kad fantazijos netrūksta
Kirbe gal tik tas apatinis kaspinėlis trupučiuką per platus , ai čia bile kabinėtis , gyvos gėlės labai gražu
Rugiagele26 pagarba didžiausia , vis galvoju , kad jei turėč gerus antgaliukus ir man kas nors panašaus gautūs , bet įtariu , kad tik galvoju , išvis ir skaniau valgyt grietinėlę ir beze, nei tas mases o dar ir bartas toks superinis , tik tas drugelis tokiam parazitui gal nelabai
Olesta man ta spalva visai normaliai žiūris , ramunės tikrai dailios , tai jau bus ne bulviakasis o tikras balius su tokiu tortu , pavydžiu talkininkams
o aš galvojau , kad viena tokia durna esu , kartais , kad ir tobulas , bet neužkabina dūšios
Laurencija2 pamatytum tu mano pirmą , vaizdas tai griuk negyvas , o didžiavaus kaip didžiausia kepėja , kempiniuko nesu kepus , tai įtariu daug prastesnis gautus , šaunuolė
Anber žiūrėjau žiūrėjau ir niekaip neapsisprendžiau , gražu ar ne , kad įdomus tai tikrai , svarbiausia , kad fantazijos netrūksta
Kirbe gal tik tas apatinis kaspinėlis trupučiuką per platus , ai čia bile kabinėtis , gyvos gėlės labai gražu
Rugiagele26 pagarba didžiausia , vis galvoju , kad jei turėč gerus antgaliukus ir man kas nors panašaus gautūs , bet įtariu , kad tik galvoju , išvis ir skaniau valgyt grietinėlę ir beze, nei tas mases o dar ir bartas toks superinis , tik tas drugelis tokiam parazitui gal nelabai
Olesta man ta spalva visai normaliai žiūris , ramunės tikrai dailios , tai jau bus ne bulviakasis o tikras balius su tokiu tortu , pavydžiu talkininkams
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 03, 08:05)
Man visi labai patinka... kazkaip spinduliuoja nuosirdumu, meile... keistai gal skamba, bet ne visada taip buna paziurejus i torta... gal pradedu isprotet
[
[
o aš galvojau , kad viena tokia durna esu , kartais , kad ir tobulas , bet neužkabina dūšios
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 09 03, 19:15)
as tik ant nubaigu
kur nubaigos, as irgi ant nubaigu noriu nepamirskit ir manes
Galvojau, kaip cia be normaliu gelyciu formeliu padaryti geles. Tai suradau virtuvej snaiges formos kaledine formele:
Ir daugmas toks variantas gaunasi is ju:
Gal kam bus ideja, o gal kuri jau senokai taip daro
Ir daugmas toks variantas gaunasi is ju:
Gal kam bus ideja, o gal kuri jau senokai taip daro