Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Olesta, viskas ten gerai, o spalva realiai tikiu, kad grazesne wink.gif

O man kai gaunasi beze, tai norisi rekt visam pasauliui biggrin.gif

Tortukas mamai gimimo dienos proga smile.gif jis visai mazytis. Snikersas, puosta beze, drugeliai, gelytes -pastilazas. Po laiko kilo ideja, kad galima buvo po pynimu pagrinda nudazyt zalsvai bigsmile.gif
Ir fotografuot visaip kitaip bandziau biggrin.gif bet galutinis variantas vistiek man graziau virtuvej ant stalo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 03 rugsėjo 2010 - 16:41
QUOTE(linette @ 2010 09 02, 20:07)
Svekos  4u.gif
įkeliu ir aš kelis savo nelaimėlius  blush2.gif

lonette, visi trys fantstiskai grazus tortai 4u.gif

kirbe, asmeniskai man labai grazus, kruopstus tortas ir geles gyvos graziai ziurisi thumbup.gif

Olesta, labai grazus pynimas ir ramunes tokios gyvos drinks_cheers.gif

rugiagele26, dailiai apipintas tortukas ir spalvytes grazios 4u.gif
Atsakyti
O Rugiagėle, koks fantastinis pynimas, liuks thumbup.gif

va kur gražiausia spalva, tobulas skonis ir gražus papuošimas, parodau iš viršaus , nors jis visas aplipdytas tuom pačiu, Kirbės medutis su biskvito trupinukais ir kelios pastiliažinės kvietkelės, kvapas nerealus, dėjau į vidų dar persikų ir želė gabaliukų, tortas gigantas, važiuoju į bulviakasį pas mamą, jei Neramuolė su Jolka prisijungiat, gaunat po gabalą lotuliukas.gif jis čia foto nežinau kodėl toks mažiukas atrodo, bet jo skersmuo 28 cm, 5 biskvitų, svoris 4,226 kg cool.gif jei reikėtų tokį trijų aukštų daryt cool.gif nzn kiek svertų, pavydžiu toms, kurios moka daugiaaukščius lengvus formuoti ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 03, 18:43)
O Rugiagėle, koks fantastinis pynimas, liuks  thumbup.gif

va kur gražiausia spalva, tobulas skonis ir gražus papuošimas, parodau iš viršaus , nors jis visas aplipdytas tuom pačiu, Kirbės medutis su biskvito trupinukais ir kelios pastiliažinės kvietkelės, kvapas nerealus, dėjau į vidų dar persikų ir želė gabaliukų, tortas gigantas, važiuoju į bulviakasį pas mamą, jei Neramuolė su Jolka prisijungiat, gaunat po gabalą  lotuliukas.gif  jis čia foto nežinau kodėl toks mažiukas atrodo, bet jo skersmuo 28 cm, 5 biskvitų, svoris 4,226 kg  cool.gif  jei reikėtų tokį trijų aukštų daryt  cool.gif nzn kiek svertų, pavydžiu toms, kurios moka daugiaaukščius lengvus formuoti  ax.gif

Jei dar sokolado butu paslakstyta, tai susilydyciau pati... smile.gif ryt as snikeriuka valgysiu, jau net jauciu jo skoni burnoj lotuliukas.gif
Atsakyti
nėr čia ko prie bulvių šokolado blush2.gif bus gerai ir trupinukų, jie tokie skanūūūūūssssss ir rudiiiiiii wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 03, 18:52)
nėr čia ko prie bulvių šokolado  blush2.gif bus gerai ir trupinukų, jie tokie skanūūūūūssssss ir rudiiiiiii wub.gif

Neminek bulviu...noriu cepelinu...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 03, 18:43)
O Rugiagėle, koks fantastinis pynimas, liuks  thumbup.gif

va kur gražiausia spalva, tobulas skonis ir gražus papuošimas, parodau iš viršaus , nors jis visas aplipdytas tuom pačiu, Kirbės medutis su biskvito trupinukais ir kelios pastiliažinės kvietkelės, kvapas nerealus, dėjau į vidų dar persikų ir želė gabaliukų, tortas gigantas, važiuoju į bulviakasį pas mamą, jei Neramuolė su Jolka prisijungiat, gaunat po gabalą  lotuliukas.gif  jis čia foto nežinau kodėl toks mažiukas atrodo, bet jo skersmuo 28 cm, 5 biskvitų, svoris 4,226 kg  cool.gif  jei reikėtų tokį trijų aukštų daryt  cool.gif nzn kiek svertų, pavydžiu toms, kurios moka daugiaaukščius lengvus formuoti  ax.gif

user posted image

thumbup.gif gundai,ane biggrin.gif kas zino,gal vakare atleksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 09 03, 19:10)
thumbup.gif gundai,ane biggrin.gif kas zino,gal vakare atleksiu g.gif

Koks vakare, tu ryte atlek bulviu kast lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 03, 19:13)
Koks vakare, tu ryte atlek bulviu kast  lotuliukas.gif

as tik ant nubaigu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už pagyras, ale aš motera , kuriai senai virš 30 , tai jau sugebu matyt , kad iki tokių grožių kurių čia prisižiūriu man dar oi kaip toli doh.gif lotuliukas.gif , nu nebent dar po 30 lotuliukas.gif

Laurencija2 pamatytum tu mano pirmą , vaizdas tai griuk negyvas , o didžiavaus kaip didžiausia kepėja lotuliukas.gif , kempiniuko nesu kepus , tai įtariu daug prastesnis gautus , šaunuolė smile.gif
Anber žiūrėjau žiūrėjau ir niekaip neapsisprendžiau , gražu ar ne g.gif , kad įdomus tai tikrai , svarbiausia , kad fantazijos netrūksta thumbup.gif
Kirbe gal tik tas apatinis kaspinėlis trupučiuką per platus ax.gif, ai čia bile kabinėtis , gyvos gėlės labai gražu wub.gif
Rugiagele26 pagarba didžiausia , vis galvoju , kad jei turėč gerus antgaliukus ir man kas nors panašaus gautūs , bet įtariu , kad tik galvoju biggrin.gif , išvis ir skaniau valgyt grietinėlę ir beze, nei tas mases o dar ir bartas toks superinis , tik tas drugelis tokiam parazitui gal nelabai lotuliukas.gif wub.gif
Olesta man ta spalva visai normaliai žiūris , ramunės tikrai dailios wub.gif , tai jau bus ne bulviakasis o tikras balius su tokiu tortu , pavydžiu talkininkams biggrin.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 03, 08:05)
Man visi labai patinka... kazkaip spinduliuoja nuosirdumu, meile... keistai gal skamba, bet ne visada taip buna paziurejus i torta... gal pradedu isprotet  g.gif
[

o aš galvojau , kad viena tokia durna esu lotuliukas.gif , kartais , kad ir tobulas , bet neužkabina dūšios g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 09 03, 19:15)
as tik ant nubaigu blush2.gif  lotuliukas.gif

kur nubaigos, as irgi ant nubaigu noriu bigsmile.gif nepamirskit ir manes biggrin.gif
Atsakyti
Galvojau, kaip cia be normaliu gelyciu formeliu padaryti geles. Tai suradau virtuvej snaiges formos kaledine formele:

user posted image

Ir daugmas toks variantas gaunasi is ju:

user posted image

Gal kam bus ideja, o gal kuri jau senokai taip daro wink.gif
Atsakyti