Och Kirbeeeeee, jau kokios rožės man tik apatinio aukšto kaspino apačia kiek už akies užkliuvo, nu bet visumoj, tai čia GERUUULIISSSSS
Rugiagėle, Grietinėlės asas super moteris , gražu o fotkes gali ne ant sukamojo padėklo daryti norėčiau pamatyti kitokioj aplinkoj tortuką
anber, nu puikus tas Tavo torttas, nesiparinam
man šiandien visi puikūs, tik ne mano pačios
QUOTE(Olesta @ 2010 09 03, 13:13)
Och Kirbeeeeee, jau kokios rožės man tik apatinio aukšto kaspino apačia kiek už akies užkliuvo, nu bet visumoj, tai čia GERUUULIISSSSS
Rugiagėle, Grietinėlės asas super moteris , gražu o fotkes gali ne ant sukamojo padėklo daryti norėčiau pamatyti kitokioj aplinkoj tortuką
Neturiu uzuolaidu ar medziagos o salione tiek sviesu buna, kad nuotraukos susilieja, nes blicas neveikia, nu nezinau kaip fotkint su tuo chlamu reiks nuimt nuo to padeklo kita kart
QUOTE(Olesta @ 2010 09 03, 13:13)
žinok ten viskas tvarkoj su tuo apatiniu kaspinu,o nuotraukoj atrodo ,kad susiraukšlejes,nes ten atsispindi nuo padeklo.......
QUOTE(naitas @ 2010 09 02, 23:06)
skaičiau skaičiau.. man tai tik viena mintis - PRODUKTAI. Jeigu dedamas ne sviestas, bet sviesto produktas, ne tikra grietinė, bet grietinės produktas iš augalinių riebalų , tai nėra ko ir tikėtis iš tokių produktų.
O tai "Rokiškio" sviestas 82 proc. irgi netinka ? Ar būtinai turi būti močiutiškas sviestas iš turgelio ?
QUOTE(bitule @ 2010 09 03, 14:28)
O tai "Rokiškio" sviestas 82 proc. irgi netinka ? Ar būtinai turi būti močiutiškas sviestas iš turgelio ?
tinka.....čia kalba ejo apie sviesto ir augaliniu riebalu mišiny......
QUOTE(kirbe @ 2010 09 03, 14:50)
tinka.....čia kalba ejo apie sviesto ir augaliniu riebalu mišiny......
Ačiū
Ir labai labai ačiū Olestai už patarimus
ateinu pagalbos, vyro gimtadieniui darysiu torta (naujoke esu), galvoju daryt snikersa arba rafaelo.
Reik patarimo, kokia forma butu paprasciau: grynas didelis (nes labai megsta grybukus mazus), ? paukstis koks(pauksciu myletojas), nu arba kazkas vyrisko...
Bandyciau deng ta mase is marshmallow saldainiu (jei kas gausis), bet sintetiniu dazu nelabai noriu pirkt, gal yra kokie naturalesni dazai?
Zodziu reik vaizdu ir patarimu
Reik patarimo, kokia forma butu paprasciau: grynas didelis (nes labai megsta grybukus mazus), ? paukstis koks(pauksciu myletojas), nu arba kazkas vyrisko...
Bandyciau deng ta mase is marshmallow saldainiu (jei kas gausis), bet sintetiniu dazu nelabai noriu pirkt, gal yra kokie naturalesni dazai?
Zodziu reik vaizdu ir patarimu
prašom prašom, bile mačija, o aš tai bliauti noriu, prisijaukinau bezė, nu bet sutuokti ją su spalvomis tai kažkokia koma nu pažiūrėkit, kokia tragedija čia atseit ruda viduje medutis, ramunės pastiliažinės...ir pynime padariau klaidą, per aukštai papyniau viršų ir gavosi iš mano apvalaino krpšelio nebe apvalainas, o plokštumisnis, o tada jau ir ramunes sudėliojau nebe taip kaip vizijoj mačiau, nu žodžiu, kairiarankių diena pas mane šiandien
olestut,nebliauk,o ir taip dregna joooo,spalva tikrai nekokia o kokiais dazais dazei? as meskius kai dzibuodavau,tai tikrai grazesne isgaudavau
siaip krepselis labai dailus
siaip krepselis labai dailus
dark brown Sugarflairo čia, kitokių rudų neturiu gyvai kaip kakavinė atrodo, nu bet nuotraukose, tragedija
Nuotraukoj spalva nekokia,bet jeigu realiai kakavine,tai ir gerai.....užtat ramuniu grožis atperka viska.....
QUOTE(Olesta @ 2010 09 03, 16:24)
dark brown Sugarflairo čia, kitokių rudų neturiu gyvai kaip kakavinė atrodo, nu bet nuotraukose, tragedija
as dazydavau tais is cypciuko,tai normaliai