Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Pagaliau ir as isbandziau saldainiu mase. Vis pabijodavau susideti. Bet ji man labiau patiko nei kitos apdengimo mases ir skanesne smile.gif

user posted image

Cia darbelis. Aisku, su Jusu grozybemis nera ka lyginti 4u.gif Bet mokomes ir toliau stengiames nors kiek patobuleti smile.gif
Atsakyti
Sveiki,noreciau pagalbos.Darant torta pinigu maisa,torta dedate ant iskociotos mases ir apgaubiat ar dengiat aplinkui sonus,nezinau ar aiskiai issireiskiau g.gif Dar gal pasakytumete kaip formuojate masina makvyna,gal kokiu nuorodu turite,aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 09 02, 21:07)

kiek pastebėjau kitos merginos sparčiai tobulėja , o aš kaip tūpčioju vietoj taip tūpčioju  blush2.gif , neišeina man su gėlėm nors tu ką , o taip stengiuos , ypač paskutinis , bet kokia kritika tiks , gal suprasiu ką ne taip darau

taip jau taip jau......kokia čia kritika gali buti...lapeliai plikyti puikus,rožes tikrai gražios,spalvos dailios-viskas tvarkoj.....taip ir toliau.....sekmes...

QUOTE(anber @ 2010 09 03, 09:30)

Cia darbelis. Aisku, su Jusu grozybemis nera ka lyginti 4u.gif  Bet mokomes ir toliau stengiames nors kiek patobuleti smile.gif

truputy nesupratau papuošimo esmes....viršus gelytes ir t.t....,o apačioj ten kaip kaukuoles kokios.... blink.gif g.gif kažkaip nesiderina man.....na bet kaip jus sakot dar tik mokotes,taigi pirmyn....su laiku viskas bus ok....
Atsakyti
Turejo but dviem asmenim skirtas. Kazkoks nekasdienis. Nematytas. Bet matyt, kaip visad persistengiau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2010 09 03, 10:04)
Turejo but dviem asmenim skirtas. Kazkoks nekasdienis. Nematytas. Bet matyt, kaip visad persistengiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O man kaip tik labai patiko thumbup.gif Spalvos labai graziai dera tarpusavyje thumbup.gif Tik antro auksto kringeliukai galetu buti plonesni mirksiukas.gif
Atsakyti
Linnete, labai patiko torčiukas su skėtuku bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
bandau susidraugaut su PASTILAŽO mase..kažkaip nekaip gaunas..ji man tokia lipni gavos..o ir ilgiau rankoj palaikius tirpsta unsure.gif
ji tokia ir turi būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2010 09 03, 10:04)
Turejo but dviem asmenim skirtas. Kazkoks nekasdienis. Nematytas. Bet matyt, kaip visad persistengiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na jeigu dviem asmenim skirtas,tai gal ir viskas gerai...mergytei su gelytem...berniukui su kaukuolem..... smile.gif
mano darbukas.....pirmas aukštas -apelsininis sufle,antras-su mascarpones suriu.....dengta MMG,rožės gyvos......
user posted image
Atsakyti
kirbe,nesupyk tik blush2.gif bet mano akim ir kaspinas per platus ir roziu ziedai per dideli blush2.gif

bet visumoj labai grazus 4u.gif

nusicitavo dar karta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 03 rugsėjo 2010 - 10:29
A prie ko čia gimdymas... g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi siek tiek kaspinas per platokas..bet gal realiai kitaip ziurisi... O siaip spalvos ir pats puosimas nu laaaabai grazus wub.gif

O as supratau, kad mase puosti tortai yra graziausi...

Tailandietisku bananu tortas, puosta grietinele, aplikacija sokoladine. Nusleivinu, nukreivinu... bandydama kazka taisyt, nutaisau tiek, kad ....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 03, 11:34)
Man irgi siek tiek kaspinas per platokas..bet gal realiai kitaip ziurisi... O siaip spalvos ir pats puosimas nu laaaabai grazus  wub.gif

ačiu už nuomone....
realiai tas kaspinas normaliai žiurisi...na gal šiek tiek siauresnis butu geriau,bet neradau pirkti......

o del rožiu....tikrai man jos ne per dideles......pats tas......
Atsakyti