Pagaliau ir as isbandziau saldainiu mase. Vis pabijodavau susideti. Bet ji man labiau patiko nei kitos apdengimo mases ir skanesne
Cia darbelis. Aisku, su Jusu grozybemis nera ka lyginti Bet mokomes ir toliau stengiames nors kiek patobuleti
Sveiki,noreciau pagalbos.Darant torta pinigu maisa,torta dedate ant iskociotos mases ir apgaubiat ar dengiat aplinkui sonus,nezinau ar aiskiai issireiskiau Dar gal pasakytumete kaip formuojate masina makvyna,gal kokiu nuorodu turite,aciu
QUOTE(linette @ 2010 09 02, 21:07)
kiek pastebėjau kitos merginos sparčiai tobulėja , o aš kaip tūpčioju vietoj taip tūpčioju , neišeina man su gėlėm nors tu ką , o taip stengiuos , ypač paskutinis , bet kokia kritika tiks , gal suprasiu ką ne taip darau
taip jau taip jau......kokia čia kritika gali buti...lapeliai plikyti puikus,rožes tikrai gražios,spalvos dailios-viskas tvarkoj.....taip ir toliau.....sekmes...
QUOTE(anber @ 2010 09 03, 09:30)
Cia darbelis. Aisku, su Jusu grozybemis nera ka lyginti Bet mokomes ir toliau stengiames nors kiek patobuleti
truputy nesupratau papuošimo esmes....viršus gelytes ir t.t....,o apačioj ten kaip kaukuoles kokios.... kažkaip nesiderina man.....na bet kaip jus sakot dar tik mokotes,taigi pirmyn....su laiku viskas bus ok....
Turejo but dviem asmenim skirtas. Kazkoks nekasdienis. Nematytas. Bet matyt, kaip visad persistengiau
QUOTE(anber @ 2010 09 03, 10:04)
Turejo but dviem asmenim skirtas. Kazkoks nekasdienis. Nematytas. Bet matyt, kaip visad persistengiau
O man kaip tik labai patiko Spalvos labai graziai dera tarpusavyje Tik antro auksto kringeliukai galetu buti plonesni
Linnete, labai patiko torčiukas su skėtuku
Sveikos,
bandau susidraugaut su PASTILAŽO mase..kažkaip nekaip gaunas..ji man tokia lipni gavos..o ir ilgiau rankoj palaikius tirpsta
ji tokia ir turi būti?
bandau susidraugaut su PASTILAŽO mase..kažkaip nekaip gaunas..ji man tokia lipni gavos..o ir ilgiau rankoj palaikius tirpsta
ji tokia ir turi būti?
QUOTE(anber @ 2010 09 03, 10:04)
na jeigu dviem asmenim skirtas,tai gal ir viskas gerai...mergytei su gelytem...berniukui su kaukuolem.....
mano darbukas.....pirmas aukštas -apelsininis sufle,antras-su mascarpones suriu.....dengta MMG,rožės gyvos......
kirbe,nesupyk tik bet mano akim ir kaspinas per platus ir roziu ziedai per dideli
bet visumoj labai grazus
nusicitavo dar karta
bet visumoj labai grazus
nusicitavo dar karta
A prie ko čia gimdymas...
Man irgi siek tiek kaspinas per platokas..bet gal realiai kitaip ziurisi... O siaip spalvos ir pats puosimas nu laaaabai grazus
O as supratau, kad mase puosti tortai yra graziausi...
Tailandietisku bananu tortas, puosta grietinele, aplikacija sokoladine. Nusleivinu, nukreivinu... bandydama kazka taisyt, nutaisau tiek, kad ....
O as supratau, kad mase puosti tortai yra graziausi...
Tailandietisku bananu tortas, puosta grietinele, aplikacija sokoladine. Nusleivinu, nukreivinu... bandydama kazka taisyt, nutaisau tiek, kad ....
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 03, 11:34)
Man irgi siek tiek kaspinas per platokas..bet gal realiai kitaip ziurisi... O siaip spalvos ir pats puosimas nu laaaabai grazus
ačiu už nuomone....
realiai tas kaspinas normaliai žiurisi...na gal šiek tiek siauresnis butu geriau,bet neradau pirkti......
o del rožiu....tikrai man jos ne per dideles......pats tas......