nu zinokit, kazka padariau
tik didziausia klaida - sukisti abi rankas i mase tada butinai mazasis uzsimane ant ranku, darzoves begti is puodu
QUOTE(Rueta @ 2010 09 02, 14:53)
nu ir kaip jums tokia grazi zole iseina ale as bandziau tai man tie makaronai nesispaude nebent turi labai greit spaust ir kelt nu kazokia nesamone
Nežinau kaip kitos, bet aš taip ir darau. Prispaudžiu antgalį, (ar labai arti laikau), tada spaudžiu ir keliu. Jei tik spaudi, tai ir gaunasi tie makaronai, kurie nudrimba
QUOTE(Laurencija2 @ 2010 09 02, 11:26)
bet skystimeliu jis napavirsta
as irgi manau,kad susicukruoja vel,nes vienu metu paskysteja,paskui vel pradeda tirsteti ir gaunasi kazkas tokio 4 dublis
Papildyta:
o gal problema, kad as to vandens pagailiu
o ant kokio stiprumo jus pradedat virti? nes as auksciau 4 nebandziau
as irgi manau,kad susicukruoja vel,nes vienu metu paskysteja,paskui vel pradeda tirsteti ir gaunasi kazkas tokio 4 dublis
Papildyta:
o gal problema, kad as to vandens pagailiu
o ant kokio stiprumo jus pradedat virti? nes as auksciau 4 nebandziau
tai susicukruoja ne nuo cukraus rusies. Su bet kokiu cukrumi jeigu pradesite maisyti jau verdanti sirupa , jis jum susicukruos. Reikia atitaikyti karsti. Jeigu per mazai, susidaro virsuje cukraus plutele, jeigu per daug, nespeja istirpt cukrus. Sirupa galima maisyti tik iki uzvirimo
QUOTE(Rueta @ 2010 09 02, 14:53)
nu ir kaip jums tokia grazi zole iseina ale as bandziau tai man tie makaronai nesispaude nebent turi labai greit spaust ir kelt nu kazokia nesamone
Man visada zole gaunasi
QUOTE(pupainga @ 2010 09 02, 14:56)
Nežinau kaip kitos, bet aš taip ir darau. Prispaudžiu antgalį, (ar labai arti laikau), tada spaudžiu ir keliu. Jei tik spaudi, tai ir gaunasi tie makaronai, kurie nudrimba
Darau butent taip.
O taip pat beveik po kiekvieno 2 "rato" isimu antgaliuka ir isplaunu. Vistiek man kazkiek buna kristiuku viduje. Tai uzsikimsa tas antgaliukas
sveikos,rugsejo 11d. sunui reikia torto kokio idomaus 1 metu proga...ant 40zmoniu,norime kazko tokio ypatingo,LABAI SKUBIAI LAUKIU I AZ VILNIUS.
Rafaelas,pastiliazas.
mano pirmas bandymas lipdyt mažas mašinytes, kaip žinia, iki tol dideles darydavau viduj, berods, persikinis MMG, trupinukai, šokoladas, aisingas, kokoso drožlės
QUOTE(spyglis2 @ 2010 09 02, 18:25)
mano pirmas bandymas lipdyt mažas mašinytes,
nu bet kokios vykusios mašinytės 10 balų!!!! super
tai dedat vaizdų ane gražumėlis
Asseni, aciu uz ziniu perteikima , tikrai nezinojau, kad verdant sirupa, maisyti galima iki uzvirimo. Dabar jau zinosiu
Dar noriu paklausti, kai kuriuose forumuose raso, kad jei per karsta sirupa supilti i baltymus, tai atsiranda kruopelytes, ar tai tiesa?, atseit baltymus reikia plykyti ne verdanciu, o siek tiek pravesusiu sirupu. Gal kas gali paneigti ar paantrinti siai nuomonei?
Dar noriu paklausti, kai kuriuose forumuose raso, kad jei per karsta sirupa supilti i baltymus, tai atsiranda kruopelytes, ar tai tiesa?, atseit baltymus reikia plykyti ne verdanciu, o siek tiek pravesusiu sirupu. Gal kas gali paneigti ar paantrinti siai nuomonei?
Sveikos,
Rugsėjo pirmai darytas tortukas giminaičio mergaitei,
Labai plonai iškočiojau masę ir dar ji pagyvenusi buvo, tai pradėjo šiek tiek trūkinėti ir buvo nelabai elastinga. Yra daug celiulito, natūroje geriau atrodė.
Medaus biskvitas, perteptas šokoladiniu kremu su slyvomis. Šiandien skambino sakė, kad labai skanus
Rugsėjo pirmai darytas tortukas giminaičio mergaitei,
Labai plonai iškočiojau masę ir dar ji pagyvenusi buvo, tai pradėjo šiek tiek trūkinėti ir buvo nelabai elastinga. Yra daug celiulito, natūroje geriau atrodė.
Medaus biskvitas, perteptas šokoladiniu kremu su slyvomis. Šiandien skambino sakė, kad labai skanus
Svekos
įkeliu ir aš kelis savo nelaimėlius
karamelinis su slyvom, pastilažas plikyti lapeliai ir aisingas
snikersas, pastilažas ,aisingas , šokoladinės rožės ir plikyti lapeliai
kirbės medutis, pastilažas , pastilažas lipdymui , aisingas
kiek pastebėjau kitos merginos sparčiai tobulėja , o aš kaip tūpčioju vietoj taip tūpčioju , neišeina man su gėlėm nors tu ką , o taip stengiuos , ypač paskutinis , bet kokia kritika tiks , gal suprasiu ką ne taip darau
įkeliu ir aš kelis savo nelaimėlius
karamelinis su slyvom, pastilažas plikyti lapeliai ir aisingas
snikersas, pastilažas ,aisingas , šokoladinės rožės ir plikyti lapeliai
kirbės medutis, pastilažas , pastilažas lipdymui , aisingas
kiek pastebėjau kitos merginos sparčiai tobulėja , o aš kaip tūpčioju vietoj taip tūpčioju , neišeina man su gėlėm nors tu ką , o taip stengiuos , ypač paskutinis , bet kokia kritika tiks , gal suprasiu ką ne taip darau