Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(naitas @ 2010 09 01, 13:14)
ha ha ha laugh.gif nieko nekomentuoju. Radau vienoj temoj šitą foto ir patyliu.. sutaršom, mergai, šitą net nesiverčia liežuvis, tortą  cool.gif

atkreipiam dėmesį į GAMINTOJĄ ir kokybę. Va dėl ko dedu šitą foto.

lotuliukas.gif toj temoj dauguma panašaus lygio doh.gif kažkada ir aš buvau atnešus iš ten.. bet paskui pagalvojau kad negražu taip daryt.. tai ištryniau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 01 rugsėjo 2010 - 12:20
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 01, 14:17)
lotuliukas.gif  toj temoj dauguma panašaus lygio  doh.gif  kažkada ir aš buvau atnešus iš ten.. bet paskui pagalvojau kad negražu taip daryt.. tai ištryniau  cool.gif

o kas čia negražaus? Mes čia mokomės puošti. Ir mokomės kaip nereikia puošti. O kad už pinigus daro ššš, tai va čia tikrai negražu.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 01, 13:30)
o kas čia negražaus? Mes čia mokomės puošti. Ir mokomės kaip nereikia puošti. O kad už pinigus daro ššš, tai va čia tikrai negražu.

nu bet matai.. žmonės patenkinti bigsmile.gif čia tik mes ieškom gvazdikų subinėj lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 01, 14:32)
nu bet matai.. žmonės patenkinti  bigsmile.gif  čia tik mes ieškom gvazdikų subinėj  lotuliukas.gif  doh.gif

tai va. Mane pakerėjo šitas kontrastas. rolleyes.gif Šitam torte viskas taip atmestinai padaryta - turėjo tokį neva pleduką, padėjo. Nu netilpo bateliai, ai netilpo. Nusviro per kraštus, gerai irnesakyk.gif Nu ir kas kad tie bateliai į kaimo diedo čeverykus panašūs, šniūras kreivai, susimėtę tokie.. gerai irnesakyk.gif O kad dengimas celiulitinis, ir kad abiejų aukštų apačios pasnargliuotos bile kaip, tai irgi ai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 01, 13:37)
tai va. Mane pakerėjo šitas kontrastas.  rolleyes.gif  Šitam torte viskas taip atmestinai padaryta - turėjo tokį neva pleduką, padėjo. Nu netilpo bateliai, ai netilpo. Nusviro per kraštus, gerai irnesakyk.gif Nu ir kas kad tie bateliai į kaimo diedo čeverykus panašūs, šniūras kreivai, susimėtę tokie.. gerai irnesakyk.gif O kad dengimas celiulitinis, ir kad abiejų aukštų apačios pasnargliuotos bile kaip, tai irgi ai irnesakyk.gif

Nu jau kaip pakomentuoji man visad net asaros is juoko rieda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 01, 13:32)
nu bet matai.. žmonės patenkinti  bigsmile.gif 

Snekejau as su sito torto uzsakove...ir ji tikrai juo nepatenkinta ....kai pssiime torta pusliu nebuvo ...paskui jos pradejo kilt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 01, 13:32)
nu bet matai.. žmonės patenkinti  bigsmile.gif  čia tik mes ieškom gvazdikų subinėj  lotuliukas.gif  doh.gif

tkrai nieko neieskot cool.gif nors as pati ne profesionale ir iki tokiu tortu man toooli, bet i sita paziurejus tai baisu daros blush2.gif as tikrai buciau prasius patvarkyt blush-anim-cl.gif2:geda butu buve sveciam rodyt ir kaina sakyt ax.gif ta mama uz ji 200lt sumokejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 01, 12:14)
ha ha ha laugh.gif nieko nekomentuoju. Radau vienoj temoj šitą foto ir patyliu.. sutaršom, mergai, šitą net nesiverčia liežuvis, tortą  cool.gif

bet įtariu, mes paieškojusios ir daugiau rastumėm žinomų kepyklų, kurios kepa panašiai, deja doh.gif pačiai anksčiau teko susidurt cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2010 09 01, 13:47)
Nu jau kaip pakomentuoji man visad net asaros is juoko rieda 

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 09 01, 13:50)
kai pssiime torta pusliu nebuvo ...paskui jos pradejo kilt  smile.gif

bet tai kas ten per brudas uždėtas, kad pūslės kyla?? g.gif nu suprantu šlapiuoja... bėga.. bet pūslės blink.gif

QUOTE(Milera @ 2010 09 01, 13:51)
ta mama uz ji 200lt sumokejo  doh.gif

scare.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2010 09 01, 13:54)
bet įtariu, mes paieškojusios ir daugiau rastumėm žinomų kepyklų, kurios kepa panašiai, deja doh.gif pačiai anksčiau teko susidurt cool.gif  doh.gif

na bet antra vertus... juk ten konvejeris... ten nėr kada išglostyt kiekvieną torčiuką...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 01, 11:09)
Agniuk@s, šaunus torčiukas  thumbup.gif

Simisimi84, nuotraukoje ji atrodo kaip būtų ne vientisa, nemoku net pasakyti, jos tekstūra atrodo nelygi, aš ne per seniausiai lyg čia rodžiau šokoladine mase dengtą tortą su kaspinu, na ta masė kaip bet kokia kitokia, turi gautis lygi lygi, vientisa 4u.gif

tai ji ne tik nuotraukoje ta masė, realiai irgi tokia buvo. Aš suprantu ką norit pasakyti, ir dabar tikrai gi kai prisimenu, ne taip su ja tortai atrodo dengti (nors pas kai kurias ir tokia būna). Tai ką man daryti kitą kartą? kur klaida? nes dariau viską kaip nurodyta..... smile.gif O ateityje ir planuoja ką nors ja dengti, nes ji tai nors skani ir prie šokoladinio torto tiesiog nepamainoma smile.gif
tiesa, ji nei plyšinėjo, nei trūkinėjo, gražiai plonai kočiojosi ant sviestinio popieriaus...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 01, 13:04)

na bet antra vertus... juk ten konvejeris...  ten nėr kada išglostyt kiekvieną torčiuką...

tai geriau išvis nedaryt, nei daryt bilekaip doh.gif
juk daug gražiau šiuo atveju būtų buvę grietinėle papuošt, nei nemokšiškai masę užklot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 01, 14:04)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
bet tai kas ten per brudas uždėtas, kad pūslės kyla??  g.gif nu suprantu šlapiuoja... bėga.. bet pūslės  blink.gif
scare.gif
na bet antra vertus... juk ten konvejeris...  ten nėr kada išglostyt kiekvieną torčiuką...

nors nesu profesionalė, tik, tokia, lengva mėgėja, bet galiu pasakyti, kad man buvo kartą taip: tortas dengtas MMG, na, buvo kažkiek nelygumų dengiant, ale celiulitinis kažkiek, bet po papuošimo praėjus 6 valandom, ilgą kelią vežant automobiliu (300 km kelionė) ir tą tortą padėjus ant stalo apstulbau ohmy.gif jis buvo visas pūslėtas g.gif ir sviestiniu buvo teptas ir trupinukų įmaišyta, o buvo paprasčiausias medutis...
Atsakyti