Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Vaidosee, meškinas toks didžiulis thumbup.gif

kirbe, kokie lapai wub.gif

olesta, zuikuliai labai mieli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 31 rugpjūčio 2010 - 20:51
vat ir aš netrejau kur gryžt,tai kepu vis dar.....
klumpes......viena-medutis,kita-rafaelo.......MMG maišyta su saldainiu mase.....
user posted image
Atsakyti
ne nusekasi gi tam šokių kolektyvui thumbup.gif nu Tu tai fainuolė aš negaliu, ką ima tą padaro thumbup.gif liuksiškos klumpės, sugalvok Tu man doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 31, 21:53)
ne nusekasi gi tam šokių kolektyvui thumbup.gif  nu Tu tai fainuolė aš negaliu, ką ima tą padaro  thumbup.gif liuksiškos klumpės, sugalvok Tu man doh.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

kad tu žinotum kaip sekesi man jas daryti..... gun_bandana.gif bash.gif verysad.gif cry.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 31, 20:28)

Simisimi, kas per nesklandumai su šokoladine mase nutiko??? Greit pasakoji blush2.gif  4u.gif nebarsim, tiesiog įdomu, kas jai nutiko  4u.gif

o ji kitokia turi būti? biggrin.gif dariau viską kaip parašyta, nurodyta, gavosi skystoka, bet nestresuoju aš, palikau vėsiai per nakt, kitą dieną iškočiojau ir dengiau (tiesa, lipnoka buvo, tai čiut čiut aliejumi patepiau smile.gif na rėžkit kas ten negerai, nes man lyg ir pusė velnio smile.gif galite ir barti, kitą kartą gal geriau pavyks smile.gif
bigsmile.gif
Atsakyti
Kirbe, fantastiškos klumpės bigsmile.gif tikrai labai dailiai padarytos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 08 31, 23:27)
Kirbe, fantastiškos klumpės bigsmile.gif tikrai labai dailiai padarytos thumbup.gif

pritariu drinks_cheers.gif labai nerealios klumpes,man labai grazu bigsmile.gif

o cia mano dar vienas tortukas

Kirbes medutis su zele gabaliukais ,pastiliazas.
user posted image
Atsakyti
Agniuk@s, kokia graži spalvytė bigsmile.gif gražus torčiukas thumbup.gif
Atsakyti
Agniuk@s, šaunus torčiukas thumbup.gif

Simisimi84, nuotraukoje ji atrodo kaip būtų ne vientisa, nemoku net pasakyti, jos tekstūra atrodo nelygi, aš ne per seniausiai lyg čia rodžiau šokoladine mase dengtą tortą su kaspinu, na ta masė kaip bet kokia kitokia, turi gautis lygi lygi, vientisa 4u.gif
Atsakyti
Vaidosee,koooks meškis.... wub.gif
Agniukas,labai dailus man tavo torčiukas...... wub.gif
Atsakyti
kirbe nuostabios klumpės. labai gražu
Atsakyti
ha ha ha laugh.gif nieko nekomentuoju. Radau vienoj temoj šitą foto ir patyliu.. sutaršom, mergai, šitą net nesiverčia liežuvis, tortą cool.gif

atkreipiam dėmesį į GAMINTOJĄ ir kokybę. Va dėl ko dedu šitą foto.

QUOTE( 2010 08 28 @ 13:57)
user posted image

gavau foto  smile.gif  rodau musu tortuka  wub.gif  gal ir nusibodes bet man labai grazus  wub.gif  uzsakem pas gulbiniene  4u.gif  vienas aukstas pauksciu pienas, kitas napaleonas buvo labai skanus  thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 01 rugsėjo 2010 - 12:16