Vaidosee, meškinas toks didžiulis
kirbe, kokie lapai
olesta, zuikuliai labai mieli
ne nusekasi gi tam šokių kolektyvui nu Tu tai fainuolė aš negaliu, ką ima tą padaro liuksiškos klumpės, sugalvok Tu man
QUOTE(Olesta @ 2010 08 31, 21:53)
ne nusekasi gi tam šokių kolektyvui nu Tu tai fainuolė aš negaliu, ką ima tą padaro liuksiškos klumpės, sugalvok Tu man
kad tu žinotum kaip sekesi man jas daryti.....
QUOTE(Olesta @ 2010 08 31, 20:28)
Simisimi, kas per nesklandumai su šokoladine mase nutiko??? Greit pasakoji nebarsim, tiesiog įdomu, kas jai nutiko
o ji kitokia turi būti? dariau viską kaip parašyta, nurodyta, gavosi skystoka, bet nestresuoju aš, palikau vėsiai per nakt, kitą dieną iškočiojau ir dengiau (tiesa, lipnoka buvo, tai čiut čiut aliejumi patepiau na rėžkit kas ten negerai, nes man lyg ir pusė velnio galite ir barti, kitą kartą gal geriau pavyks
Kirbe, fantastiškos klumpės tikrai labai dailiai padarytos
Agniuk@s, kokia graži spalvytė gražus torčiukas
Agniuk@s, šaunus torčiukas
Simisimi84, nuotraukoje ji atrodo kaip būtų ne vientisa, nemoku net pasakyti, jos tekstūra atrodo nelygi, aš ne per seniausiai lyg čia rodžiau šokoladine mase dengtą tortą su kaspinu, na ta masė kaip bet kokia kitokia, turi gautis lygi lygi, vientisa
Simisimi84, nuotraukoje ji atrodo kaip būtų ne vientisa, nemoku net pasakyti, jos tekstūra atrodo nelygi, aš ne per seniausiai lyg čia rodžiau šokoladine mase dengtą tortą su kaspinu, na ta masė kaip bet kokia kitokia, turi gautis lygi lygi, vientisa
Vaidosee,koooks meškis....
Agniukas,labai dailus man tavo torčiukas......
Agniukas,labai dailus man tavo torčiukas......
kirbe nuostabios klumpės. labai gražu
ha ha ha nieko nekomentuoju. Radau vienoj temoj šitą foto ir patyliu.. sutaršom, mergai, šitą net nesiverčia liežuvis, tortą
atkreipiam dėmesį į GAMINTOJĄ ir kokybę. Va dėl ko dedu šitą foto.
atkreipiam dėmesį į GAMINTOJĄ ir kokybę. Va dėl ko dedu šitą foto.
QUOTE( 2010 08 28 @ 13:57)