Laba dienukę
Didelis ačiū už mano traukinuko įvertinimą
Olesta,net nesiginčinu,padirbėti,dar daug kur buvo galima,man vis problema su išlyginu iškyla,atrodo sutepu,aptepu,lygus lygus,bet kai dedu mase,viskas pabega,susipaudžia ir t.t. jaučiu per plonai kočioju masę,bet kai aš jos pati nemėgstu,tai vis noriu kuo mažiau jos dėti
Didžiausias pagyrimas visoms kepėjoms,visu torčiukai mieli ir gražūs
O aš,aišku,jei jau rašau,tai ir torčiuką turiu ,paprastutis,bet juk mano,aš vis dar džiaugiuosiu,kiekvienu savo torčiuku
Tortas medutis,dukrytei į darželį,lankys meškučių grupę .Puošimas grietinėlė,juoda spalva aisingas.
Čia ,kad suprasti,kokio jis didumo,turiu ,dar vieną problemą,amžinai neapskaičiuoju dydžio,galvojau daryti,daug mažesnį
Kokie laaaapai
Nemegstu rudens,bet sitie lapai tokie grazuuuuuuus
Olestuk niu jau zuikuciai tai nerealus
Olestuk niu jau zuikuciai tai nerealus
QUOTE(kirbe @ 2010 08 30, 09:25)
aš atsakysiu....taures vienkartines. apipuoštos beze......ju....buna pirkti prekybos centruose..vakar kaip tik akcija Maximoj buvo ,tai prigriebiau pora pakuočiu....
o batukai,tai ten iš medžiagos ORGANZA,berods vadinasi ...po to apippuošta aisingu arba beze...
o batukai,tai ten iš medžiagos ORGANZA,berods vadinasi ...po to apippuošta aisingu arba beze...
Va tai aciu, zinosiu, ateiciai prireiks
koks meškis
o lapų spalvos kaip tikri...
o aš mama kaka per visus darbus nespėjau vaikam tortų į grupes iškept baisiai dėl to ant savęs pykstu.. nu bet nepersiplėšiu...
o lapų spalvos kaip tikri...
o aš mama kaka per visus darbus nespėjau vaikam tortų į grupes iškept baisiai dėl to ant savęs pykstu.. nu bet nepersiplėšiu...
galvoji aš iškepiau??? viskas mano kepimai užsirauks tuoj visai
Simisimi, kas per nesklandumai su šokoladine mase nutiko??? Greit pasakoji nebarsim, tiesiog įdomu, kas jai nutiko
Simisimi, kas per nesklandumai su šokoladine mase nutiko??? Greit pasakoji nebarsim, tiesiog įdomu, kas jai nutiko
o aš tai irgi nieko neiškepiau vaikam į darželį, mišraines ir kompotus šitas 2 dienas laisvas dariausi. o tai ryt vėl tortukai bus pradedami daryt.
man ir reiks šokoladine saldainių mase puošt savaitalį tortą, taip bijau, nes ji man nesigauna gera tai žiūrėsiu kaip čia man seksis
aš tai jum mamkos pavydžiu, kad nebekepsit, ta prasme pavydžiu kad kur sugrįžti turit,o aš darbo net neturiu kur grįžt
bet manau olesta vistiek kept bandysi kaip ir asseni, dirba ir dar kokius grožius daro
man ir reiks šokoladine saldainių mase puošt savaitalį tortą, taip bijau, nes ji man nesigauna gera tai žiūrėsiu kaip čia man seksis
aš tai jum mamkos pavydžiu, kad nebekepsit, ta prasme pavydžiu kad kur sugrįžti turit,o aš darbo net neturiu kur grįžt
bet manau olesta vistiek kept bandysi kaip ir asseni, dirba ir dar kokius grožius daro
Asseni neturi 2 metukų tornado namie mano
auklytės išvažiavo į mokslus, taip kad man teks atsirinkti, kas svarbiau
auklytės išvažiavo į mokslus, taip kad man teks atsirinkti, kas svarbiau
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 31, 20:50)
o aš tai irgi nieko neiškepiau vaikam į darželį, mišraines ir kompotus šitas 2 dienas laisvas dariausi. o tai ryt vėl tortukai bus pradedami daryt.
As irgi neturiu gryzt, tad kepsim tortus