Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(kice @ 2010 08 24, 22:10)

O ziauriai man reiketu raidziu formu, kokio smulkaus ispaudu rastelio.. kaip ant tu batuku, kokio koceliuko mazutelio, ir t.t. ir t.t... biggrin.gif

ir man...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 24, 22:10)
  Asseni, as visada atvira nereikalingupriemoniu pasiulymams biggrin.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 08 24, 22:13)
ir man...... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

asseni, jau gali aukcioną daryt lotuliukas.gif bigsmile.gif ir man reik lotuliukas.gif
Atsakyti
cia mano vienas is pirmuju dengtas MMG mase, o koks tortas viduj jau nebeatsimenu...
Dengian man mase labai sutrukinejo, tad tos sirdutes labai gerai uzmaskavo skyles, o apacioje rutuliukai paslepe blogai uzdengta torta...

user posted image

o cia reikejo labai greitai padaryti torta, tad kompozicija man tai nelabai blush2.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 24 rugpjūčio 2010 - 21:27
QUOTE(Olesta @ 2010 08 24, 16:55)
Gituliuk, senai matyta, bet su kokiu vėjeliu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  šaunuolė Tu  4u.gif

4u.gif friends.gif
QUOTE(Asseni @ 2010 08 24, 19:50)
Zinai, ta pati ir as pagalvoju, bet ziuriu, kad turiu TIEK gerio, nu gal palyginus su kitom ne tiek ir daug, ir nenaudoju visiskai. Galvoju, kad net negaila butu kam nors perleist, nors dauguma toki daikta naudoja labai daznai, o man jo dar neprisireike.

Pasakyk ko tau nereikia, jauciu man reikia biggrin.gif

Kirbe, Olesta, fantastiski tortai wub.gif
Drauge prase krikstynoms torto, dvejus batukus reiks nulipdyt, as tiek su pirmaisiais knibinejausi, dabar jauciu irgi tas pats bus doh.gif Su aisingu juos sulipdyt geriausia turbut?
Atsakyti
Gitule, jokio aisingo, išsipjaustai detales iš pastiliažo, susikiši į rankšluostuką ar maišelį, kad neapdžiūtų, tada tik staigiai degtine pertepi kibdomuosius paviršius, šiek tiek rankomis prilaikai kelias sekundes, dedi trečią detalę ir viskas smile.gif jokių ten aisingų nereikia schmoll.gif dgetine, degtine ir vsio, labai gerai sukimba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 24, 23:29)
Gitule, jokio aisingo, išsipjaustai detales iš pastiliažo, susikiši į rankšluostuką ar maišelį, kad neapdžiūtų, tada tik staigiai degtine pertepi kibdomuosius paviršius, šiek tiek rankomis prilaikai kelias sekundes, dedi trečią detalę ir viskas  smile.gif  jokių ten aisingų nereikia  schmoll.gif dgetine, degtine ir vsio, labai gerai sukimba  4u.gif

Gadinat tik gera produkta doh.gif
As vandenuka naudoju
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 24, 19:51)
Olesta - puikumelis  thumbup.gif

Ar jums taip pat buna, kaip man - kai arteja tas momentas daryti torta, diena-nakti mintys apie torta neapleidzia. Net naktimis sapnuoju kaip puosiu ir pan.  g.gif  Gal su manim kas nors jau nebegerai?

Nekreipk demesio man taip daznai buna, nors dauguma torciuku tik draugams, bet kiekviena karta daug mastau, permastau, sedziu prie neto ir t.t kaupiu zinias. Vis tik atsakingas darbas
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 24, 21:29)
Gitule, jokio aisingo, išsipjaustai detales iš pastiliažo, susikiši į rankšluostuką ar maišelį, kad neapdžiūtų, tada tik staigiai degtine pertepi kibdomuosius paviršius, šiek tiek rankomis prilaikai kelias sekundes, dedi trečią detalę ir viskas  smile.gif  jokių ten aisingų nereikia  schmoll.gif dgetine, degtine ir vsio, labai gerai sukimba  4u.gif

Viskas aisku, aciu 4u.gif

Asseni, negaila to gerio lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės
O aš už visokeriopą kritiką ir torto ir kompozicijos ir padėklo.
Nes kiek žmonių tiek nuomonių, o kritika verčia tobulėti, kokia ji bebūtų
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 24, 21:30)
dar ne ruduo  4u.gif  užsisakysi  4u.gif tikrai geras dalykas, pagyvina kaspinus, torto užbaigimus, va ant viso torto tai man nedailu, bandžiau anytos tortą suraštuoti, buvp to per daug, bet kaip akcentas, labai dailu, paprasta...

Specialiai taip padarei lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 08 24, 21:50)
Zinai, ta pati ir as pagalvoju, bet ziuriu, kad turiu TIEK gerio, nu gal palyginus su kitom ne tiek ir daug, ir nenaudoju visiskai. Galvoju, kad net negaila butu kam nors perleist, nors dauguma toki daikta naudoja labai daznai, o man jo dar neprisireike.

Cia turbut pagal poreiki.

SIaip tie rastai labai grazus

Man tai rakandam reiks jau kokio atskiro kambario lotuliukas.gif vyras sake, ner kur praeit per visus irankius lotuliukas.gif bet ziuriu dauguma ir naudoju blink.gif ir dar noriu blink.gif gal pasigydyt reikia man siek tiek lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 24, 22:01)
nuraminai, vadinas praeis tai smile.gif O tai jau namiskiai sako, kad liauciausi su tais tortais, nes kasdien ka bedarau - tai tik tortu fotkes ziuriu internete, lendu i sia tema per diena po kelis kartus, planuoju mintise puosima ir t.t.

Nebijok, cia jau visam laikui - normalu lotuliukas.gif man tas pats. Vakar tik nuluzau 22 val. apie nieka negalvojus, nes pavargau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 08 24, 23:58)
Gadinat tik gera produkta  doh.gif
As vandenuka naudoju

Bet man degtine greiciau nugaruoja... unsure.gif vandenukas kazkaip ilgokai dziusta... aisku, degtine prabanga naudot, ale as jos negeriu, tai man tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 25 rugpjūčio 2010 - 07:02
aš kai degtinės nevartoju kitais tikslais, tai man batų padams tepliot ji tinkamiausia lotuliukas.gif nu va šios temos pradžia man patinka, kalbam apie tai, apie ką ir turėtume 4u.gif 4u.gif 4u.gif man irgi vietos virtuvėj maža blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 25, 08:11)
aš kai degtinės nevartoju kitais tikslais, tai man batų padams tepliot ji tinkamiausia  lotuliukas.gif nu va šios temos pradžia man patinka, kalbam apie tai, apie ką ir turėtume  4u.gif  4u.gif  4u.gif man irgi vietos virtuvėj maža  blush2.gif

Tai apie virtuve jau nekalbu as irnesakyk.gif
Atsakyti