oij klausimai klausimėliai
niu nieko...
spalvos intensyvumas priklauso nuo dažų ir nuo masės... marcipanas pavyzdžiui labai greitai perima ir intensyvina spalvas, elektrines spalvas paskutinį kartą kažkokias įsigijau keistas
jos linkusios pablukti dienos šviesoje, kol stovi šaldytuve, viskas gražu, jei tik dekoracijas palaikyčiau dienos šviesoje, jos gerokai pablunka... jei kalbame apie gel paste konsistencijos dažus, tai jau kokius įsiminkom į masę, tokia ir būna, bent jau aš nepastebėjau, kad būtų kitaip. Jūsų minimų dažų nėra tekę čiupinėti, kiek žinau jie skysti... tai imsite masės gabalą ir po truputį pilsit minkysit kol išgausite norimo intensyvumo spalvą...jei koncentratas dažų stiprus, turėtų pakakti nedidelio kiekio, jei pigmentas silpnas, tada gali ir buteliuko prireikti... čia kaip sakant reikia bandyti
Agniuk@s, paskutiniu metu labai tobulėja Tavo tortukai link profesionaliosios pusės, tikroviškėja figūrytės, džiaugiuosi už Tave, laikyk frontą
JAV, Tavo tortai su išskirtiniu braižu, charakteriu, visada miela į juos žiūrėti
Asseni, lietuvių kalbos žodynas per skurdus epitetais Tavo tortų idilėms aprašyti, tai tau ir taip 100 balų už juos
Spyglis2, va pas Tave tai buvo užslėptas talentas, kuo tolyn tuo įdomyn
Simisimi84, nelygumai kaip nelygumai, nekrenta labai į akis, man per daug mėlynos spalvos, tiksliau vienodo mėlynumo per daug, tų drugelių norėtųsi pamaišytų
Skristyn, smagu ir vėl Tave čia matyti
labai gražus avyčių kailis
Rugiagėle, nesinervinam, mano žolytė iš bezė irgi blanki
naudoju gel paste ir amžiais bijau praskystinti bezė, beintensyvindama, o kamuolys iš ties labai puikus, esu darius, žinau kaip nelengva pagaminti, liuks darbelis