Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 30, 22:08)
o pas mane tai batukai aisinguoti eina į trasą karsta.gif

Tai kad jau su krikstynom pabaiga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 30, 21:31)
Tai kad jau su krikstynom pabaiga ax.gif

visa laimė, nes nusibodo blush2.gif neleidžiama pasireikšt doh.gif
Atsakyti
niu pavarot vaizdelių, niu pavarot thumbup.gif gražu žiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
Kiek gražių torčiukų bigsmile.gif labai dailus kamuolys thumbup.gif ir papuliai bigsmile.gif o meškių kiek atrisnojo lotuliukas.gif šaunuolės, tikrai miela čia užsukti. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,
mane domina kada konkreciai ir kiek reikia i MMC deti dazus (reikalinga pakankamai intensyvi geltona spalva). is sios citatos nesupratau g.gif

"Turi gautis elastinga, dar kažkiek vos vos prie rankų limpanti masė, bet šiek tiek, taip, kad nusiplovus rankas ir vėl paėmus minkyti praktiškai ir nebekimba, jei ir kibs šiek tiek, nieko tokio, palikit ramybėje, susukam į maišelį arba maistinę plėvelę ir pamirštam ją pusvalandukui. Po pusvalandžio darykit ką norit – dažykit, kočiokit, lipdykit ir t.t. ir pan."
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2010 08 30, 23:23)
sveikos,
mane domina kada konkreciai ir kiek reikia i MMC deti dazus (reikalinga pakankamai intensyvi geltona spalva). is sios citatos nesupratau  g.gif

"Turi gautis elastinga, dar kažkiek vos vos prie rankų limpanti masė, bet šiek tiek, taip, kad nusiplovus rankas ir vėl paėmus minkyti praktiškai ir nebekimba, jei ir kibs šiek tiek, nieko tokio, palikit ramybėje, susukam į maišelį arba maistinę plėvelę ir pamirštam ją pusvalandukui. Po pusvalandžio darykit ką norit – dažykit, kočiokit, lipdykit ir t.t. ir pan."

Kalbi apie MMG?
Gali dazyt kada nori, is kart, po pusvalandzio, po dienos. Nesvarbu. Is kart dazosi geriau, negu jau pagulejusi mase
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 30, 23:39)
Kalbi apie MMG?
Gali dazyt kada nori, is kart, po pusvalandzio, po dienos. Nesvarbu. Is kart dazosi geriau, negu jau pagulejusi mase

o tai dazoma - tai tiesiog ipilama dazu ir minkoma?
as blondine siame reikale, niekada to nedariau blush2.gif
nusizurejau situs - rytoj vaziuosiu nusipirkt http://www.scilis.lt/1/catalog/184/
kiek man ju i 1kg pudros ir 250gliukozes pilti, kad butu intensyvi geltona spalva?
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2010 08 30, 23:44)
o tai dazoma - tai tiesiog ipilama dazu ir minkoma?
as blondine siame reikale, niekada to nedariau  blush2.gif
nusizurejau situs - rytoj vaziuosiu nusipirkt http://www.scilis.lt/1/catalog/184/
kiek man ju i 1kg pudros ir 250gliukozes pilti, kad butu intensyvi geltona spalva?

reikia ziuret intensyvuma . Kas cia per dazai, nezinau, man rodos skysti. Kiek ju reikia irgi nezinau
Atsakyti
o tai tas intensyvumas minkant matosi? nebuna taip, kad paskui dar paryskeja ar spalva kaip tik nublanksta.
issirinkau kelis pertepimus, gal galite pakomentuoti, kuri naudoti virsutiniame suoksnyje plius sonai, kad gerai uzsidetu MMG?
o gal isvis kazkuris ne i tama g.gif
siaip nemegstu vienodu blush2.gif aisku kiekius pasiredaguociau pagal biskvitus

Paukščių pieno pertepimas, aš jį pilu ant viršaus plono biskvito su aguonomis
40 g želatinos,
1 stiklinė pieno,
300 g sviesto,
10 kiaušinių,
2 stiklinės cukraus,
1 valgomasis šaukštas miltų.
Želatiną ištirpinti 150 g šalto vandens, laikyti 30 min. Trynius ištrinti su 1 stikline cukraus, įpilti pieno, išmaišyti, įpilti 1 šaukštą miltų ir išmaišyti, užvirinti įstačius į indą su vandeniu. Masę ataušinti ir į ją pridėti 300 g ištrinto sviesto, vanilino (galima dėti ir kitokiu kvapų). Viską išplakti. Želatiną pašildyti (aš šildau mikrobangėje), truputį ataušinti. 10 baltymų išplakti su 1 stikline cukraus ir į juos supilti želatiną ir skubiai gerai išmaišyti.

450g grietines betkokios
1/2 stiklines cukraus
2 pak citrinines zele
1 citrina
Plius graikiški riesutai
grietine reikia sumaisyti su cukrumi, tarkuota citrinos zievele, visos citrinos sultimis. Zele (abu pakeliai) istirpinti 1 stiklinej karsto vandens ir supilti i grietine. Ideti i saldytuva ir truputi sustingdyt (kad laikytusi ant sauksto). Situo misiniu pertepti biskvitus ir papuosti vaisiais. Gaunasi labai gaivus tortas.

Avieciu zele su avietėmis

4 šaukštai tirpios kavos,
300g sviesto,
indelis kondensuoto pieno [ geriau rududu]
kavą ištirpinti trijuose šaukštuose verdančio vandens. Sviestą išsukti su virtu kondensuotu pienu [ jei rududu- virti nereikia ]. Pamažu supilti ištirpintą kavą [4 arbatinius šaukštelius ].

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Asseni nu kaip visuomet tobula,bet ta ruzava spalvyte nu tokia svelni grazi,tokia... wub.gif o jau zoles grazumas tai nenoreciau pjauti ir darkyti tokio veslumo.

jav sauniai padirbejai,tvarkinga dailu thumbup.gif

spygli mielas tortukas, lb grazi saulyte, bet tu man pasakyk kaip dazei drozles? as vkr kai daziau tai niekaip paskui rankos neatsiploviau lotuliukas.gif

jolka niuuuuuu ar cia kampas blogas ar tikrai barbe pernelyg sukista i sijona? unsure.gif

o cia mano vakaryksciai darbukai.

abu citrusiniai malonumai (nu nepatiko man sio torto skonis .... net gaila )
visa kita pastiliazas

user posted image

user posted image sis tik 900g biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2010 08 31, 00:33)
................. kad gerai uzsidetu MMG?

Paskaityk cia 1 punkta http://www.supermama...?...&p=37808109

Viduje esantis kremas neturi reiksmes.

Atsakyti
aciu 4u.gif
as isivaizduoju kaip Jus, profes, uzkniso tokios kaip as blush2.gif
Atsakyti