[quote=Asseni,2010 08 30, 17:00]
[b]skristyn, ar man pasirode, ar senokai matyta.
Smagu, kad patiko ideja.
As irgi su vaikisku tortuku su bezine zole.
[/B]
labai grazus torciukas, zolyte tai tarsi tikra ir toks skanutis atrodo, tikrai nuostabus
Na , bet jusu torciukai visi issiskiria kruopstumu ir savitumu, turite nuostabias rankas.
Papildyta:
aisku ir kitu mergyciu nuostabus torciukai. tiek daug detaliu buna.
kartais ziuri ir mastai kiek laiko reik sedeti prie tokio torciuko puosimo?
QUOTE(Asseni @ 2010 08 30, 19:00)
skristyn, ar man pasirode, ar senokai matyta.
Smagu, kad patiko ideja.
Smagu, kad patiko ideja.
Nieko sau zole... man tik sleptis su savo tortu... o spalva kokia ryski...
asseni, labai gražu alia, žiūriu saulytė populiarėja
tai ir aš ta proga vieną saviškį parodysiu, su saulyte viduj berods varškinis su vyšniom, bet jau tiksliai nebeprisimenu MMG, aisingas, kokoso drožlės
tai ir aš ta proga vieną saviškį parodysiu, su saulyte viduj berods varškinis su vyšniom, bet jau tiksliai nebeprisimenu MMG, aisingas, kokoso drožlės
Laba,
gražu pažiūrėti į jūsų kūrinius, kai kurie nelabai, asmeniškai, bet daugelis tai ech... net pavydu.
Pasirodau su savu. Pirmą kart dariau batukus, gavosi labai maži (norėjau padaryti didesnius ir prisodinti ten meškiukų), daugiau nebedarysiu jų, pirmą kart kažką lipdžiau, norėjau meįškiukų, o gavosi žiurkiukai. Labai nelygus, net nesmagu žiūrėti į jį... Cipciuko medutis su daug želė, MMG, pastilažas.
gavosi didesnis nei planuota, galvojau bus apie 3 kg, neaukštas, o gavosi beveik 30 cm skersmens, 4,5 kg svorio celiulitinis, nes: pritrūkau sviesto su kondensuotu, tad nebeužteko pritept, o du tortus apdengiau kiek daugiau nei su puse MMG normos (cukraus pudros suėjo apie 600 gr jai).
p.s. dariau savo sūnelio krikštynoms
gražu pažiūrėti į jūsų kūrinius, kai kurie nelabai, asmeniškai, bet daugelis tai ech... net pavydu.
Pasirodau su savu. Pirmą kart dariau batukus, gavosi labai maži (norėjau padaryti didesnius ir prisodinti ten meškiukų), daugiau nebedarysiu jų, pirmą kart kažką lipdžiau, norėjau meįškiukų, o gavosi žiurkiukai. Labai nelygus, net nesmagu žiūrėti į jį... Cipciuko medutis su daug želė, MMG, pastilažas.
gavosi didesnis nei planuota, galvojau bus apie 3 kg, neaukštas, o gavosi beveik 30 cm skersmens, 4,5 kg svorio celiulitinis, nes: pritrūkau sviesto su kondensuotu, tad nebeužteko pritept, o du tortus apdengiau kiek daugiau nei su puse MMG normos (cukraus pudros suėjo apie 600 gr jai).
p.s. dariau savo sūnelio krikštynoms
geri tie tavo meskiukai Kai lipdysi meskiukus 1500-taji karta - bus idealus, tokie kokiu noresi
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 30, 20:34)
, su saulyte
o tai čia gatavas tas saulytes perkat ar kaip??? nes man jos visos kaip viena
šiaip tai fainas labai ir tokia proga ir šiiap liux idėja toms (nu tarp jų ir man ) kurios nemoka gražios beze žolytės padaryt pasinaudosiu
spyglis2, man tai tos saulutes labai patinka. Pirma karta kai padariau balandzio menesi, tai daba daznai mielai pakartoju ta saulute. LAbai faina ir linksma.
O meskiukai, tai, jauciu, mano krikstynu tortu firminis zenklas greitai bus. Kaip pas Olesta batukai, taip pas mane meskiukai su kiskiukais.
Dar vienas mazuliuks krikstynu tortukas su meskiuku
O meskiukai, tai, jauciu, mano krikstynu tortu firminis zenklas greitai bus. Kaip pas Olesta batukai, taip pas mane meskiukai su kiskiukais.
QUOTE(Asseni @ 2010 08 30, 21:43)
spyglis2, man tai tos saulutes labai patinka. Pirma karta kai padariau balandzio menesi, tai daba daznai mielai pakartoju ta saulute. LAbai faina ir linksma.
Karvavolio man... ir einu gult...
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 30, 20:42)
ne, darom pačios
QUOTE(Asseni @ 2010 08 30, 20:43)
man jos irgi labai, kai radau ją, iškart sukosi galvoj kur galėčiau panaudot, nu labai gražu
gražūs tie meškiukai tavo o pas mane tai batukai aisinguoti eina į trasą
tiesiog nuostabus tortukai.. Negaliu akiu atitraukti nuo Mikiu pukuotuku su Knyliuku.. nu..