Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

[quote=Asseni,2010 08 30, 17:00]
[b]skristyn
, ar man pasirode, ar senokai matyta.

Smagu, kad patiko ideja.
As irgi su vaikisku tortuku su bezine zole.
[/B]

labai grazus torciukas, zolyte tai tarsi tikra ir toks skanutis atrodo, tikrai nuostabus 4u.gif
Na , bet jusu torciukai visi issiskiria kruopstumu ir savitumu, turite nuostabias rankas. wub.gif
Papildyta:
aisku ir kitu mergyciu nuostabus torciukai. tiek daug detaliu buna.
kartais ziuri ir mastai g.gif kiek laiko reik sedeti prie tokio torciuko puosimo?
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 30, 19:00)
skristyn, ar man pasirode, ar senokai matyta.

Smagu, kad patiko ideja.
As irgi su vaikisku tortuku su bezine zole.

Nieko sau zole... man tik sleptis su savo tortu... o spalva kokia ryski... wub.gif
Atsakyti
asseni, labai gražu thumbup.gif alia, žiūriu saulytė populiarėja wub.gif

tai ir aš ta proga vieną saviškį parodysiu, su saulyte ax.gif viduj berods varškinis su vyšniom, bet jau tiksliai nebeprisimenu blush2.gif MMG, aisingas, kokoso drožlės
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 30 rugpjūčio 2010 - 19:34
Laba,

gražu pažiūrėti į jūsų kūrinius, kai kurie nelabai, asmeniškai, bet daugelis tai ech... net pavydu.

Pasirodau su savu. Pirmą kart dariau batukus, gavosi labai maži (norėjau padaryti didesnius ir prisodinti ten meškiukų), daugiau nebedarysiu jų, pirmą kart kažką lipdžiau, norėjau meįškiukų, o gavosi žiurkiukai. Labai nelygus, net nesmagu žiūrėti į jį... Cipciuko medutis su daug želė, MMG, pastilažas.

user posted image

gavosi didesnis nei planuota, galvojau bus apie 3 kg, neaukštas, o gavosi beveik 30 cm skersmens, 4,5 kg svorio ohmy.gif celiulitinis, nes: pritrūkau sviesto su kondensuotu, tad nebeužteko pritept, o du tortus apdengiau kiek daugiau nei su puse MMG normos (cukraus pudros suėjo apie 600 gr jai). doh.gif
p.s. dariau savo sūnelio krikštynoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 30 rugpjūčio 2010 - 20:10
geri tie tavo meskiukai smile.gif Kai lipdysi meskiukus 1500-taji karta - bus idealus, tokie kokiu noresi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 30, 11:20)
saunuoles visos mergaites,daug nuostabiu tortu prigaminot 4u.gif
atnesu ir as viena,apelsininis tortas,puostas grietinele smile.gif

user posted image

Ar labai sudetinga taip padaryti? blush2.gif Nuo ko pradet reiketu?
Man cia aukstasis pilotazas doh.gif gal daug priemoniu reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ba_Bochka: 30 rugpjūčio 2010 - 20:40
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 30, 20:34)
, su saulyte

o tai čia gatavas tas saulytes perkat ar kaip??? nes man jos visos kaip viena ax.gif

šiaip tai fainas labai wub.gif ir tokia proga wub.gif ir šiiap liux idėja toms (nu tarp jų ir man blush2.gif ) kurios nemoka gražios beze žolytės padaryt bigsmile.gif pasinaudosiu ax.gif
Atsakyti
spyglis2, man tai tos saulutes labai patinka. Pirma karta kai padariau balandzio menesi, tai daba daznai mielai pakartoju ta saulute. LAbai faina ir linksma.

O meskiukai, tai, jauciu, mano krikstynu tortu firminis zenklas greitai bus. Kaip pas Olesta batukai, taip pas mane meskiukai su kiskiukais.

Dar vienas mazuliuks krikstynu tortukas su meskiuku

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 30, 21:43)
spyglis2, man tai tos saulutes labai patinka. Pirma karta kai padariau balandzio menesi, tai daba daznai mielai pakartoju ta saulute. LAbai faina ir linksma.

O meskiukai, tai, jauciu, mano krikstynu tortu firminis zenklas greitai bus. Kaip pas Olesta batukai, taip pas mane meskiukai su kiskiukais.

Dar vienas mazuliuks krikstynu tortukas su meskiuku

Karvavolio man... ir einu gult...
Atsakyti
sveikos visos kepejeles.na ir groziu priderejo.atnesu ir as savo savaitgalio kurinukus

user posted image

user posted image

user posted image
ir sitas paskutinis skirtas mano mazyles gimtadieniui,kuri dievina meskucius
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 30, 20:42)
o tai čia gatavas tas saulytes perkat ar kaip??? nes man jos visos kaip viena  ax.gif

ne, darom pačios 4u.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 08 30, 20:43)

man jos irgi labai, kai radau ją, iškart sukosi galvoj kur galėčiau panaudot, nu labai gražu drinks_cheers.gif

gražūs tie meškiukai tavo drinks_cheers.gif o pas mane tai batukai aisinguoti eina į trasą karsta.gif
Atsakyti
tiesiog nuostabus tortukai.. Negaliu akiu atitraukti nuo Mikiu pukuotuku su Knyliuku.. nu.. biggrin.gif
Atsakyti