nu bet ir tortų pridėjot vieni už kitą gražesni
greit lietuvaitės ne tik kaip rankdarbiautojos garsės bet ir kaip tortų kepėjos
norejau paklaust, ar kuri jusu kada nors daret tortus su valgomom fotkem? Jeigu yra apie tai kokia tema pametekit linka, nes kazkaip nerandu nieko apie tai
Liaba visoms net vardint neverta visu is eiles ne tortu o sedevru
Atnesu savo darbeli (zinoma tai ne vienintelis sia vasara, bet tai foto nespejau, tai laiko nera vien zodziu milijonas pasiteisinimu
- - - - - - - - - - -
Medutis, pastiliazas, beze, aisingas, Aciu Asseni uz ideja
Atnesu savo darbeli (zinoma tai ne vienintelis sia vasara, bet tai foto nespejau, tai laiko nera vien zodziu milijonas pasiteisinimu
- - - - - - - - - - -
Medutis, pastiliazas, beze, aisingas, Aciu Asseni uz ideja
QUOTE(skristyn @ 2010 08 30, 15:13)
Liaba visoms
Sveika pražuvėle Prisimenu prisimenu Tavo zefyrinę beze Pasigedau..
QUOTE(naitas @ 2010 08 30, 14:57)
Sveika pražuvėle Prisimenu prisimenu Tavo zefyrinę beze Pasigedau..
Man kitaip nesigauna, ir sikart zefyras Plaku kad mazai nepasirodytu, kol mano zefyras is bliudo islipa
sia vasara vien vestuves, krikstynos ir baliai, tai kur cia spesi, plius statybos
Aviukas sonas, aviukas sonas, na na na liuks!
--------------------------------------------------------
Mano bandymas su beze... nu nevykes darbas, tikrai... spalvos zoles ryskios neisgavau... tampesi ji man ten is to antgalio... arba dzibai gavosi, velniam as tuos zalius lapus sudejau nors is tikro sakiau pridengsiu nelabai graziai gavusia zole prie kamuolio. Realiai taip nekrenta i akis.. nu zodziu.. vistiek as ismoksiu dirbt su ta beze..
Su mase dengtas butu daug geriau ziurejesis...
Tortas "Snickers", beze, kamuolys dengtas pastilazu dengimui, kamuolio vidus - biskvito trupiniai, sviesto-rududu kremas. Geles pastilazines, boruzeles - marcipanas. Prasymas buvo - kad butu 15-meciui ir mazai mergytei kartu.
Mano bandymas su beze... nu nevykes darbas, tikrai... spalvos zoles ryskios neisgavau... tampesi ji man ten is to antgalio... arba dzibai gavosi, velniam as tuos zalius lapus sudejau nors is tikro sakiau pridengsiu nelabai graziai gavusia zole prie kamuolio. Realiai taip nekrenta i akis.. nu zodziu.. vistiek as ismoksiu dirbt su ta beze..
Tortas "Snickers", beze, kamuolys dengtas pastilazu dengimui, kamuolio vidus - biskvito trupiniai, sviesto-rududu kremas. Geles pastilazines, boruzeles - marcipanas. Prasymas buvo - kad butu 15-meciui ir mazai mergytei kartu.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 30, 16:11)
Aviukas sonas, aviukas sonas, na na na liuks!
o an asmeniskai bezas labiau patinka, kad isgautum spalva reikejo deti daugiau dazu, bent jau man zalia gana prastai dazo, as ant triju dideliu baltymu sudejau visa pokele t cukriniu (rusisku ) dazu kai raudonu reikia daugiau nei per pus maziau.
ir labai grazu, man tokie pasteliniai tortai patinka, nes tie ryskus taip ir saukia ( vien dazai) ypac jeigu skirtas vaikams
pritariu tu zaliu lapeliu nereikejo
o zole pati visai grazi
man čia viskas gražu.....na spalva blyškoka žoles,bet kai žinau kaip sunku beze išgauti ryškia spalva,tai man viskas ok.....o kamuolys koks fainas....prašom smulkiau pasaaiškinti kaip jus tuos kvadračiukus taip lygiai nudažot...kaip atmatuojat kur juodas,kur baltas.....
QUOTE(skristyn @ 2010 08 30, 14:13)
kokie aviuuuuukai iš ko kūnas padarytas nu liux
o kamuolio tas juodas vietas priklijavai papildomai ar visas kamuolys apdengtas iš gabaliukų
Norejau lyk jau lupt tuos lapukus is po kamuolio, ale neturesiu kuo uzmaskuot isdraskytos bezes... geriau paliksiu kaip yra si karta..
Kamuoli pirma apdengiau balta mase visa, o is juodos issipjausciau tas juodas formeles ir pries tai pasibraiziusi ant mases konturus, sulipdziau. Tik reikia jau teisingai nusibrezt iskart viska, nes pataisyt neis
(kas man ir buvo nutike)... ir su adata dar pastrigavau, kad atrodytu kaip susiuta. Ten tuos juodus siek tiek patepliojau su degtine, kad pablizgetu, nors saldytuve jau nieks ten neblizga.
Aaa, o del spalvos... as bijau kad geliniu dazu daugiau idejusi nepaskydinciau beze...
Kamuoli pirma apdengiau balta mase visa, o is juodos issipjausciau tas juodas formeles ir pries tai pasibraiziusi ant mases konturus, sulipdziau. Tik reikia jau teisingai nusibrezt iskart viska, nes pataisyt neis
(kas man ir buvo nutike)... ir su adata dar pastrigavau, kad atrodytu kaip susiuta. Ten tuos juodus siek tiek patepliojau su degtine, kad pablizgetu, nors saldytuve jau nieks ten neblizga.
Aaa, o del spalvos... as bijau kad geliniu dazu daugiau idejusi nepaskydinciau beze...