Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Mergaites,visu neatsimenu paminet bet tortukai super,visos stengiates ir tobulejat,grazu ziuret.

meskute, tas geltonas man labai patiko
asseni nu vestuvinis tai mane pakerejo,noreciau tokio,kokios nerealios rooooozes wub.gif ir tikrai kaip rankos nedreba taip ispiest ornamentus...

Zibute,super, toks valgomas bet kartu ne prastas tortukas thumbup.gif
O mase kaip kam ... mano brolienei su mase patys skaniausi tortai,lb megsta smile.gif

Vkr baliuj kur valgem siuos tortukus tai mases nevalge tik 2 zmones is 20+ zmoniu

O cia tie tortukai

Apelsininis musas ,pastiliazas,aisingas
user posted image

Rudasis braskiu sapnas ,pastiliazas,aisingas (lapeliai plikyti,daryti Cipciuko,lb jai aciu 4u.gif )
user posted image

Tik sikart isejo gumine mase pirmakart,eina sau kaip privargau su mase,neisejo normaliai apdengt ,brrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 29 rugpjūčio 2010 - 13:32
Agniukas, nu superinis man tas antras!

Zibute, skanutis koks atrodo medutis thumbup.gif
Atsakyti
Agniuk@s, niu gi gražu, tik tame pirmame tos storos aisingo dzibukų juostos kiek iškrenta iš konteksto, bet visumoj dailu...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 29, 15:03)
Agniuk@s, niu gi gražu, tik tame pirmame tos storos aisingo dzibukų juostos kiek iškrenta iš konteksto, bet visumoj dailu...

Zinau kad iskrenta beeeet "taip turejo buti" verysad.gif ne taip planavau daryt kaip padariau.......
Atsakyti
Agniuk,labai dailu....pritariu del pirmojo,kad tu juostu vertikaliu nereikejo,bet visumoj tikrai dailu...apačia labai gražiai atrodo,o antras tortas tai išvis puikumelis.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 29, 15:41)
Agniuk,labai dailu....pritariu del pirmojo,kad tu juostu vertikaliu nereikejo,bet visumoj tikrai dailu...apačia labai gražiai atrodo,o antras tortas tai išvis puikumelis.....

Zinau kad nereikejo tu juostu,bet turbut nesupratot uzuominos kam as jas dariau blush2.gif ir dar storas...... kadangi mase isejo gumine man neisejo lygiai apdengti,todel susidare 1 siule ,kadangi buvau pervargus nesumasciau kaip ja paslept,dbr kai pailsejus tai zinau ka buciau darius dbr,bet jau velu.... tikiuos niekada niekada nebeiseis man gumine mase doh.gif siaubumelis kazkoks ......
Atsakyti
o kuri čia mase išejo gumine?reikejo ypilti vandens truputy ir perminkyti ja...dadedant pudros arba krakmolo.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 29, 15:59)
o kuri čia mase išejo gumine?reikejo ypilti vandens truputy ir perminkyti ja...dadedant pudros arba krakmolo.....

pastiliazas,nes sumaniau ideti 3-4g daugiau zelatinos(stipriosios) (2 normom) doh.gif kad pyliau vandens ir dejau krakmolo,bet bijojau padaugint,nu krc isejo kaip isejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 29 rugpjūčio 2010 - 15:25
dar vienas sios savaites darbas, Karaliene beze, tik dariau su gliukoze. Zodziu gavos ne taip kaip norejau verysad.gif Vidus grietineles ir varskes kremas su ananasais.
Ideja skolinta is Cipciuko blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Rutyte, turi dar tą tortą pas save??? Galėtum dar pataisyti truputį, viršų smulkiais kringeliukais akip taures nubezuoti, šonams gražius kantelius uždėti, ne tiesias linijas, ir ateičiai tvorytę kai pinsi, pynimo galus nepalik išorėje 4u.gif juos reikia „pasodinti“į gylį, nepaliekant išorėj, na bet kaip jau gavosi dabar taip....šiaip bezė gerai nusiima, galėtum perpuošti...nebent jau šaukštai po pietų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 29, 17:25)
Rutyte, turi dar tą tortą pas save??? Galėtum dar pataisyti truputį, viršų smulkiais kringeliukais akip taures nubezuoti, šonams gražius kantelius uždėti, ne tiesias linijas, ir ateičiai tvorytę kai pinsi, pynimo galus nepalik išorėje  4u.gif juos reikia „pasodinti“į gylį, nepaliekant išorėj, na bet kaip jau gavosi dabar taip....šiaip bezė gerai nusiima, galėtum perpuošti...nebent jau šaukštai po pietų  4u.gif

Manau kad neturi, juk tai svocios tortas turbut, o vestuves savaitgali buvo biggrin.gif o gal ir ne svocios, bet vistiek vestuvems..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 29 rugpjūčio 2010 - 16:45
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 29, 17:45)
Manau kad neturi, juk tai svocios tortas turbut, o vestuves savaitgali buvo biggrin.gif o gal ir ne svocios, bet vistiek vestuvems..

tortas vestuviu 2 metu proga.

Torta pataistyti spejau, tik pafotkint nebe doh.gif bet man neisejo tu galiuku paslept g.gif turbut igudzio reikia su antgaliukais blush2.gif
Atsakyti