Mergaites,visu neatsimenu paminet bet tortukai super,visos stengiates ir tobulejat,grazu ziuret.
meskute, tas geltonas man labai patiko
asseni nu vestuvinis tai mane pakerejo,noreciau tokio,kokios nerealios rooooozes ir tikrai kaip rankos nedreba taip ispiest ornamentus...
Zibute,super, toks valgomas bet kartu ne prastas tortukas
O mase kaip kam ... mano brolienei su mase patys skaniausi tortai,lb megsta
Vkr baliuj kur valgem siuos tortukus tai mases nevalge tik 2 zmones is 20+ zmoniu
O cia tie tortukai
Apelsininis musas ,pastiliazas,aisingas
Rudasis braskiu sapnas ,pastiliazas,aisingas (lapeliai plikyti,daryti Cipciuko,lb jai aciu )
Tik sikart isejo gumine mase pirmakart,eina sau kaip privargau su mase,neisejo normaliai apdengt ,brrr
Agniukas, nu superinis man tas antras!
Zibute, skanutis koks atrodo medutis
Zibute, skanutis koks atrodo medutis
Agniuk@s, niu gi gražu, tik tame pirmame tos storos aisingo dzibukų juostos kiek iškrenta iš konteksto, bet visumoj dailu...
QUOTE(Olesta @ 2010 08 29, 15:03)
Agniuk@s, niu gi gražu, tik tame pirmame tos storos aisingo dzibukų juostos kiek iškrenta iš konteksto, bet visumoj dailu...
Zinau kad iskrenta beeeet "taip turejo buti" ne taip planavau daryt kaip padariau.......
Agniuk,labai dailu....pritariu del pirmojo,kad tu juostu vertikaliu nereikejo,bet visumoj tikrai dailu...apačia labai gražiai atrodo,o antras tortas tai išvis puikumelis.....
QUOTE(kirbe @ 2010 08 29, 15:41)
Agniuk,labai dailu....pritariu del pirmojo,kad tu juostu vertikaliu nereikejo,bet visumoj tikrai dailu...apačia labai gražiai atrodo,o antras tortas tai išvis puikumelis.....
Zinau kad nereikejo tu juostu,bet turbut nesupratot uzuominos kam as jas dariau ir dar storas...... kadangi mase isejo gumine man neisejo lygiai apdengti,todel susidare 1 siule ,kadangi buvau pervargus nesumasciau kaip ja paslept,dbr kai pailsejus tai zinau ka buciau darius dbr,bet jau velu.... tikiuos niekada niekada nebeiseis man gumine mase siaubumelis kazkoks ......
o kuri čia mase išejo gumine?reikejo ypilti vandens truputy ir perminkyti ja...dadedant pudros arba krakmolo.....
QUOTE(kirbe @ 2010 08 29, 15:59)
o kuri čia mase išejo gumine?reikejo ypilti vandens truputy ir perminkyti ja...dadedant pudros arba krakmolo.....
pastiliazas,nes sumaniau ideti 3-4g daugiau zelatinos(stipriosios) (2 normom) kad pyliau vandens ir dejau krakmolo,bet bijojau padaugint,nu krc isejo kaip isejo
dar vienas sios savaites darbas, Karaliene beze, tik dariau su gliukoze. Zodziu gavos ne taip kaip norejau Vidus grietineles ir varskes kremas su ananasais.
Ideja skolinta is Cipciuko
Ideja skolinta is Cipciuko
Rutyte, turi dar tą tortą pas save??? Galėtum dar pataisyti truputį, viršų smulkiais kringeliukais akip taures nubezuoti, šonams gražius kantelius uždėti, ne tiesias linijas, ir ateičiai tvorytę kai pinsi, pynimo galus nepalik išorėje juos reikia pasodintiį gylį, nepaliekant išorėj, na bet kaip jau gavosi dabar taip....šiaip bezė gerai nusiima, galėtum perpuošti...nebent jau šaukštai po pietų
QUOTE(Olesta @ 2010 08 29, 17:25)
Rutyte, turi dar tą tortą pas save??? Galėtum dar pataisyti truputį, viršų smulkiais kringeliukais akip taures nubezuoti, šonams gražius kantelius uždėti, ne tiesias linijas, ir ateičiai tvorytę kai pinsi, pynimo galus nepalik išorėje juos reikia pasodintiį gylį, nepaliekant išorėj, na bet kaip jau gavosi dabar taip....šiaip bezė gerai nusiima, galėtum perpuošti...nebent jau šaukštai po pietų
Manau kad neturi, juk tai svocios tortas turbut, o vestuves savaitgali buvo o gal ir ne svocios, bet vistiek vestuvems..
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 29, 17:45)
Manau kad neturi, juk tai svocios tortas turbut, o vestuves savaitgali buvo o gal ir ne svocios, bet vistiek vestuvems..
tortas vestuviu 2 metu proga.
Torta pataistyti spejau, tik pafotkint nebe bet man neisejo tu galiuku paslept turbut igudzio reikia su antgaliukais