Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

niamu niamu, kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 29, 00:11)
lotuliukas.gif
labai tinka kosmetikos pudrai skirtas platus sepetelis

che che.. jeigu jis naujas ir tik tam dalykui skirtas, tai yra nepakeičiamas daiktas.

QUOTE(zibute77 @ 2010 08 29, 05:50)
aciu visoms uz patarimus, as tiesiog pabandziau aptepti degtine dar karta su sepeteliu ir gavosi lakine tase biggrin.gif

o ką cool.gif lakinė tašė brangiau kainuoja dirol.gif
Atsakyti
kažkuri klausėt apie padeklus... aš naudoju tokį:user posted image(pasiskolinau nuorodą)
tik mano jau senutelio dizaino, toks mėlynas (vis tik kokie 6-7 metai kaip turiu blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nneringa: 29 rugpjūčio 2010 - 11:13
QUOTE(nneringa @ 2010 08 29, 10:45)
kažkuri klausėt apie padeklus... aš naudoju tokį:user posted image(pasiskolinau nuorodą)
tik mano jau senutelio dizaino, toks mėlynas (vis tik kokie 6-7 kaip turiu  blush2.gif )

o kur ji toki nusipirkt gal zinot kas?
Atsakyti
QUOTE(nneringa @ 2010 08 29, 11:45)
tik mano jau senutelio dizaino, toks mėlynas (vis tik kokie 6-7 kaip turiu  blush2.gif )

man jis "neprikibo", kai laikydavau susukta, tai išvyniojus sunkiai išsitiesdavo, slidinėdavo doh.gif perleidau kitai gaspadinei 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2010 08 29, 11:00)
o kur ji toki nusipirkt gal zinot kas?

pas tas, kas platina Tupperware ;-), yra čia tokių ir SM manau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguliux @ 2010 08 29, 11:02)
man jis "neprikibo", kai laikydavau susukta, tai išvyniojus sunkiai išsitiesdavo, slidinėdavo doh.gif  perleidau kitai gaspadinei  4u.gif  biggrin.gif

mano visada susuktas ant kočėlo blush2.gif aš tik šlapia kempinėle pavalau apačią padėklo ir jis prikimba stabiliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 29, 09:33)
che che.. jeigu jis naujas ir tik tam dalykui skirtas, tai yra nepakeičiamas daiktas.
o ką  cool.gif lakinė tašė brangiau kainuoja dirol.gif

nu jo, bet ji ir real kainuoja ne maza sumele. kai suzinai kaina tai net noras praeina biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Dar viena toki kuklu atnesu, gal kas nores pasigardziuoti. Vidus, medutis, dekoracijos aisingas na ir aisku trupiniai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
turejau tupervare, specialiai masem kociot pirkau smile.gif bet nepasiteisino man smile.gif Ir kocelas geriausias man medinis, ir kocioju ant stalo arba ant kitokio silikoninio padekliuko, silicopat, atrodo smile.gif Is arevitos kazkada parsisiunciau smile.gif
Atsakyti
zibute,labai dailus medutis wub.gif o ir pati ideja man patiko thumbup.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 29, 11:52)
zibute,labai dailus medutis wub.gif o ir pati ideja man patiko thumbup.gif saunuole 4u.gif

aciu blush2.gif
kazkaip zmones labai jau bijo tu masiu, vis praso, kad nedeti, na bet cia kam kaip jau patinka.
Norejau pasiteirauti, o kokio dydzio tas padekliukas? Kocela tai turiu,(tik dar ne karto nenaudojau), o padekliuko ne.
Atsakyti
Zibute, labai skanus torčiukas atrodo ir gražus taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 28, 20:29)
As irgi jauciu ta pati pagalvojau  lotuliukas.gif

QUOTE(red69 @ 2010 08 28, 20:38)
ir aš tuomet prie Jūsų jungiuosi su tokiom mintim...Mano vyras išvis sako,o kaip valgyti tokį organą...? kol nepasakiau,kad čia lūpdažiais,tol nesuprato biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif

Red69-nu tikrai kai pasirodai,tai su groziu groziais
Vaiduliuke21-labai svelnios spalvytes 4u.gif
Zibute77-kad ir kuklus bet dailus ir labai jau skaniai atrodo
Atsakyti