Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Red, laaabai grazus tortai.. ypac su kempiniuku patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 28, 19:29)
As irgi jauciu ta pati pagalvojau  lotuliukas.gif

ir aš tuomet prie Jūsų jungiuosi su tokiom mintim...Mano vyras išvis sako,o kaip valgyti tokį organą...? kol nepasakiau,kad čia lūpdažiais,tol nesuprato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 28, 19:33)
Red, laaabai grazus tortai.. ypac su kempiniuku patiko  wub.gif

ačiū,man jis nemigo naktį kainavo..negaliu susikaupti kol vaikai aplink zuja,mažoji vakar vieną kempiniuką suvalgė lotuliukas.gif ir kiek aš jo ieškojau,kol ji neprisipažino,kad suvalgė,jau galvojau tikrai bilobil reikia,nulipdau ir nepamenu kur padedu doh.gif lotuliukas.gif
Tai visi sugulė ir mama į darbą kibo..

kaip jūs dirbat,kurios mažiukus auginat? netrukdo? manieji tai namus nugriaus vieną dieną doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2010 08 28, 21:38)
kaip jūs dirbat,kurios mažiukus auginat? netrukdo? manieji tai namus nugriaus vieną dieną doh.gif  hihihi.gif

as tai kai jie miega tik galiu kazka daryti, nes kai nemiega, tai namus griauna konkreciai... jau visi tapetu kampai nuplesti.. per tuos mano kepinius doh.gif Darau... ateina, atsinesa nuplesta gabala patenkintos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kuri pagal užsakymus kepat šiuos grožius Klp?
Atsakyti
sveikutes,labai senei besilankiau,tai nesu net perziurejusi kiek grozybiu esat pridejusios,bet manau tikrai daug,na o kadangi jau apsilankiau parodysiu ir as tortuka,apacia sokoladinis su mascarpone,virsutinis karamelinis,kokie tiksliai nepamenu nes seniai dariau,puosta grietinele,gelytes saldainiu mase.user posted image
Atsakyti
Labas,
as cia biski ne i tema ilindau, bet ieskau kas galetu iskepti tortuka pagal uzsakyma Vilniuje.. blush2.gif
Atsakyti
red69,kas tas per,,raudonasis vilvetas,,?tortukai wub.gif
suintrigavot su tuo ,,stebuklingu" padeklu,atsidariau puslapi radau bet kepimui ir biski gal mazas 35cm o kur gauti normalu?kur jus pirkot?
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 28, 19:26)
noreciau pasiteirauti, gal kas atsakys, nezinau ka bedaryti, padariau torciuka ir nufotografavus pamaciau jog matosi pudros milteliu ant mases, tai bandziau pavalyti su degtine tai padariau dar blogiau, nes dabar visai prastai atrodo, tokiais dryziais. nezinau ka bedaryti g.gif

nors paprastai čia madinga yra sakyti, kad nereikia jokių formelių, jokių specialių įrankių.. bet.. šitoj vietoj būtų padėjęs didelis platus ir labai švelnus šepetėlis.

QUOTE(Rueta @ 2010 08 28, 19:30)
svekos kazkas klause kaip rozes daryti kad neiseina nu zinokit nezinau ar buvo kur paminetas sis puslapis bet labai man jis padejo va kokias pradejau lipdyti.Nereikia net jokiu brangiu figureliu nusipirkt as pirkau norfoje kur sausianiam kept ten koplektukas buvo metaliniu figureliu tai is jos puikiai issipjausto roziu lapelei

o čia panašu į bijūnus labiau, negu į rožes.

QUOTE(nneringa @ 2010 08 28, 19:43)
Skaitau praktiškai kasdien blush2.gif , ir kad veltui laiko neleidžiu, šiek tiek pasirodysiu ax.gif  iki tobulumo  man toli 

čia mačiau jeigu ne gražiausią, tai bent vieną gražiausių tortų-krūtinių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 28, 23:07)
nors paprastai čia madinga yra sakyti, kad nereikia jokių formelių, jokių specialių įrankių.. bet.. šitoj vietoj būtų padėjęs didelis platus ir labai švelnus šepetėlis.

lotuliukas.gif
labai tinka kosmetikos pudrai skirtas platus sepetelis
Atsakyti
Red69, kaip visada retai atnešami parodyti, bet PUIKŪS tortai, prašom dažniau palepinti mūsų akis 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus, as tiesiog pabandziau aptepti degtine dar karta su sepeteliu ir gavosi lakine tase biggrin.gif
zodziu torto jau neliko, o drauge buvo labai labai patenkinta, nes tokia dovana tik tikra dar ji gaus. laukia savo eiles. Cia tipo Hermes buvo tase, 'birkin' pavadinimu smile.gif
visoms saldaus miego.
Atsakyti
Labas rytas,
O aš atnešu tortuką be „aukštojo pilotažo”
Šviesūs biskvitai, grietinėlės kremas su džiovintomis spanguolėmis ir šokoladu, kurio kažkodėl nesimato, papuošimams kremas baltyminis sviestinis
user posted image
user posted image
Atsakyti