Nneringa labai puikus tortukai,o man labiausiai tai tas daktariskas
taip ir nesuprantu kokio storio turi buti,nes labai plona sunku apdengti ypac kol islygini kampai truksta.as galvoju kad kol islygini ji dar pasitempia,buna plonesne.bet labai aciu uz pastabas,atkreipsim demesi
QUOTE(vinesa @ 2010 08 28, 20:16)
Nneringa labai puikus tortukai,o man labiausiai tai tas daktariskas
taip ir nesuprantu kokio storio turi buti,nes labai plona sunku apdengti ypac kol islygini kampai truksta.as galvoju kad kol islygini ji dar pasitempia,buna plonesne.bet labai aciu uz pastabas,atkreipsim demesi
Kokia iskociosi, tokia bus gerai man pvz issikocioja visad vienodai, ir kocioju tiek, kad iseitu perkelt ant torto nesuplesant..
QUOTE(Olesta @ 2010 08 28, 19:04)
Nneringa, džiugu matyti, kad laiko veltui nešvaistai - puikūs tortai, PUIKŪS aplodismentai, spaudžiu dešinę, tikrai man labai patinka Tavo stilius
AČIŪ
pas mane trūkumų yra tikrai, tik kiti nelabai pastebi...aišku nekalbu, apie merginas kepančias tortukus (akys vistik atmuštos )
as kocioju apie 2 mm,
tik bantuka dariau storą, nes kitaip nesilaikė
žinok, yra labai baisu ką nors išmanyti, tai yra labai baisu, nes Tu imi pastebėti ir knebinėtis ten, kur eiliniam žmogui, neužsiimančiam vienokia ar kitokia veikla, net nekiltų minčių tokių, kokių gali kilti išmanančiam žmogui... kai pradedi kepti, mintys būna tokios: ooo, pavyko, oooo pavariau, kokia aš malačius, ane.... kai išmoksti, pramoksti, padarai jau regis nu kaip ir gerai, BET..... randi prie ko prisiknisti vis tiek.... aš kai pagalvoju, pirmose temose kiek mes bendraudavom , tokių ginčų, kritikos ar kažkokių aštrių kampų bendravime nebuvo, kodėl, todėl, kad turėjom vieną lyderį iš kurio mokinomės, augom kartu su ja, kiekvienas pasiekimas atrodė žygdarbis, o ji vis skatino žengti pirmyn, kartu tobulėjo pati.... ir kai mūsų išmanančių pasidarė daug, va tada prasidėjo skruzdėlyno politika... tai vat su tuo išmanymu ir pastabumu tokie dalykai vyksta
2-3 mm masės, tikrai pakankamas storis lygiam apdengimui
Asseni-grozis,spalva kokia
Rugiagele-man patinka tavo pigonijos bonijos Knyga superine
Kirbe,sveikinu istojus i Audi kluba
Neli,ohoho koks lupdazis(geriau neklauskit ka pagalvojau,kol neperskaiciau)Uz torta dvynukems
RiMami,na pagaliau parodei savo grozybes,o tai as laukiau,nes jau buvau perziurejus
Meskute,labai subtilus skoningas torciukas
Kice,sauniai padirbeta sauniai
Vinesa,ka tu apsizavejau negyvai
Zibute77,kuklu dailu
Nneringa,sakyciau iki tobulumo tau labai arti
Olesta,kur krimperis? Kuklu
Rugiagele-man patinka tavo pigonijos bonijos Knyga superine
Kirbe,sveikinu istojus i Audi kluba
Neli,ohoho koks lupdazis(geriau neklauskit ka pagalvojau,kol neperskaiciau)Uz torta dvynukems
RiMami,na pagaliau parodei savo grozybes,o tai as laukiau,nes jau buvau perziurejus
Meskute,labai subtilus skoningas torciukas
Kice,sauniai padirbeta sauniai
Vinesa,ka tu apsizavejau negyvai
Zibute77,kuklu dailu
Nneringa,sakyciau iki tobulumo tau labai arti
Olesta,kur krimperis? Kuklu
o kaip jus matuojat?
As sutinku su Olesta,mokinames, tobulejam..o dabar paziurekim i savo pirmuosius gaminius,iskart pamatysim trukumus,todel kad jau zinom kas blogai.
ir dar aisku man malonu skaityti pagyras,bet ir svarbu isgirsti jusu pastabas,nes juk is klaidu mokomes!
As sutinku su Olesta,mokinames, tobulejam..o dabar paziurekim i savo pirmuosius gaminius,iskart pamatysim trukumus,todel kad jau zinom kas blogai.
ir dar aisku man malonu skaityti pagyras,bet ir svarbu isgirsti jusu pastabas,nes juk is klaidu mokomes!
QUOTE(Olesta @ 2010 08 28, 19:44)
žinok, yra labai baisu ką nors išmanyti, tai yra labai baisu, nes Tu imi pastebėti ir knebinėtis ten, kur eiliniam žmogui, neužsiimančiam vienokia ar kitokia veikla, net nekiltų minčių tokių, kokių gali kilti išmanančiam žmogui... kai pradedi kepti, mintys būna tokios: ooo, pavyko, oooo pavariau, kokia aš malačius, ane.... kai išmoksti, pramoksti, padarai jau regis nu kaip ir gerai, BET..... randi prie ko prisiknisti vis tiek.... aš kai pagalvoju, pirmose temose kiek mes bendraudavom , tokių ginčų, kritikos ar kažkokių aštrių kampų bendravime nebuvo, kodėl, todėl, kad turėjom vieną lyderį iš kurio mokinomės, augom kartu su ja, kiekvienas pasiekimas atrodė žygdarbis, o ji vis skatino žengti pirmyn, kartu tobulėjo pati.... ir kai mūsų išmanančių pasidarė daug, va tada prasidėjo skruzdėlyno politika... tai vat su tuo išmanymu ir pastabumu tokie dalykai vyksta
, tik kartais tie komentarai yra gerokai per pikti
bet aš už kritiką ji skatina tobulėti
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 28, 19:23)
Kokia iskociosi, tokia bus gerai man pvz issikocioja visad vienodai, ir kocioju tiek, kad iseitu perkelt ant torto nesuplesant..
aš masę kočioju ant Tupperware padeklo, iškočiotą masę verčiu ant torto su visu padėklu, išglostau ir tada gražiai nuimu patį padėklą. Taip darau dideliem tortam, tada nelieka raukšlių ir masę galima dėt ploną . Mažučius tai paprastai dengiu.
QUOTE(vinesa @ 2010 08 28, 18:07)
aciu, merginos.
o dabar pasiguosiu nu neisen man lipdyt ypac zmoniu is marcipano,vyras is manes juokias -tau labai zmones sendint pavyksta,nu vnz...ir dar kokias spalvas sumaisyt kad gaut ruda?
o dabar pasiguosiu nu neisen man lipdyt ypac zmoniu is marcipano,vyras is manes juokias -tau labai zmones sendint pavyksta,nu vnz...ir dar kokias spalvas sumaisyt kad gaut ruda?
raudona ir žalia sumaišyti ir gausis puiki ruda spalva.....
QUOTE(Rueta @ 2010 08 28, 18:30)
i.Nereikia net jokiu brangiu figureliu nusipirkt as pirkau norfoje kur sausianiam kept ten koplektukas buvo metaliniu figureliu tai is jos puikiai issipjausto roziu lapelei
rožems lipdyti išvis formu jokiu nereikia..... na bent jau man.....
Kice,šauniai padirbejai.....labai ystrigo tas su šokoladu ir žibutem.......toks jis kitoks negu visi.....
vinesa,gražu....
nneringa,puikus tortai...ypač su boruželem ir marškiniai labai jau gražus.....
Laba diena,
Ohoho kokie tortukai
labai gražūss,spalvingi,nuotaikingi ir tikrai mano akimis kruopščiai padaryti,pačiai irgi dar iki tokių šedevrų tolokai..Vakarais vis paskaitau prieš miegą ką mergaitės čia rašo,bet pačiai jau po dienos su 4 bambyzais rankos nekyla nieko rašyt,o db dar ruošiamės į LT savaitėlei,tai net neįkėliau žadėto torto recepto
gal šįvakar sukelsiu,vyras dirba ilgai,vaikai vienas su kitu užsiėmę
Atnešiau ir aš kelis,vienas paprastesnis,greitukas,kaip aš sakau
tortas būsimam mechanikui:
raudonasis velvetas su vyšniom,trupiniai,aisingas ir marcipaninės figūrėlės
taip pat raudonasis velvetas,šokoladas,šokoladinės rožės,pabarstukai,purkšta bronzantu.
Tortas snikeris,dengta cukrine mase,marcipaninės figūrėlės,ananaso lapai pastilažiniai,
vėlgi raudonasis velvetas,kažkaip jį pas mane labiausiai užsisako
paprastutis,trupinukai,šokoladas,grietinėlė.
Papildyta:
Aš taip pat kočioju ant šio padėklo, man labai patinka,masė nelimpa ir greitai darbas vyksta.
Ohoho kokie tortukai
labai gražūss,spalvingi,nuotaikingi ir tikrai mano akimis kruopščiai padaryti,pačiai irgi dar iki tokių šedevrų tolokai..Vakarais vis paskaitau prieš miegą ką mergaitės čia rašo,bet pačiai jau po dienos su 4 bambyzais rankos nekyla nieko rašyt,o db dar ruošiamės į LT savaitėlei,tai net neįkėliau žadėto torto recepto
gal šįvakar sukelsiu,vyras dirba ilgai,vaikai vienas su kitu užsiėmę
Atnešiau ir aš kelis,vienas paprastesnis,greitukas,kaip aš sakau
tortas būsimam mechanikui:
raudonasis velvetas su vyšniom,trupiniai,aisingas ir marcipaninės figūrėlės
taip pat raudonasis velvetas,šokoladas,šokoladinės rožės,pabarstukai,purkšta bronzantu.
Tortas snikeris,dengta cukrine mase,marcipaninės figūrėlės,ananaso lapai pastilažiniai,
vėlgi raudonasis velvetas,kažkaip jį pas mane labiausiai užsisako
paprastutis,trupinukai,šokoladas,grietinėlė.
Papildyta:
QUOTE(nneringa @ 2010 08 28, 19:10)
, tik kartais tie komentarai yra gerokai per pikti
Papildyta:
aš masę kočioju ant Tupperware padeklo, iškočiotą masę verčiu ant torto su visu padėklu, išglostau ir tada gražiai nuimu patį padėklą. Taip darau dideliem tortam, tada nelieka raukšlių ir masę galima dėt ploną . Mažučius tai paprastai dengiu.
Papildyta:
Aš taip pat kočioju ant šio padėklo, man labai patinka,masė nelimpa ir greitai darbas vyksta.
QUOTE(red69 @ 2010 08 28, 21:21)
labai gražūss,spalvingi,nuotaikingi ir tikrai mano akimis kruopščiai padaryti,pačiai irgi dar iki tokių šedevrų tolokai.
drystu prieštarauti.....puikus pačios tortai...tie šokoladiniai sužavejo mane...o jau rožiu šokoladiniu dailumas...... puiku.....
QUOTE(*Jonė* @ 2010 08 28, 20:58)
As irgi jauciu ta pati pagalvojau
QUOTE(kirbe @ 2010 08 28, 19:28)
drystu prieštarauti.....puikus pačios tortai...tie šokoladiniai sužavejo mane...o jau rožiu šokoladiniu dailumas...... puiku.....
Ačiū
Man pačiai šokoladinius irgi labiausiai prie širdies gaminti.