svekos kazkas klause kaip rozes daryti kad neiseina nu zinokit nezinau ar buvo kur paminetas sis puslapis bet labai man jis padejo va kokias pradejau lipdyti.Nereikia net jokiu brangiu figureliu nusipirkt as pirkau norfoje kur sausianiam kept ten koplektukas buvo metaliniu figureliu tai is jos puikiai issipjausto roziu lapelei
tiesa ju kaina 10lt figureliu
nu aisku neidelei bet jau kuo daugiau darau tuo dailiau jos darosi tik visa esme tesla kuo ploniau issikocioti as dariau pastilazas dengimui.
nuoroda pamirsau
http://www.duskyrose...ge_1303586.html
manau kad jau niekaip nebepakeisi nebent kokiu ornamentu dar dadetum ir kad tas vietas paslept gaila butu tiek darbo
QUOTE(Olesta @ 2010 08 28, 17:18)
krito ir man į akis masių storis, lapelių, žiedelių, žiedlapių, kaspinų, tik apie dengimo masės storį neiškilo klausimų, tai kaip visgi yra??? dabar ir man parūpo
Labukas, man ir toks klausimas iškilo , o tortukai tai tikrai labai gražūs
Tortukų puošime, kiekviena turite savo braižą, kaip ir rašyseną...ir nieko čia nepadarysi
Skaitau praktiškai kasdien , ir kad veltui laiko neleidžiu, šiek tiek pasirodysiu iki tobulumo man toli
daryti tikrai ne per vieną savaitę
QUOTE(nneringa @ 2010 08 28, 18:43)
Skaitau praktiškai kasdien , ir kad veltui laiko neleidžiu, šiek tiek pasirodysiu iki tobulumo man toli
Nu jo..........kai dejai tai dejai
ar per storai? na apdengimui kokie 3-4 mm.juostele tai gal ir per stora o kiek turi buti?
kice,figureles ne pati lipdziau
QUOTE(Rueta @ 2010 08 28, 16:42)
manau kad jau niekaip nebepakeisi nebent kokiu ornamentu dar dadetum ir kad tas vietas paslept gaila butu tiek darbo
negaliu ju deti, cia special rankine, jei pridesiu praras tikraji vaizda kaip turi buti. nesu ja siandien dovanu
gaila kad neiseis nieko pakeisti, nu bet vakare nieks nematys gal, tikiuos
QUOTE(vinesa @ 2010 08 28, 19:40)
ar per storai? na apdengimui kokie 3-4 mm.juostele tai gal ir per stora o kiek turi buti?
as darau 1-2 mm, nes jei storiau, tai tos mases neimanoma valgyti nors is kitos puses ziurint, kai mase stora, tai islyginti ir apdengti su ja vienas juokas.. nei plysta, nei nelygumai lenda...
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 28, 19:51)
negaliu ju deti, cia special rankine, jei pridesiu praras tikraji vaizda kaip turi buti. nesu ja siandien dovanu
Patikek, nieks ten neatkreips demesio... cia tas kas daro tortus, tai pastebi visus trukumus... as viena karta pergyvenau del taskelio ne vietoj, nu uztisko... ir niekaip pataisyt buvo negalima... tai draugei sakau, cia tas taskelis ne i tema... sako koks, kur tu ji matai...
As mase kocioju kokiu 3 mm storio...
QUOTE(zibute77 @ 2010 08 28, 18:26)
sveikutes mergikes, jau tortuku grozis ir vienas uz kita grazesni bei idomesni.
noreciau pasiteirauti, gal kas atsakys, nezinau ka bedaryti, padariau torciuka ir nufotografavus pamaciau jog matosi pudros milteliu ant mases, tai bandziau pavalyti su degtine tai padariau dar blogiau, nes dabar visai prastai atrodo, tokiais dryziais. nezinau ka bedaryti
noreciau pasiteirauti, gal kas atsakys, nezinau ka bedaryti, padariau torciuka ir nufotografavus pamaciau jog matosi pudros milteliu ant mases, tai bandziau pavalyti su degtine tai padariau dar blogiau, nes dabar visai prastai atrodo, tokiais dryziais. nezinau ka bedaryti
degtinė nugaruoja per tam tikrą laiką, palik ramybėje, išdžius, neliks nei znok, jei abejoji, pertepk tada visą tortą degtine...
pas mane toks pats variantas buvo šį savaitgalį, ant šokoladinės masės klaikiai mattėsi krakmolo/pudros mišinys...nemanau, kad po to kai pertepiau degtine padariau klaikiau nei atrodė su pudra
mergaites, gal galit kas parodyti kaip atrodo tie daiktai, su kuo darot ispaudus ant masiu, nu juostos, sonai ir tt... Galvoju, kad man irgi ju "reikia" Tik nezinau ko ieskoti
Nneringa, džiugu matyti, kad laiko veltui nešvaistai - puikūs tortai, PUIKŪS aplodismentai, spaudžiu dešinę, tikrai man labai patinka Tavo stilius