Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Maskarponės tortas dvynukėms, šokoladinė saldainių masė, MMG, grietinėlė.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2010 08 28, 13:06)
Ieskau, kas Vilniuje namu salygomis gamina grazius proginius tortus.

O aš Šiauliuose, na, dar Panevėžyje gal pavyktų suderint ax.gif Norėčiau iš naminių produktų, tačiau lakstyti pas bobutes į turgelį nereiktų, viską pristatyčiau į vietą. Į AŽ.
Atsakyti
Atnesu kelis savo tortukus.. Kaip visada - kruopstumo man kruopstumo ir dar karta kruopstumo..
user posted image
man sis tortas labai grazus smile.gif patiko perlas smile.gif Kad torto ideja pasiskolinta, tai ne rasyti nereikia ? smile.gif Viduj - plikyta tesla ir maskarpone.

user posted image
Paprastas tortukas su ramunem. Viduj - juodas miskas.

user posted image
Tortukas su zibutem. Toks romantiskas uzsakymas buvo, ir kad sokoladas butu nubeges smile.gif Viduje - jogurtinis.

user posted image
Ir klasikinis vestuvinis.. Figureles man atnese. Viduje- Napoleonas. Banguotas atrodo ant foto, realiai lygesnis( na cia teisinuosi lotuliukas.gif ) Gal toks kampas pagautas..
Atsakyti
Sveikutes.kiek graziu tortuku prisiziurejau,visu nepakomentuosiu,nes visu grazus labai.
as ir ateinu su savo darbais:
medutis(pagal savo sena recepta),grietinele,MMG,aisingas,gulbes is cukrines mases.

user posted image

,,juodas miskas"ir ,,rafaelo",mmg,aisingas,figureles.

user posted image
Papildyta:
na ir dar du anksciau daryti:
rafaelo,MMG

user posted image

ir jogurtinis su vaisiais,mmg .tik padeklas apgaraves,negraziai atrodo.

user posted image
Atsakyti
Vinesa wub.gif wub.gif wub.gif labai dailūs visi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2010 08 28, 17:26)

Super wub.gif wub.gif , o ir zvake man cia matytu viena graziausiu thumbup.gif
Atsakyti
aciu, merginos. rolleyes.gif
o dabar pasiguosiu nu neisen man lipdyt ypac zmoniu is marcipano,vyras is manes juokias -tau labai zmones sendint pavyksta,nu vnz...ir dar kokias spalvas sumaisyt kad gaut ruda?
Atsakyti
Vinesa ,o apdengimo mase kocioji tokio pat storio kaip kad iskociota apjuosimo juosta aplink tortus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2010 08 28, 18:07)
aciu, merginos.  rolleyes.gif
o dabar pasiguosiu nu neisen man lipdyt ypac zmoniu is marcipano,vyras is manes juokias -tau labai zmones sendint pavyksta,nu vnz...ir dar kokias spalvas sumaisyt kad gaut ruda?

cia tu pati lipdei tas figureles?! as maniau, kad jos pirktines biggrin.gif Puikiai pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2010 08 28, 17:26)
Sveikutes.kiek graziu tortuku prisiziurejau,visu nepakomentuosiu,nes visu grazus labai.

Labai grazus tortai, tik irgi kilo mintis, ar ir dengiat tortus tokiu storiu mases, kaip apjuoset juostele apie torta...
Atsakyti
krito ir man į akis masių storis, lapelių, žiedelių, žiedlapių, kaspinų, tik apie dengimo masės storį neiškilo klausimų, tai kaip visgi yra??? dabar ir man parūpo blush2.gif
Atsakyti
sveikutes mergikes, jau tortuku grozis ir vienas uz kita grazesni bei idomesni. 4u.gif
noreciau pasiteirauti, gal kas atsakys, nezinau ka bedaryti, padariau torciuka ir nufotografavus pamaciau jog matosi pudros milteliu ant mases, tai bandziau pavalyti su degtine tai padariau dar blogiau, nes dabar visai prastai atrodo, tokiais dryziais. nezinau ka bedaryti g.gif
Atsakyti