Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Asseni @ 2010 08 27, 21:05)
Bet Akvilytes tortas man pasakiskas, jau taip viskas dera, svelnu, nuostabu. LAbai , labai patiko

Vestuvinis tortas

jau kaip faina iš tokių žmonių tokius atsiliepimus skaityt blush2.gif 4u.gif

taip ir įsivaizduoju jaunąją su raudonų rožių puokšte, suknelė irgi tikriausia raudona juostele perrišta wub.gif dieviška.... ir toooooooks torčiukas wub.gif

kai tau ranka nesudreba taip dailiai išpiešt???
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 27, 21:05)

Rugiagele, isirasiai i tikrus meistus. Labai viskas gerai apgalvota. JAuciu torto gavejas apsidziaugs labai.
Vestuvinis tortas

Torto gavejas pamates pasake, kad laaaabai jau elektriskas tortas biggrin.gif o zmona net nesuprato, kad tie 50 V, tai jubiliato metai lotuliukas.gif net paskambino, sako ale tu sugalvojai net ir jumora torte lotuliukas.gif
Siaip ideja tai is interneto smile.gif bet ta testeri tai net susiradau kaip realiai jis atrodo, pagal realu ir lipdziau lotuliukas.gif

Grazus vestuvinis tortas thumbup.gif

O as atnesu kokias tai "pigonijas" mad.gif turejo siaip buti tulpes... keliais kampais fotkinau, ir nieko gero.
Karamelinis su vysniomis tortas, dengta pastilazu, dekoracijos - aisingas (viespate kad prikringeliavau...) ir tos "pigonijos" pastilazines. Aaa, lapeliia - plikytos teslos, isbandziau sita mona biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Ir dar pakartotina ideja, tik su vardu, ir bandziau geltonu gelyciu nedet, gal ne taip marga...

Tailandietisku bananu tortas, dengta pastilazu dengimui, figureles - pastilazas lipdymui, aisingo decoracijos.

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 27 rugpjūčio 2010 - 20:40
QUOTE(Asseni @ 2010 08 27, 20:05)
Vestuvinis tortas

Apacia trapios teslos, virsus medaus. PAstilazas, aisingas

Labai grazus tortas. Man patinka tokie ryskiu kontrastu tortai, nors ir pasteliniu spalvu grazus smile.gif
Asseni, turiu pora klausimeliu: rozes darytos, ar tikros?
Juostos - atlasines? Jei taip, kaip jas pritvirtini prie torto, kad butu grazus sujungimas? ax.gif
Atsakyti
dar vienas tortas Rafaelo,MMG
user posted image
Atsakyti
Sveiki:),

Turiu klausimėlį merginos, gal kas galės patart. Kitam šeštadieniui reikia torto(dukrytės krikštynos), jai aš jį visą nuo A iki Z su visais papuošimais pasidarysiu ketvirtadienį, ar kaži jam nieko iki šeštadienio neatsitiks? g.gif
Atsakyti
Lūpdažiukas : napoleonas, MMG. Ta balta spalva realiai yra aukso spalvyte padengta, bet... foto nesimato. Atrodo lygus tortas buvo, bet fotkinti, pasirodo, nemoku biggrin.gif Bet su merginom greitai suvalgėm.
user posted image
Atsakyti
[quote=zuliaska,2010 08 27, 16:37]

nu sitas su melynais drugeliais man be proto grazus wub.gif wub.gif
Papildyta:
[quote=akvilyte,2010 08 27, 14:33]
user posted image

jau sitas tortas,kaip man darytas rolleyes.gif tik skaicius reiktu nuimti lotuliukas.gif dievinu sita spalva wub.gif labai grazu wub.gif
Atsakyti
Neli, idėja super, bet su apdengimu dar teks padirbėti 4u.gif matau daug vardų, kokia proga šis tortas??? Ir kiek jis svėrė, nes atrodo, kaip kokių 8-10 kg blink.gif

Asseni, gražuuuu wub.gif tik rožės ko tais gale vizualiai aukštesnės atrodo g.gif bet gal tik šiuo kampu smile.gif

Rugiagėle thumbup.gif graži puokštė, daugoka metalinių burbuliukų, bet čia kaip man, metalinių nemėgstančiai cool.gif

Kirbe, ar leisi kada nors pasikabinėti, jaučiu neeeee smile.gif malačius wub.gif
Atsakyti
Na šiandien ir pavarėt merginos tortų bigsmile.gif
Asseni, tiesiog nuostabus tortas wub.gif rožės wub.gif o jau tie ornamentai tai pasaka - tiksliai ir kaip gi tau rankos nedreba tokius raštus išpiešt ax.gif

rugiagele, niu tobulas tavo šitas tortas wub.gif ir elektriko buvo irgi liuksiškas thumbup.gif

akvilyte, prisidedu prie merginų - labai švelnus ir labai labai gražus tavo šis tortukas wub.gif

kirbe, tavo rožės labai man patinka, ateis kada ir jų eilė išbandyt, o tortukai tavo kaip visad gražūs ir tvarkingi.

kitos mergaitės taip pat šaunuolės - stengiatės, puošiat, tobulėjat thumbup.gif

Aš seniai nieko nerodžiau čia, bet dirbu, puošiu ir kai ką atnešiau šįkart blush2.gif tortukai visi krikštyniniai kaip jau matos ir surinkau visus kuriuos su angeliukais dariau blush2.gif

Trapios tešlos tortas su džiovintų slyvų, abrikosų ir riešutų kremais. Dengta MMG, angeliukas ir žvaigždutės iš pastilažo, debesėliai ir apvadėlis - beze.
user posted image

Už šio torto idėjas esu labai dėkinga Asseni 4u.gif kai ką nusižiūrėjau blush2.gif Viduje "Trigubas šokoladinis tortas", MMG, papuošimai, figūrėlės iš pastilažo.
user posted image

Nu ir dar vienas - viduje Napoleonas iš vaikystės, MMG, pastilazas, beze.
user posted image
Atsakyti
Aciu merginos uz ivertinima blush2.gif man tam torte tu metaliuku irgi perdaug, ale kad dejau dejau, ir nudejau... unsure.gif

RiMami... griuk negyvas, tobuli tortai...

O man tas zalias Akvilytes irgi labai grazus..
Papildyta:
QUOTE(Kastinga @ 2010 08 27, 23:11)
Sveiki:),

Turiu klausimėlį merginos, gal kas galės patart. Kitam šeštadieniui reikia torto(dukrytės krikštynos), jai aš jį visą nuo A iki Z su visais papuošimais pasidarysiu ketvirtadienį, ar kaži jam nieko iki šeštadienio neatsitiks? g.gif

Zinoma nieko nenutiks. Papuosimus gali ir anksciau pasidaryt. Biskvita gali treciadieni iskept, sekancia diena geriau pjaustysis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2010 08 27, 22:07)
dar vienas tortas Rafaelo,MMG

Laaabai idomus ir dailus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 28, 00:24)

Kirbe, ar leisi kada nors pasikabinėti, jaučiu neeeee smile.gif malačius  wub.gif

Prašom prašom......tikrai galima prie kai ko prikibti...... blush2.gif
Atsakyti
Kokie angeliukai wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 08 28, 00:24)
Neli, idėja super, bet su apdengimu dar teks padirbėti  4u.gif  matau daug vardų, kokia proga šis tortas??? Ir kiek jis svėrė, nes atrodo, kaip kokių 8-10 kg  blink.gif

Apdengimas geras buvo, ale blicas doh.gif nemoku fotkinti, va ir bėda, na kaip nors. O proga: draugė išvyksta į užsienį, tai merginų vakarėlis buvo. Svėrė nedaug, 2,2 kg.
Atsakyti