Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

idedu savo darbeliu
medutis,mmg mase,beze
user posted image
medutis,mmg,beze(krutines dydis vienodas,gal pakreipus fotografavau doh.gif )
user posted image

medutis. mmg mase,beze,blizguciai (truputi pasipile per daug vienoj vietoj doh.gif ) realiai labai graziai blyzga wub.gif
user posted image

tortukai,mmg mase ir aisingas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 27, 17:39)
nu tai va čia kiekvienam pagal skonį smile.gif vieni mėgsta kaip blizga kiti ne smile.gif aš iš tų kur ne smile.gif mane veikia, nes iš karto įsivaizduoju kad kažkas ne to jog masė šlapiuoja smile.gif)) nu čia jau visi techniniai dalykai iš karto galvoj smile.gif))))  o pastiliažas tikrai neblizga, pas mane visi tortai pastiliažu dengti, niekas neblizga. o jei šlapiuoja tai blizga. bet šiaip man tavo šaunūs tortukai, tas maišas man labai patiko

as spec su teptuku dar paslapinu,kad blizgetu. man graziau ax.gif
Atsakyti
K.Lapelyte, nesakyk, kad tas biustas 60-mečiui skirtas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 08 27, 17:17)
gana čia jums  į  grožybes žiūrėti, reikia  ir baisesniu biggrin.gif  napaleonas, dengtas mmg, unsure.gif
Papildyta:

Nu maisiokas tai superinis, atrodo, kad tikra medziaga aptrauktas thumbup.gif o del "baisesniu" tai visiskai nesutinku schmoll.gif Ir uzrasas ant knygos labai graziai padarytas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 27 rugpjūčio 2010 - 16:49
QUOTE(Olesta @ 2010 08 27, 17:45)
K.Lapelyte, nesakyk, kad tas biustas 60-mečiui skirtas  blink.gif

nu jo,tokio norejo
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 27, 15:37)
apelsinų suflė tortas, pastiliažas ir aisingas
user posted image

dieve, koks grozis thumbup.gif o is ko tie drugeliai? ar tiktu toks papuosimas ant mascarpones torto?
Atsakyti

As irgi ta pati pagalvojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 27, 17:49)
nu jo,tokio norejo

bože moij.........daugiau neturiu ką pridurti...

Wingaile, žaviuosi tavo darbukais 4u.gif
Zuliaska, tai Tu tiek laiko slėpei mamos tortuką, senai laukiau kol jį parodysi, pamenu, kaip aptarinėjom smile.gif pasakyk, kaip drugelius prie kokoso prilipdei ir man tie mėlyni kokie gražūs, ant viršaus dažei??? iš vis paskutiniu metu labai pasitempus ir per daug savikritiška cool.gif nors ką aš čia kalbu, kai pati taip darau lotuliukas.gif blush2.gif
Kirbe kaip visada thumbup.gif
Akvilyte, nesiliauji stebinus thumbup.gif
Pirasa, fantastinė Upsy Daisy thumbup.gif

K.Lapelyte, na padarymas kaip padarymas, bet torto dizainas tokia proga tai pirmą kartą man matomas cool.gif bet aišku ką mes kepančios išmanom apie progas ir dizainą, valgantysis labiau žino, kas jam tinka ... kad nebūtum raudonais spygliais spygliavus to chalato, ar marškinėlių, kas čia buvo užmanyta, manau būtų buvę geriau šiek tiek, bet čia tik mano nuomonė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 27 rugpjūčio 2010 - 17:00
QUOTE(Olesta @ 2010 08 27, 17:55)

nesupratau,ar taip baisiai padariau rolleyes.gif
Atsakyti

a tai ka 60metis tai jau ni ni ni ? lotuliukas.gif ... sakyciau pats tas pasiutimas... zile galvon-velnias uodegon devil.gif hihihi.gif
Niekaip nerandu pastiliazo lipdymui ir dengimui receptu. Ar nebuciau per daug izuli, jei paprasyciau duoti nuorodas ar receptus ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 27 rugpjūčio 2010 - 17:00
QUOTE(kriziukas @ 2010 08 27, 17:50)
dieve, koks grozis thumbup.gif  o is ko tie drugeliai? ar tiktu toks papuosimas ant mascarpones torto?

drugeliai iš paprasto pastiliažo išdžiovinu, bet juos darau tokios spalvos kokios reikia, nes kai padariau baltus ir tada žaliai, tai iš viso lievai, lūžo gal 10 drugių.. kiti neatlipo, tai nusidažau pastiliažą kokia reik spalva išdžiūna ir tada imu dažus ir dažau kad margas būtų, tie tamsūs taškeliai tai turiu tokš gelinį pieštuka kaip dekorgelis ten ir viskas, svarbu dažai nebūtų labai skysti, nes tada viskas subėga. ir psio smile.gif

Wingaile, žaviuosi tavo darbukais 4u.gif
Zuliaska, tai Tu tiek laiko slėpei mamos tortuką, senai laukiau kol jį parodysi, pamenu, kaip aptarinėjom  smile.gif  pasakyk, kaip drugelius prie kokoso prilipdei ir man tie mėlyni kokie gražūs, ant viršaus dažei??? iš vis paskutiniu metu labai pasitempus ir per daug savikritiška  cool.gif  nors ką aš čia kalbu, kai pati taip darau  lotuliukas.gif  blush2.gif
Kirbe kaip visada thumbup.gif
Akvilyte, nesiliauji stebinus thumbup.gif

ant kokoso, tai paimiau ir toje vietoje kokosą nukrapsčiau, aisingu patepiau ir viskas smile.gif labai gerai laikos smile.gif)
o tie mėlyni tai taip kaip sakiau ant viršaus dažiau. malonu kad atrodo kad pasitempus, stengiuosi, nes reikia stengtis smile.gif))

o ten ne mamai tortas, mamai va kur buvo http://public.fotki....-/imgp1900.html

šitas kitam žmogui smile.gif
Atsakyti
niu aš atsakiau aukščiau irgi apie tą patį....

Taigi tortų papuošimų temoj 57 žinutė berods pastilažas baibokų lipdymui ir ten kažkur šalimais yra ir dengimui pagal Cipciuką 4u.gif
Atsakyti

K.Lapelyte, na padarymas kaip padarymas, bet torto dizainas tokia proga tai pirmą kartą man matomas cool.gif  bet aišku ką mes kepančios išmanom apie progas ir dizainą, valgantysis labiau žino, kas jam tinka ... kad nebūtum raudonais spygliais spygliavus to chalato, ar marškinėlių, kas čia buvo užmanyta, manau būtų buvę geriau šiek tiek, bet čia tik mano nuomonė...

o man tas spigliavimas kaip tik patinka. na kiek zmoniu tiek nuomoniu
Atsakyti