Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

sakykit kuom skiriasi mmg nuo pastilazo jis gal lankstesnis nes is pastilazo dengimui tai rozes padaryti nera sansu jos man tai per storos arba isvis nu nesilanksto taip kai norisi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 27, 14:33)
kažkas an čia ne taip  g.gif  tik niekaip nesušarinu kas
kaip man patinka tokie mamiški tortai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

savaitės pradžioj verkiau kad nagus niežti, o daryt nėr ką... tai draugė paprašė mamai jos  bigsmile.gif  ties sakant negalvojau kad taip sunku sugalvot ką daryt tokia proga  blink.gif  tikiuos nebus per ryškus tokia proga  unsure.gif  na bet juk nebūtinai tortas turi būt senbezdiškas  g.gif

snikeris, apelsininis sufle, mmg, aisingas, pastiliažas  biggrin.gif  apie 4,5kg  doh.gif

jau koks man gražus tavo tortas, spalvos pasakiškos, ir kirbės labai geros spalvos ir gražu. žodžių visų tikrai gražūs!
nu ką atėjo ir mano eilė smile.gif
čia tai nevykėlis... ***** kiek kartų dengiau ir kaip sunkiai sekėsi juodai...
snikersas ir rafaelo, pastiliažas, aisingas.
user posted image
krikštynom, kopinta viskas nuo asseni, nu man labai gražu smile.gif
pasaka su jogurtiniu kremu. pastiliažas, aisingas ir marcipanas
user posted image
apelsinų suflė tortas, pastiliažas ir aisingas
user posted image
ir įdedu kelis šiaip sau, kad ir mes darom paprastus tortus kasdien valgyt smile.gif biskvito likučiai liko, tai sutepiau smile.gif sesė išsivežė į svečius, kokosas ir pastiliažas, rafaelo tortas.
user posted image
ir cirtusinė avietė, reikia ragauti smile.gif vaikas reguliavo kaip puošt, tai kas gavos smile.gif)) vasaros uždarymui čia smile.gif)
user posted image
Atsakyti
nu kokie grazus ispaisyti drugeliai wub.gif su kuo jus juos ispaisot? prasom smulkiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 08 27, 16:36)
sakykit kuom skiriasi mmg nuo pastilazo jis gal lankstesnis nes is pastilazo dengimui tai rozes padaryti nera sansu jos man tai per storos arba isvis nu nesilanksto taip kai norisi schmoll.gif

pastiliažai yra du mirksiukas.gif vienas lipdymui kitas dengimui ax.gif geriausia išbandyt pačiam... tada ir atsirenki kas tau tinka labiausia ax.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 08 27, 16:37)
ir įdedu kelis šiaip sau, kad ir mes darom paprastus tortus kasdien valgyt smile.gif

lotuliukas.gif aš tai jau net nenufotkijau, nes vaikai užzyzė kada valgysim.. o tokią širdelę gražią buvau padarius....

man tas simono koks fainas wub.gif

apie 50 jau nieko nesakysiu biggrin.gif ir pati matai liapsusus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 08 27, 16:56)
nu kokie grazus ispaisyti drugeliai  wub.gif  su kuo jus juos ispaisot? prasom smulkiau  blush2.gif

paprastai, išdžiovinu, paiimu dažų ir dažau smile.gif

akvilyte, aišku kad matau, bet kažkaip mamai taip nesimatė. neišeina normaliai ištempti kad būtų be plyšių, nežinau kaip ten reiktų padaryt, bet taip nesimatė kai mamai dariau, o dabar taip labai akivaizdu smile.gif nu vakaro šviesoj nesimatys smile.gif))))))
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 27, 17:01)
paprastai, išdžiovinu, paiimu dažų ir dažau smile.gif

o nesilieja jie ? as kai pabandziau, tai man kaip ant sugertuko kokio issilieja i sonus, kleckai tokie gaunasi . Gal yra koks apdorojimo budas?
Atsakyti
user posted image
gana čia jums į grožybes žiūrėti, reikia ir baisesniu biggrin.gif napaleonas, dengtas mmg, unsure.gif
Papildyta:
user posted image
medutis su želė gabaliukais, dengta mmg, ir gyvos gėlės, smile.gif kodėl žmonės ant tortų nori gyvas gėles matyt? g.gif
Papildyta:
user posted image
jogurtinis, dengta mmg, gyvos gėlės smile.gif draugės vestuvėms ax.gif , ai dar šonuose kaspinas smile.gif tortas 3 kg mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

paskutinis: medutis, dengta mmg, paskirtis - draugai prasė "bromam" tokius turim 5 lotuliukas.gif biggrin.gif svoris 0,900 gramų smile.gif
Atsakyti
man tai visai geri tortukai, tik nepatinka kad visos masės taip blizga čia specialiai ar čia taip šlapiavo???
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 27, 17:18)
man tai visai geri tortukai, tik nepatinka kad visos masės taip blizga čia specialiai ar čia taip šlapiavo???

man kaip tik grazu kai blizga ( kaip sarkai doh.gif ) as net specialiai slapia ranka paglostau- pablizginu
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 27, 17:18)

tai gi va kad nespecialiai verysad.gif kas neblizgejo tai maiselis g.gif mega_shok.gif gal pastilažas kai apdengi neblizga? bigsmile.gif nebandžiau dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 27 rugpjūčio 2010 - 16:30
Kritikuoti tingisi, o ir pačiai dar toli iki tobulybės, tai pagirsiu už pastangas thumbup.gif
Labai gražių idėjų pasigaudžiau, labai įdomūs ir dailūs tortai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 08 27, 17:27)
tai gi va kad nespecialiai  verysad.gif  kas neblizgejo tai maiselis g.gif  mega_shok.gif gal pastilažas kai apdengi  neblizga? bigsmile.gif  nebandžiau dar

nu tai va čia kiekvienam pagal skonį smile.gif vieni mėgsta kaip blizga kiti ne smile.gif aš iš tų kur ne smile.gif mane veikia, nes iš karto įsivaizduoju kad kažkas ne to jog masė šlapiuoja smile.gif)) nu čia jau visi techniniai dalykai iš karto galvoj smile.gif)))) o pastiliažas tikrai neblizga, pas mane visi tortai pastiliažu dengti, niekas neblizga. o jei šlapiuoja tai blizga. bet šiaip man tavo šaunūs tortukai, tas maišas man labai patiko
Atsakyti