sakykit kuom skiriasi mmg nuo pastilazo jis gal lankstesnis nes is pastilazo dengimui tai rozes padaryti nera sansu jos man tai per storos arba isvis nu nesilanksto taip kai norisi
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 27, 14:33)
kažkas an čia ne taip tik niekaip nesušarinu kas
kaip man patinka tokie mamiški tortai
savaitės pradžioj verkiau kad nagus niežti, o daryt nėr ką... tai draugė paprašė mamai jos ties sakant negalvojau kad taip sunku sugalvot ką daryt tokia proga tikiuos nebus per ryškus tokia proga na bet juk nebūtinai tortas turi būt senbezdiškas
snikeris, apelsininis sufle, mmg, aisingas, pastiliažas apie 4,5kg
kaip man patinka tokie mamiški tortai
savaitės pradžioj verkiau kad nagus niežti, o daryt nėr ką... tai draugė paprašė mamai jos ties sakant negalvojau kad taip sunku sugalvot ką daryt tokia proga tikiuos nebus per ryškus tokia proga na bet juk nebūtinai tortas turi būt senbezdiškas
snikeris, apelsininis sufle, mmg, aisingas, pastiliažas apie 4,5kg
jau koks man gražus tavo tortas, spalvos pasakiškos, ir kirbės labai geros spalvos ir gražu. žodžių visų tikrai gražūs!
nu ką atėjo ir mano eilė
čia tai nevykėlis... ***** kiek kartų dengiau ir kaip sunkiai sekėsi juodai...
snikersas ir rafaelo, pastiliažas, aisingas.
krikštynom, kopinta viskas nuo asseni, nu man labai gražu
pasaka su jogurtiniu kremu. pastiliažas, aisingas ir marcipanas
apelsinų suflė tortas, pastiliažas ir aisingas
ir įdedu kelis šiaip sau, kad ir mes darom paprastus tortus kasdien valgyt biskvito likučiai liko, tai sutepiau sesė išsivežė į svečius, kokosas ir pastiliažas, rafaelo tortas.
ir cirtusinė avietė, reikia ragauti vaikas reguliavo kaip puošt, tai kas gavos )) vasaros uždarymui čia )
nu kokie grazus ispaisyti drugeliai su kuo jus juos ispaisot? prasom smulkiau
QUOTE(Rueta @ 2010 08 27, 16:36)
sakykit kuom skiriasi mmg nuo pastilazo jis gal lankstesnis nes is pastilazo dengimui tai rozes padaryti nera sansu jos man tai per storos arba isvis nu nesilanksto taip kai norisi
pastiliažai yra du vienas lipdymui kitas dengimui geriausia išbandyt pačiam... tada ir atsirenki kas tau tinka labiausia
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 27, 16:37)
ir įdedu kelis šiaip sau, kad ir mes darom paprastus tortus kasdien valgyt
aš tai jau net nenufotkijau, nes vaikai užzyzė kada valgysim.. o tokią širdelę gražią buvau padarius....
man tas simono koks fainas
apie 50 jau nieko nesakysiu ir pati matai liapsusus
QUOTE(karapuzike @ 2010 08 27, 16:56)
nu kokie grazus ispaisyti drugeliai su kuo jus juos ispaisot? prasom smulkiau
paprastai, išdžiovinu, paiimu dažų ir dažau
akvilyte, aišku kad matau, bet kažkaip mamai taip nesimatė. neišeina normaliai ištempti kad būtų be plyšių, nežinau kaip ten reiktų padaryt, bet taip nesimatė kai mamai dariau, o dabar taip labai akivaizdu nu vakaro šviesoj nesimatys ))))))
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 27, 17:01)
paprastai, išdžiovinu, paiimu dažų ir dažau
o nesilieja jie ? as kai pabandziau, tai man kaip ant sugertuko kokio issilieja i sonus, kleckai tokie gaunasi . Gal yra koks apdorojimo budas?
gana čia jums į grožybes žiūrėti, reikia ir baisesniu napaleonas, dengtas mmg,
Papildyta:
medutis su želė gabaliukais, dengta mmg, ir gyvos gėlės, kodėl žmonės ant tortų nori gyvas gėles matyt?
Papildyta:
jogurtinis, dengta mmg, gyvos gėlės draugės vestuvėms , ai dar šonuose kaspinas tortas 3 kg
Papildyta:
paskutinis: medutis, dengta mmg, paskirtis - draugai prasė "bromam" tokius turim 5 svoris 0,900 gramų
man tai visai geri tortukai, tik nepatinka kad visos masės taip blizga čia specialiai ar čia taip šlapiavo???
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 27, 17:18)
man tai visai geri tortukai, tik nepatinka kad visos masės taip blizga čia specialiai ar čia taip šlapiavo???
man kaip tik grazu kai blizga ( kaip sarkai ) as net specialiai slapia ranka paglostau- pablizginu
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 27, 17:18)
tai gi va kad nespecialiai kas neblizgejo tai maiselis gal pastilažas kai apdengi neblizga? nebandžiau dar
Kritikuoti tingisi, o ir pačiai dar toli iki tobulybės, tai pagirsiu už pastangas
Labai gražių idėjų pasigaudžiau, labai įdomūs ir dailūs tortai
Labai gražių idėjų pasigaudžiau, labai įdomūs ir dailūs tortai
QUOTE(wingaile @ 2010 08 27, 17:27)
tai gi va kad nespecialiai kas neblizgejo tai maiselis gal pastilažas kai apdengi neblizga? nebandžiau dar
nu tai va čia kiekvienam pagal skonį vieni mėgsta kaip blizga kiti ne aš iš tų kur ne mane veikia, nes iš karto įsivaizduoju kad kažkas ne to jog masė šlapiuoja )) nu čia jau visi techniniai dalykai iš karto galvoj )))) o pastiliažas tikrai neblizga, pas mane visi tortai pastiliažu dengti, niekas neblizga. o jei šlapiuoja tai blizga. bet šiaip man tavo šaunūs tortukai, tas maišas man labai patiko